Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Κινητό Sony Ericsson G705*εντελώς καινούριο* δέκτης GPS & Wi-Fi
Κινητό Sony Ericsson G705*εντελώς καινούριο* δέκτης GPS & Wi-Fi
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
235€
 
Αρχική τιμή:   220€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - ΑΘΗΝΑ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
INTERNATIONAL SHIPPING 12 euro
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | Αντικαταβολή | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Μετρητά | Παραλαβή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
30/06/2009 - 19:25
 
 
Έληξε στις:
05/07/2009 - 10:30
 
 
ID:
16918192
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Κινητό Sony Ericsson G705*εντελώς καινούριο* δέκτης GPS & Wi-Fi


 Απλή και άμεση εμπειρία Web

Online σημαίνει να είστε πάντα εκεί που θέλετε. Απλά πιέστε το πλήκτρο συντόμευσης και μεταβείτε άμεσα στο αγαπημένο σας site. Ή κάντε αναζήτηση στο Google απευθείας από την κατάσταση αναμονής.

Πάντα στο σωστό δρόμο

Βρείτε το δρόμο σας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο aGPS. Με το Wayfinder Navigator™ και το GoogleMaps δεν υπάρχει περίπτωση να χαθείτε.

Υπεροχή οθόνης

Κάντε συγχρονισμό επαφών, περιήγηση στα email σας, λήψη και αποστολή φωτογραφιών - κι όλα αυτά, σε μια φωτεινή, ευκρινή οθόνη που έχει και δυνατότητα αυτόματης περιστροφής όποτε θέλετε

** Δείτε τι άλλο διαθέτω **

 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

 Πωλείται κινητό Sony Ericsson G705 μαύρο σφραγισμένο στην κούτα του με 2 χρόνια εγγύηση από την Sony Ericsson (Επικοινωνία με kkapellos@yahoo.gr) Κώστας Καπέλλος

Αγοράσθηκε μετά την δήλωση ανανέωσης σύμβασης σύνδεσης για χρήση της "επιδότησής μου" και το κινητό δεν είναι απλά αχρησιμοποίητο αλλά είναι εντελώς καινούριο στο κουτί του.

 

Το Sony Ericsson G705 φαίνεται να ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις της οικογένειας στην οποία ανήκει.. Συγκεκριμένα, μπορεί να εκμεταλλευθεί τις υπηρεσίες τρίτης γενιάς, αλλά και να αξιοποιήσει τις τεχνολογίες HSDPA και Wi-Fi. Ο ενσωματωμένος «υποβοηθούμενος» δέκτης GPS θα επιτρέπει με τη βοήθεια των Google Maps και της εφαρμογής Wayfinder την ανάκτηση χρήσιμων γεωγραφικών πληροφοριών. Η συσκευή διαθέτει τέλος και ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 3,2 megapixel


Γνωριμία με το
Sony Ericsson G705

Η ιαπωνοσουηδική εταιρεία φαίνεται να πιστεύει ότι το Sony Ericsson G705 μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας συνεργάτης καθώς ενσωματώνει μερικές λειτουργίες που διευκολύνουν την ασύρματη ανάκτηση πληροφοριών. Συγκεκριμένα, η συσκευή έρχεται με την υπόσχεση ότι θα παρέχει την «απόλυτη διαδικτυακή εμπειρία», επιτρέποντας την αναζήτηση μέσω του Google απευθείας από την κατάσταση αναμονής, τη διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τη βοήθεια του Exchange ActiveSync, αλλά και την πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με τη γεωγραφική σας θέση με την χρήση των Google Maps. Οι υπηρεσίες τρίτης γενιάς και οι τεχνολογίες HSDPA και Wi-Fi είναι ουσιαστικά τα μέσα με τα οποία θα επιτραπεί η ασύρματη σύνδεση με το Internet για τη γρήγορη λήψη των δεδομένων. Εκ πρώτης όψεως λοιπόν, το Sony Ericsson G705 δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα κινητό ειδικά σχεδιασμένο για την πρόσβαση στις διαδικτυακές υπηρεσίες της Google. Και αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία για αυτό, η ιαπωνοσουηδική εταιρεία αναφέρει πως υπάρχει και πλήκτρο, που με ένα πάτημά του επιτρέπεται η πρόσβαση στη ομώνυμη μηχανή αναζήτησης, καθώς όμως και ότι η συσκευή είναι η πρώτη της («από τις πολλές που θα ακολουθήσουν») που επιτρέπει τόσο την παρακολούθηση βίντεο από το YouTube, όσο και τη δημοσίευσή τους.
Κατά τα άλλα, η συσκευή διαθέτει «υποβοηθούμενο» δέκτη
GPS, ενσωματώνει μία ψηφιακή κάμερα των 3,2 megapixel χωρίς λειτουργία αυτόματης εστίασης, ενώ φυσικά μπορεί να αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία ήχου που θα αποθηκευτούν σε κάρτες μνήμης μορφής Memory Stick Micro (M2). Μία κάρτα χωρητικότητας 1GB περιλαμβάνεται στη βασική συσκευασία.

Εξωτερικά γνωρίσματα

Oι διαστάσεις του νέου κινητού της σειράς «G» είναι 95 x 47 x 14,3 χιλιοστά, ενώ το βάρος του μετά την τοποθέτηση της standard μπαταρίας ανέρχεται στα 98 γραμμάρια. Το μεγαλύτερο τμήμα της πρόσοψης καταλαμβάνεται από την TFT οθόνη των 2,4 ιντσών που μπορεί να παρουσιάσει 262.144 χρώματα σε ανάλυση 240 x 320 pixels.
Κάτω από την οθόνη βρίσκεται το πολυπλήκτρο των 5 κατευθύνσεων, που περιβάλλεται από 6 ειδικά πλήκτρα. Τα δύο από αυτά που ξεχωρίζουν - λόγω της μεταλλικής τους υφής, αλλά και του κυκλικού σχήματός τους - επιτρέπουν φυσικά τη διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων. Το πληκτρολόγιο «κρύβεται» κάτω από την οθόνη και αποκαλύπτεται μόνο εφόσον το επιθυμεί ο χρήστης. Στην αριστερή πλευρά συναντάται ο παραδοσιακός
system connector των κινητών της Sony Ericsson - ο οποίος φυσικά είναι proprietary.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Ο φακός της ψηφιακής κάμερας των 3,2 megapixel έχει τοποθετηθεί στην οπίσθια επιφάνεια του τηλεφώνου, ενώ δίπλα του βρίσκεται και το «φλας», που φυσικά έχει υλοποιηθεί με τη βοήθεια ενός λευκού LED Με την ευκαιρία της παρουσίασης του G705, η Sony Ericsson ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με το Google, η οποία επιτρέπει ουσιαστικά την ενσωμάτωση του YouTube στα κινητά της τηλέφωνα. Έτσι οι κάτοχοι της συσκευής θα μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν «download», αλλά και «upload» βίντεο με εξαιρετική ευκολία. Αρκούν λοιπόν οι πιέσεις λίγων πλήκτρων για να δημοσιεύσετε αποσπάσματα από την καθημερινότητά σας στο Internet και να τα μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και με όλους τους «περίεργους» επισκέπτες του YouTube. Στην περίπτωση του G705, τη λύση δίνει η ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi. Με τη βοήθεια του ενσωματωμένο NetFront Browser της Access θα μπορέσετε να επισκεφθείτε σχεδόν κάθε ιστοσελίδα του Διαδικτύου. Αν συνδυάσετε το Διαδίκτυο με τον ενσωματωμένο «υποβοηθούμενο» δέκτη GPS, θα έχετε πρόσβαση και στους χάρτες των Google Maps, ώστε να εντοπίσετε τα πλησιέστερα σημεία ενδιαφέροντος και να ανακαλύψετε τις διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να φθάσετε γρήγορα σε αυτά.
Το
Sony Ericsson G705 υπόσχεται επίσης να σας ψυχαγωγήσει, καθώς μπορεί να αναπαράγει ψηφιακά αρχεία ήχου, ενώ ενσωματώνει και ραδιόφωνο FM.


Δεδομένα

GSM

850 / 900 / 1800 / 1900

GPRS

Ναι

3G

Ναι

WiFi

Ναι

Bluetooth

Ναι

Infrared

Ναι

USB

Ναι

EDGE

Ναι

HSCSD

Ναι

Μέγεθος

Βάρος

98 γρ.

Διαστάσεις

95 × 47 × 14.3

Οθόνη

Τύπος

TFT, 256K colors

Μέγεθος

2.4’’

Ανάλυση

240 × 320 pixel

 

Μνήμη 120 MB, Ραδιόφωνο,Παιχνίδια

ΤΗΛ¨2106923278 και 6936054248 κ.Κώστας

Email :kkapellos@gmail.com


 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr