Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Nokia 6131 σε άριστη κατάσταση
Nokia 6131 σε άριστη κατάσταση
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
95€
 
Αρχική τιμή:   80€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
01/06/2009 - 01:37
 
 
Έληξε στις:
14/06/2009 - 09:47
 
 
ID:
16434966
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πωλήται Μ/Σ ΝOKIA 6131 σε πολύ καλή κατάσταση μέσα στο κουτί του με όλα τα συνοδευτικά. 

Το 6131 «υιοθετεί» τις αρχές του... αναδιπλούμενου σχεδιασμού, ο οποίος δίνει το πλεονέκτημα στην συσκευή να ενσωματώσει πλήθος χαρακτηριστικών, κρατώντας παράλληλα τον όγκο της σε ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο. Έτσι, το Nokia 6131, έχοντας διαστάσεις 92 x 48 x 20 χιλιοστά και βάρος μόλις 112 γραμμάρια, θα σας συντροφεύσει σε κάθε σας εξόρμηση, χωρίς να γίνεται... ενοχλητικό.

Την μεγαλύτερη επιφάνεια της εμπρόσθιας επιφάνειας καταλαμβάνει η εξωτερική οθόνη, η οποία σε ανάλυση 128 x 160 pixels, απεικονίζει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες όπως ειδοποιήσεις για τη λήψη νέων μηνυμάτων, τους αριθμούς των εισερχόμενων κλήσεων και τα ονόματα, που πιθανόν αντιστοιχούν σε αυτούς, καθώς και την «κατάσταση» της μπαταρίας και του σήματος του δικτύου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξωτερική οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ψηφιακό σκόπευτρο κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Η εσωτερική οθόνη της συσκευής εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά της καθώς έχει την δυνατότητα να απεικονίσει έως και 16.777.216 χρώματα σε ανάλυση 320 x 240 pixels (QVGA). Στο κάτω άκρο της συσκευής συναντάμε το αλφαριθμητικό της πληκτρολόγιο, το κεντρικό πολυπλήκτρο, και φυσικά τα ειδικά πλήκτρα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο σχεδιασμός του πληκτρολογίου καθώς το κάθε ένα από αυτά φαίνεται να διαθέτει ικανοποιητικό μέγεθος αλλά και ιδανική επιφάνεια, ώστε να συμβάλει στην γρήγορη σύνταξη κειμένου.

Το 6131 διαθέτει ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 1,3 megapixels (μέγιστη ανάλυση φωτογραφιών 1280 x 960 pixels) με δυνατότητα ψηφιακού zoom έως και 8x. Για την είσοδο στο μενού της κάμερας, υπάρχει το αντίστοιχο πλήκτρο, το οποίο βρίσκεται στο δεξί πλάγιο μέρος της συσκευής.

Ο ενσωματωμένος music player παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να ακούσει την αγαπημένη του μουσική στερεοφωνικά, καθώς υποστηρίζει αρχεία μορφής MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, H.263 και H.264. Εναλλακτικά, ο κάτοχος της συσκευής μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ραδιοφωνικό δέκτη, ο οποίος υποστηρίζει την υπηρεσία Visual Radio. Με την χρήση της τεχνολογίας Bluetooth και την αξιοποίηση του προφίλ A2DP επιτρέπεται η ασύρματη σύνδεση του κινητού με στερεοφωνικά ακουστικά, γεγονός το οποιο θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της μουσικής.

Το νέο ηχείο του 6131, με την βελτιωμένη ακουστική του, αναμένεται να κάνει την αναπαραγωγή των ήχων κλήσης πολύ πιο εντυπωσιακή από ότι συνήθως. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέχετε η δυνατότητα αντιστοίχησης φωτογραφιών και βίντεο σε κάθε επαφή του τηλεφωνικού καταλόγου.

Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια, ή πλήθος άλλων αρχείων, στην εσωτερική μνήμης της συσκευής, η οποία ανέρχεται σε 32 MB (εκ των οποίων τα 11ΜΒ είναι ελεύθερα για την αποθήκευση δεδομένων). Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσει κάρτες μνήμης μορφής microSD και να αυξήσει την διαθέσιμη μνήμη έως και τα 2GB.

Το 6131 αριστεύει και στον τομέα της συνδεσιμότητας καθώς διαθέτει κάθε δυνατή θύρα (εκτός βέβαια της τεχνολογίας Wi-Fi). Έτσι μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή ή με συμβατές συσκευές για ανταλλαγή αρχείων τόσο μέσω της τεχνολογίας Bluetooth, όσο και μέσω της θύρας υπερύθρων. Η σύνδεση με την USB θύρα του υπολογιστή μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί μέσω του Pop-Port connector που ενσωματώνει η συσκευή.

Στην πλοήγησή σας στο Διαδίκτυο θα φανεί χρήσιμος ο ενσωματωμένος XHTML Browser της συσκευής. Ο Email Client, υποστηρίζοντας τα πρωτόκολλα SMTP, POP3 και IMAP4, προσφέρει την δυνατότητα στον χρήστη, να κατεβάσει την ηλεκτρονική του αλληλογραφία, ενώ δεν λείπει και η δυνατότητα εμφάνισης των συννημένων αρχεία. Η μεταφορά των δεδομένων μπορεί να γίνει είτε μέσω GPRS, είτε μέσω EDGE, εφόσον φυσικά οι συγκεκριμένες υπηρεσίες προσφέρονται από τα δίκτυα.

Σημαντική επίσης κρίνεται και η δυνατότητα αναβάθμισης της συσκευής με ένα απλό downloading των απαραίτητων αρχείων, κάτι που μέχρι τώρα δεν είχαμε συναντήσει, παρά μόνο σε ελάχιστες συσκευές της εταιρίας (η δυνατότητα αυτή αναμένεται να ενσωματώνεται
και στις νέες Series 60 συσκευές της). Πλήθος εφαρμογών και παιχνιδιών, μορφής Java, μπορούν να μεταφερθούν και να εγκατασταθούν στην συσκευή. Προεγκατεστημένες θα βρείτε τις εφαρμογές Wireless Presenter και Nokia Sensor, καθώς και τα παιχνίδια 3D Soccer και Snake.

Η Nokia εξόπλισε το 6131 με την μπαταρία BL-4C, η οποία προσφέρει έως και 3,4 ώρες συνεχούς ομιλίας, 10 ημέρες αναμονής ή 12 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Οι επιδόσεις αυτές κρίνονται ικανοποιητικές, αν και θα πρέπει να «κρατήσουμε» την συσκευή στα χέρια μας, ώστε να δούμε πως θα διαμορφωθούν οι χρόνοι αυτοί σε πραγματικές συνθήκες.

Το 6131 αποτελεί αναμφίβολα μια εντυπωσιακή συσκευή που συνδυάζει προσεγμένη σχεδίαση, μικρές εξωτερικές διαστάσεις και πλήθος προηγμένων δυνατοτήτων. Σύμφωνα με την φινλανδική εταιρία, η συσκευή θα κάνει την εμφάνισή της στην αγορά μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2006, ενώ η τιμή της θα ανέρχεται στα 275 ευρώ, χωρίς τον υπολογισμό των αντίστοιχων φόρων

 

 

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr