Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
12 αριθμοι σε μια καρτα sim!!!!
12 αριθμοι σε μια καρτα sim!!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
14€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   0
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
αρτεμιδα - αττικη
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | Αντικαταβολή | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
01/07/2009 - 22:13
 
 
Έληξε στις:
09/07/2009 - 22:39
 
 
ID:
16936689
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
 SMART SHOP


Είναι ένας τρόπος αντιγραφής (clone) της κάρτας SIM που διαθέτουμε στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Και μάλιστα πολλών SIM μέσα σε μόνο μία.


 


λοιπόν αντιγράφετε απλά τις SIM κάρτες σας (V1 πάντα, δηλαδή Wind και Cosmote , ΟΧΙ της Vodafone) και τις έχετε μόνο σε μία. Μπορείτε να αντιγράψετε μέχρι και 12 (!) διαφορετικές SIM. Απλά δηλαδή αποφεύγετε το βάλε-βγάλε της ΣΙΜ από τη συσκευή. Έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όλες τις προσφορές των εν λόγω εταιρειών (κατά τη γνώμη μου το πρόγραμμα 1λεπτό που επιτρέπει κλήσεις με χρέωση 1σεντ το λεπτό προς 2 αριθμούς της ίδιας εταιρείας. 12 διαφορετικές ΣΙΜ*2 αριθμοί για κάθε ΣΙΜ= καλέστε 24αριθμούς με χρέωση μόνο 1σεντ το λεπτό!!)

Και όλα αυτά μόνο σε μία κάρτα ΣΙΜ στην οποία θα έχετε εν τω μεταξύ ενσωματώσει 12 διαφορετικούς αριθμούς! ( Χρειάζεστε Wind f2g και Cosmokarta. Αλλά και What's up να πάρετε, το μετατρέπετε δωρεάν σε Cosmokarta).

Στην Wind το μειονέκτημα είναι ότι κάθε μήνα πρέπει να ξαναδηλώνετε τους 2 αριθμούς. Αλλιώς αν περάσει ο μήνας θα χρεώνεστε κανονικά και όχι με την προνομιακή χρέωση του 1 σεντ το λεπτό. Για να μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς της Wind, θα πρέπει να μεταφερθείτε στο πρόγραμμα F2G 6 αντίστοιχο της Cosmokarta είτε στο F2G 7 αντίστοιχο του Vodafone a la carte. Αυτό γίνεται με αλλαγή πακέτου καλώντας στο 1342 δωρεάν. Αλλαγή πακέτου επιτρέπεται μία φορά το μήνα δωρεάν. Τους 2 αριθμούς με χρέωση 1 σεντ το λεπτό τους δηλώνετε στο 1267 επιλογή 4 κάθε μήνα υποχρεωτικά.

Στην Cosmote - σε αντίθεση με την Wind - τους δηλώνετε μόνο μία φορά στέλνοντας SMS 01 697ΧΧΧΧΧΧΧ 697ΧΧΧΧΧΧΧ στο 1313 και μόνο αν θέλετε εσείς να αλλάξετε τον/τους δηλωθέντες αριθμούς στέλντετε ξανά SMS. Δικαιούστε αλλαγή των αριθμών 1φορά το μήνα.

Για την δική σας ευκολία, προγραμματίζετε για κάθε διαφορετική SIM (από τις 12 που έχετε μέσα) όταν κάνετε switch να φαίνονται τα ονόματα που καλείτε οπότε δε μπερδεύεστε με τίποτα! Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του υπομενού, Number Editor. Πχ. εφόσον έχετε 12 αριθμούς , το μενού STK που προσθέτεται θα είναι κάπως έτσι (ένα παράδειγμα με τυχαία ονόματα):

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ
*ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΕΤΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΦΡΟΞΥΛΑΝΘΗ
ΔΟΥΚΙΣΣΑ-ΤΖΟΥΛΙΑ
ΘΟΔΩΡΗΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ
ΒΑΣΙΑ-ΓΙΟΥΛΑ
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΒΛΑΣΗΣ-ΔΩΡΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ-ΧΑΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΑΚΗΣ
ΣΟΥΛΑ-ΚΟΥΛΑ

κλπ. κλπ.

Τα ονόματα είναι εντελώς τυχαία. Με αστεράκι μπροστά σάς δείχνει ποιος αριθμός είναι "online", οι υπόλοιποι παραμένουν απενεργοποιημένοι. Φυσικά δε σας ενδιαφέρουν εδώ οι εισερχόμενες κλήσεις (άλλωστε κάθε ΣΙΜ έχει διαφορετικό αριθμό) αλλά μόνο οι εξερχόμενές σας αναλόγως ποιους αριθμούς έχετε προγραμματίσει να καλείτε. Μάλιστα για τη δική σας διευκόλυνση λέτε στα άτομα που καλείτε να σημειώσουν τον αριθμό που αντιστοιχεί σε αυτούς όταν τους καλείτε.

Στο παράδειγμά μας θέλω πχ. να καλέσω την «Τζούλια». Πηγαίνω από το μενού STK - που προστίθεται στην περιοχή που μπαίνει και το Mycosmos menu, Vodafone menu κλπ κλπ - και επιλέγω το ΔΟΥΚΙΣΣΑ-ΤΖΟΥΛΙΑ.

Περιμένω κανά λεπτό - εξαρτάται από τη συσκευή, άλλα κάνουν επανεκκίνηση και άλλα όχι - μέχρι να κάνει το switch και μετά καλώ στην «Τζούλια» με χρέωση 1 σεντ το λεπτό!!

Θέλω να καλέσω μετά τον Γιάννη; Αλλάζω από το STK μενού στο «ΓΙΩΡΓΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ», κοκ.

Εξαιρούνται όπως είπα οι αριθμοί Βόνταφον, γιατί δυστυχώς οι κάρτες της δεν αντιγράφονται.
Οπότε οι 24 αριθμοί μπορεί να είναι ζευγάρια από Wind και Cosmote.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr