Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
CARL BARKS 10 X 10
CARL BARKS 10 X 10
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
20€
 
Αρχική τιμή:   20€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΒΕΡΟΙΑ - ΗΜΑΘΙΑΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τράπεζα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
03/06/2009 - 18:09
 
 
Έληξε στις:
09/06/2009 - 18:16
 
 
ID:
16471819
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

CARL BARKS 10 X 10

ΔΕΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΕΚΑΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ CARL BARKS 

Το τεύχος αποτελείται από 116 έγχρωμες σελίδες σε πολύ μεγάλο μέγεθος (μεγαλύτερο από Α4). Περιέχει συνολικά 10 ιστορίες που η κάθε μία αποτελείται από 10 σελίδες. Επίσης περιέχει και 3 κείμενα ως εισαγωγή. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:Τα Κείμενα:
Μια επιστολή του Καρλ Μπαρκς στον Τζεφρυ Μπλουν
Από την αλληλογραφία του σχεδιαστή με τον εκδότη, το 1984.

Το Φαινόμενο Καρλ Μπαρκς
Η ζωή και το έργο του μεγάλου δημιουργού από τα παιδικά του χρόνια εώς και τα πρώτα του κόμικς στην δεκαετία του '40.

Τα Πολλά Πρόσωπα του Καρλ Μαρκς
Ο Μπαρκς όπως τον είδαν οι συνάδελφοί του στα Στούντιο Ντίσνεϋ.Οι Ιστορίες:

Ονειρεμένο Περιβόλι (Donald's Victory Garden): Η πρώτη δεκασέλιδη ιστορία που δημιούργησε ο Καρλ Μπαρκς με τον Ντόναλντ Ντακ, δημοσιεύθηκε στο περιοδικά Walt Disney's Comics and Stories #31, τον Απρίλιο του 1943.

Το Τυχερό Λαγοπόδαρο (The Lucky Rabber's Foot): Η Τύχη έχει ολέθρια γυρίσματα για τον Ντόναλντ και τα ανίψια του, στην ιστορία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Walt Disney's Comics and Stories #32, τον Μάιο του 1943.

Ναυαγοσώστης υπ' αριθμόν 13 (Lifeguard Daze): Η λαίλαπα που λέγεται Ντόναλντ, χτυπά τις ακτές της Αμερικής με την ιστορία αυτή, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Walt Disney's Comics and Stories #33, τον Ιούνιο του 1943.

Καλές Πράξεις (Good Deeds): Η ιστορία με την πρώτη, όσο και σύντομη, εμφάνιση του εκνευριστικού γείτονα του Ντόναλντ, κύριου Τζόουνς, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Walt Disney's Comics and Stories #34, τον Ιούλιο του 1943.

Επισροφή στο Ράντζο Χ (The Limber W Guest Ranch): Η πρώτη σατιρική ιστορία ουέστερν που δημιούργησε ο Καρλ Μπαρκς, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Walt Disney's Comics and Stories #35, τον Αύγουστο του 1943.

Ο Ατρόμητος Κυνηγός (The Mighty Trapper): Ο οικογενειακός διαγωνισμός κυνηγιού των Ντακ, έλαβε χώρα στην ιστορία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Walt Disney's Comics and Stories #36, τον Σεπτέμβριο του 1943.

Δυο Καλοί Γείτονες (Good Neighbors): Δεύτερη επίσημη εμφάνιση του κυρίου Τζόουνς, ουσιαστικά όμως, η πρώτη στην οποία αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον άσπονδο γείτονά του, Ντόναλντ. Η ιστορία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Walt Disney's Comics and Stories #38, τον Νοέμβριο του 1943.

Πωλητής Ντόναλντ (Salesman Donald): Ο Ντόναλντ εξασκεί τις ικανότητές του στην τεχνική των πωλήσεων, στην ιστορία αυτή που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Walt Disney's Comics and Stories #39, τον Δεκέμβριο του 1943.

Παιχνίδια στο Χιόνι (Snow Fun): Το χιονισμένο βουνό είναι γεμάτο κινδύνους για τους Ντακ, στην ιστορία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Walt Disney's Comics and Stories #40, τον Ιανουάριο του 1944.

Το Σιδηρόφρακτο Παπί (The Duck in the Iron Pants): Ο σιδηρόφρακτος Ντόναλντ τα βάζει με τα ανίψια του, στην ιστορία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Walt Disney's Comics and Stories #41, τον Φεβρουάριο του 1944.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr