Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Ρολόι Movado special
Ρολόι Movado special
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
90€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   0
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Ξάνθη - Ξάνθη
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αν προηγηθεί κατάθεση στο λογαριασμό μου, τότε τα έξοδα αποστολής με τα ΕΛΤΑ βαρύνουν τον πωλήτή.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Paypal | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
03/07/2009 - 14:35
 
 
Έληξε στις:
08/07/2009 - 01:49
 
 
ID:
16967073
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Είναι replica, τέλειο, έχει σειριακό αριθμό στην πλάκα του. Είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και ζαφείρι κρύσταλλο. Είναι στις ζελατίνες του και το πουλάω μόνο 90 ευρώ. Η πραγματική του αξία είναι 1.960 ευρώ  και το έχω αγορασμένο από το εξωτερικό. Έχει παντού αναγλυφα το σήμα MOVADO και είναι ακριβέστατο και στη  εμφάνιση και και στο βάρος του και στην λειτουργία του.

Εξοδα αποστολής δικά μου αν γίνει κατάθεση σε λογαριασμό μου.

Για αποστολή με αντικαταβολή κούριερ ή ταχυδρομείου καταθέτετε πρώτα στο λογαριασμό μου τα έξοδα αποστολής.

Σε υπεράριστη κατάσταση.

Οι φωτογραφίες είναι αληθινές, μιλάνε από μόνες τους. Αυτό που θα πάρετε εσείς είναι ακριβώς ολόιδιο μόνο που είναι σφραγισμένο στα νάυλον.

Δείτε και τις αλλες δημοπρασίες μου εδώ : http://www.emarket.gr/active_auctions.php?user_id=57812

Και εδώ σας δίνω και κάποιες πληροφορίες που βρήκα για το Ρολόι Movado. Μεγάλη φίρμα.

Ρολόι MovadoΡολόγια Movado: Χρόνος και κίνηση σε λεπτότερό του

Το ρολόι movado είναι ένα από τα παλαιότερα εμπορικά σήματα ρολογιών στον κόσμο σήμερα. Το πρώτο ρολόι movado που δημιουργείται από Achille Ditesheim παραδίδει κοντά 1881 στο Λα θχαuς-de- Fonds, Ελβετία, άρχισε τη μακροχρόνια ιστορία της αξιοπρόσεκτης αφιέρωσης για να τελειοποιεί την κατασκευή ρολογιών. Αν και οι κατασκευαστές του movado που πρόσεξαν σταμάτησαν τα ρολόγια τους με το χέρι έναν μακροχρόνιο χρόνο πριν, η φιλοσοφία που αναπτύσσεται από τον ιδρυτή αυτής της επιχείρησης κρατά ακόμα μέσω σήμερα.

Το ρολόι movado είχε έρθει ένας μακροχρόνιος τρόπος δεδομένου ότι δημιουργήθηκε αρχικά και καθ' όλη τη διάρκεια του αιώνα, το ρολόι movado έχει αποδειχθεί ως έναν από τους ηγέτες στη βιομηχανία. Μεταφρασμένη σε αγγλική γλώσσα, η λέξη "movado" σημαίνει "πάντα στην κίνηση". Για έναν περισσότερο από αιώνα, το ρολόι movado έχει ζήσει μέχρι το όνομά του και περισσότερο. Από τη δημιουργία του το 1881, αυτό το ρολόι έχει συλλέξει πάνω από 200 διεθνείς διακρίσεις για τη δημιουργικότητα. Το διακριτικό ύφος του ρολογιού movado το κάνει μια από τις συγκριτικές μετρήσεις επιδόσεων όταν την ποιότητα και την κομψότητα στα ρολόγια πολυτέλειας. Όπως η απόδειξη της κατάκτησής της στη βιομηχανία ρολογιών πολυτέλειας, το ρολόι μουσείων movado θεωρείται τώρα ως ένα από πρέπει πλούσιοι για τους πλουσίους και το διάσημο.

Το ρολόι μουσείων Movado

Αυτό το θρυλικό ρολόι μουσείων σχεδιάστηκε αρχικά σε 1947, καλύτερο που ήταν γνωστό για το μαύρο πρόσωπο ρολογιών του με ένα ενιαίο σημείο σε δώδεκα o.clock που μαρκαρίστηκε συχνά με έναν μοναχικό διαμαντιών, το ρολόι μουσείων movado ήρθε να μαθευτεί καθώς τα ψοσς.σ προσέχουν .. Σύμφωνα με τις ιστορίες που συνοδεύουν αυτό το θρυλικό ρολόι, το ρολόι μουσείων movado είναι ένα συμβολικό σχέδιο καταλληλότερο για τον προϊστάμενο ή τον ηγέτη μιας οργάνωσης. Συνεπώς, ο κύριος δεθηδες. ο χρόνος της ημέρας. Δεδομένου ότι τα κύρια doesn.t πρέπει να είναι εγκαίρως, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τον ή για την να παρακολουθήσει των ωρών και των πρακτικών της ημέρας. Αρκετά αληθινό, αν και υπάρχουν τώρα μερικά νέα σχέδια που χαρακτηρίζει μερικούς ώρα και μικρούς δείκτες, το αρχικό σχέδιο και ακόμα το αναζητημένο σχέδιο του ρολογιού μουσείων movado είναι εκείνο το μινιμαλιστικό ενιαίο σχέδιο σημείων.

Στην τεχνική πλευρά των πραγμάτων, ο δημιουργός αυτού του σχεδίου, ο αμερικανικός σχεδιαστής Nathan George Horwitt σχεδίασε πραγματικά αυτό το ρολόι για να είναι ένα αντίγραφο του ηλιακού ρολογιού. Το ενιαίο σημείο αυτού του ρολογιού movado αντιπροσωπεύει το ενιαίο σημείο, το οποίο είναι το υψηλό μεσημέρι στο ηλιακό ρολόι. Εντούτοις, εάν επιλέγετε να πιστεψετε στην ιστορία του ρολογιού ψοσς.σ. ή ακόμα στις τεχνικές λεπτομέρειες της εξήγησης Horwitt.s, το γεγονός ακόμα παραμένει ότι όταν τα ρολόγια πολυτέλειας, το ρολόι μουσείων movado είναι απλά ένα από το λεπτότερο. Ένα γυναικείο ρολόι διαμαντιών με τον πίνακα μητέρων του μαργαριταριού ή ένα ρολόι man.s με τον πιό μπλε του σαπφείρου σε το είναι σίγουρα α πρέπει να έχει για σας.

Κομμάτι της τέχνης στον καρπό σας

Εκτός από το ρολόι μουσείων παγκόσμιου διάσημο movado, υπάρχουν άλλα μορφές και σχέδια του ρολογιού movado από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Γνωστό ως υποστηρικτής των τεχνών, το movado είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις ρολογιών που δημιουργεί τις μοναδικές μορφές και τις καινοτομίες στα ρολόγια. Οποιεσδήποτε είναι η προτίμηση και οι προτιμήσεις σας στα ρολόγια, μπορείτε πάντα να βρείτε ένα ρολόι movado που θα ικανοποιούσε τη διακριτική προτίμησή σας.

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr