Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
* Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα *
* Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα *
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
380€
 
Αρχική τιμή:   380€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΣΗΤΕΙΑ - ΚΡΗΤΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
08/07/2009 - 19:04
 
 
Έληξε στις:
23/07/2009 - 19:04
 
 
ID:
17036296
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ιστορική πολύτομη έκδοση της «Πάπυρος - Λαρούς Μπριτάνικα» κυκλοφορεί, πλήρως εκσυγχρονισμένη,

61 ΤΟΜΟΙ  29.707 σελίδες.

Πιθανότατα αυτή είναι και η τελευταία μεγάλη Ελληνική εγκυκλοπαίδεια που τυπώθηκε σε χαρτί.

95.000 λήμματα, 23.000 βιογραφίες, 25.000.000 λέξεις, 34.000 σελίδες, 80 Νομπελίστες προσφέρουν τις γνώσεις τους. Εκείνο όμως που δίνει στη νέα εγκυκλοπαίδεια την επαφή με το απολύτως νέο είναι η ικανότητα της να συμπεριλάβει επί του πιεστηρίου όλες τις ελληνικές και διεθνείς εξελίξεις, τα νέα πρόσωπα, τις καινοτομίες και τις εξελίξεις της επιστήμης. Επίσης όλοι οι τόμοι της νέας εγκυκλοπαίδειας Πάπυρος - Λαρούς Μπριτάνικα είναι πλούσια εικονογραφημένοι

 

Τρεις κορυφαίοι οργανισμοί εξασφαλίζουν την καλύτερη και πιο έγκυρη εγκυκλοπαίδεια του κόσμου
Ξεφυλλίζοντας αυτό το μοναδικό έργο ανακαλύπτει κανείς πόσο συναρπαστικό είναι να ταξιδεύει μέσα στη γνώση, με τη βεβαιότητα που προσφέρει η εγκυρότητα και η αξιοπιστία τριών κορυφαίων διεθνών οργανισμών ΠΑΠΥΡΟΣ - ΛΑΡΟΥΣ – ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΚΑ.

• O έγκυρος Ελληνικός Οργανισμός ΠAΠYPOΣ
• O φημισμένος Ευρωπαϊκός Οργανισμός ΛAPOYΣ
• O κορυφαίος Παγκόσμιος Οργανισμός MΠPITANNIKA
Eξασφαλίζουν στο μνημειώδες αυτό έργο το μοναδικό προνόμιο να διαλέγει τα καλύτερα άρθρα από τις εγκυρότερες εγκυκλοπαίδειες του κόσμου.

Έτσι, για πρώτη φορά ο Έλληνας επιστήμονας, ο σπουδαστής, ο μαθητής, το στέλεχος επιχειρήσεως, ο απλός άνθρωπος, μπορεί τώρα, στη μητρική μας γλώσσα, να παρακολουθήσει και να ενημερωθεί, έγκυρα και υπεύθυνα, για τις νέες κατακτήσεις σε όλους τους τομείς των γνώσεων.

H ολοκλήρωση του μνημειώδους αυτού έργου, είναι αποτέλεσμα του ανυπολόγιστου πνευματικού μόχθου εκατοντάδων επιστημόνων και ειδικών, ώστε να αξιοποιηθούν πληρέστερα ο πλούτος και η επιστημονική εγκυρότητα των κορυφαίων εγκυκλοπαιδειών.

Η εγκυκλοπαίδεια ΠΑΠΥΡΟΣ - ΛΑΡΟΥΣ – ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΚΑ είναι ένα μοναδικό έργο, γιατί είναι συγχρόνως 3 εγκυκλοπαίδειες σε μία.:

1. ΕΓΚΥΚΛOΠΑΙΔΙΚO ΛΕΞΙΚO, για να μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα οποιαδήποτε πληροφορία. Σε κάθε λήμμα προτάσσεται ένας σύντομος και περιεκτικός ορισμός που μας εισάγει στην αναλυτική πραγμάτευση του κάθε αντικειμένου.

2. ΘΕΜΑΤOΛOΓΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛOΠΑΙΔΕΙΑ, μία δεξαμενή γνώσης στην οποία αναπτύσσονται συστηματικά και με διδακτική πληρότητα θέματα που καλύπτουν όλους τους τομείς του επιστητού, από τις ανθρωπιστικές ως τις φυσικές επιστήμες, από την αποτύπωση κάθε έκφρασης του ανθρώπινου πολιτισμού ως την περιγραφή του φυσικού περιβάλλοντος. H αλφαβητική λημματογράφηση και οι παραπομπές που συνδέουν τα επιμέρους λήμματα καθιστούν ευχερέστερο το χειρισμό του τεράστιου αυτού υλικού.

3. ΛΕΞΙΚO ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ερμηνευτικό και ετυμολογικό. Kαλύπτει όλες τις περιόδους της ελληνικής γλώσσας (αρχαία - μεσαιωνική - νεότερη) δίνοντας τη δυνατότητα μιας συγχρονικής και διαχρονικής θεώρησης του λεξιλογίου.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr