Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
 Sony Ericsson C902
Sony Ericsson C902
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
160€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   0
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Θεσσαλονίκη - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Είμαι Αθήνα οχι Θεσσαλονίκη
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
03/07/2009 - 22:33
 
 
Έληξε στις:
09/07/2009 - 14:40
 
 
ID:
16968123
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Καινούργιο αχρησιμοποίητο Sony Ericsson C902 στο κουτί του με εγγύηση...

Το Sony Ericsson C902 διαθέτει 160MB εσωτερικής μνήμης στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν περίπου 100 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Προφανώς όσοι επιθυμούν να αποθηκεύσουν στη συσκευή περισσότερες φωτογραφίες, αλλά και ψηφιακά αρχεία ήχου, θα πρέπει υποχρεωτικά να τοποθετήσουν στην ειδική υποδοχή μία κάρτα μνήμης μορφής Memory Stick Micro (M2). Σε ορισμένες περιπτώσεις μία κάρτα ικανοποιητικής χωρητικότητας προσφέρεται στο βασικό πακέτο - δεν γνωρίζουμε αν αυτό ισχύει και για την ελληνική αγορά. Το κινητό μπορεί φυσικά να αναπαράγει ψηφιακή μουσική, αν και ο media player που ενσωματώνει δεν είναι εφάμιλλος με αυτός των Walkman συσκευών. Υπάρχει πάντως μουσική βιβλιοθήκη, προσφέρονται οι λειτουργίες «στερεοφωνικής διεύρυνσης» και «Mega Bass», ενώ υποστηρίζονται και οι υπηρεσίες TrackID και PlayNow της Sony Ericsson.

Η μεταφορά δεδομένων από τον υπολογιστή επιτυγχάνεται με το ειδικό καλώδιο, που τοποθετείται στο μοναδικό system connector του τηλεφώνου - ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στο πλάι. Για μία ακόμη φορά η Sony Ericsson αποφάσισε να εγκαταστήσει στη συσκευή της μία θύρα, που βασίζεται σε ευρέως αποδεκτά πρότυπα όπως π.χ. το Micro ή Mini USB. Αν οι κάτοχοι του τηλεφώνου «ξεπεράσουν» αυτήν την ενόχληση, μπορούν να εκμεταλλευθούν το πρωτόκολλο Media Transfer Protocol για το συγχρονισμό της προσωπικής τους μουσικής συλλογής με τα Windows ή εναλλακτικά να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία «αφαιρούμενης μονάδας αποθηκευτικού χώρου», που κάνει ουσιαστικά την αντιγραφή τόσο απλή όσο και το copy and paste. Φυσικά, το Sony Ericsson C302 υποστηρίζει την τεχνολογία Bluetooth 2.0, καθώς και το προφίλ A2DP αυτής για την χρήση ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών.

Η συσκευή υποστηρίζει τις υπηρεσίες τρίτης γενιάς και την τεχνολογία HSDPA και κατά συνέπεια είναι δυνατή η χρήση του για την ασύρματη πρόσβαση στο Internet. Όπως συνήθως έχει προεγκατασταθεί το πρόγραμμα περιήγησης στο Web, Access NetFront 3.4, ενώ υπάρχουν εφαρμογές για τη διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τη δημοσίευση περιεχομένου σε blogs, την ανάκτηση και προβολή RSS Feeds κ.α. Δεν υπάρχει πάντως καμία αμφιβολία, ότι για το web browsing είναι προτιμότερη η χρήση του Opera Mini.

Κάθε φωτογραφικό κινητό που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να διαθέτει μία οθόνη που είναι ικανή να παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οτιδήποτε έχει απαθανατίσει ο φακός της κάμεράς του. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Sony Ericsson C902, καθώς η διαγώνιος της οθόνης του περιορίζεται στις 2 ίντσες. Το παράδοξο είναι, πως η ιαπωνοσουηδική εταιρεία χαρακτηρίζει αυτήν την οθόνη «μεγάλη» ακόμη και σε έγγραφά της που απευθύνονται σε προγραμματιστές. Στην πραγματικότητα φυσικά, η οθόνη του τηλεφώνου είναι αδικαιολόγητα μικρή - μικρότερη ακόμη και από αυτή του Sony Ericsson K850i. Στην αγορά υπάρχουν πλέον imaging προτάσεις με οθόνες των 2,8 ή και των 3,2 ιντσών. Εξίσου απογοητευτική είναι δυστυχώς και η ανάλυση της οθόνης του κινητού, όπως και το χρωματικό της βάθος. Συγκεκριμένα, μπορεί να παρουσιάσει 262.144 χρώματα σε ανάλυση 240 x 320 pixels (QVGA).

Ένας από τους λόγους που οδήγησαν την ιαπωνοσουηδική εταιρεία στην ενσωμάτωση μίας οθόνης 2 ιντσών στο Sony Ericsson C902 ήταν ίσως τα... ευαίσθητα στην αφή πλήκτρα, που την περιτριγυρίζουν. Πρόκειται για 8 επίπεδα πλήκτρα, τα οποία «αποκαλύπτονται» μόνο κατά την χρήση των imaging δυνατοτήτων του τηλεφώνου, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε ορισμένες από τις πιο συνηθισμένες λειτουργίες. Η ύπαρξή τους ενδεχομένως να ενθουσιάσει κάποιους χρήστες όμως οι περισσότεροι είναι βέβαιο πως θα προτιμούσαν στη θέση τους να βρίσκονταν μία μεγαλύτερη οθόνη.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας επέτρεψε επίσης και τη μείωση των διαστάσεων του candy-bar τηλεφώνου και έτσι το πάχος της περιορίστηκε στα 10,5 χιλιοστά. Πιο συγκεκριμένα, οι διαστάσεις του Sony Ericsson C902 είναι 108 x 49 x 10,5 χιλιοστά, ενώ το βάρος του μετά την τοποθέτηση της standard μπαταρίας ανέρχεται σε 107 γραμμάρια. Το κινητό διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας αισθητικές προτιμήσεις: Luscious Red (κόκκινο), Swift Black (μαύρο), Cinnamon Bronze (χάλκινο) και Titanium Silver (ασημί).
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr