Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ!
ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
30€
 
Αρχική τιμή:   29,9€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
6,50 € αντικαταβολή ΕΛΤΑ - ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
01/06/2009 - 00:42
 
 
Έληξε στις:
03/06/2009 - 12:50
 
 
ID:
16434646
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

****ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, TΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ  KAI ΣΚΑΦΩΝ 12 V****

***ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ***

***Οτι πρέπει για σκάφη που τα έχουμε πολύ καιρό σε ακινητοποίηση και αυτοκίνητα****

H πατρίδα μας είναι προικισμένη με πλούσιο και καυτό ήλιο πολλούς μήνες το χρόνο ...μόνο που αυτόν δεν τον εκμεταλλευόμαστε όσο θα έρπεπε.Οταν στη Γερμανία και σε άλλες βόρειες χώρες τα σπίτια είναι γεμάτα με φωτοβολταικές μονάδες....εμείς τον έχουμε για ηλιοθεραπεία ακόμα.....

Οι τιμές των μπαταριών αυτοκινήτων λόγω της αύξησης στα 3700 $ ανά τόνο του μόλυβου έχουν αναγκάσει τους κατασκευαστές μπαταριών να αυξήσουν όπως και η Bosch πρόσφατα τις τιμές κατά 18%. Για ρωτείστε...

ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ  Η ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ 12 V  ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ???

Aυτός ο ηλιακός φορτιστής μήκους  340 x 118 x 14 mm , δηλαδή 34 εκατοστών αν τον βάλουμε με τις βεντούζες πάνω από την μπροτσινή κονσόλα του αυτοκινήτου ή του σκάφους  τροφοδοτεί την μπαταρία του αυτοκινήτου ή του σκάφους  με ρεύμα και έτσι αυτή πάντα μένει φρέσκια.Τόσο απλά.Εχει 2 αντάπτορες, έναν για την θέση του αναπτήρα και έναν με κλίπ. Το καλώδιο είναι περίπου 2,40 μέτρα μακρί.Δίνει ρεύμα έως 85mA.Βέβαια έχει και προστασία αποφόρτισης.

Aυτό που χάνει σιγά σιγά μια μπαταρία αυτός ο φορτιστής φροντίζει να  το αναπληρώνει και το χειμώνα που πολλά αυτοκίνητα έχουν πρόβλημα εκκίνησης είναι ότι πρέπει αυτός ο φορτιστής.Οσο έχει φως...φορτίζει!

Είναι το αυτοκίνητο ή το σκάφος  10 μέρες σε ακινησία , γυρνάτε την μίζα και δεν κάνει ούτε τσούκ ούτε μούκ? Ε και αυτό θα ανήκει στο παρελθόν.Έχει και ένα μπλέ LED που ανάβοσβήνει όταν παράγει ενέργεια ο φορτιστής. Το φωτοβολταικό είναι υψηλής ποιότητας. Επίσης ραδιοερασιτέχνες μπορούν να κάνουν πολλές πατέντες μαζί του ακόμα και να κρεμαστεί στον τοίχο μπορεί.

Στο σέτ είναι τόσο ο αντάπτορας με αυτά τα 2 κλίπ για την μπαταρία, όσο και αντάπτορας που μπαίνει στην θέση του αναπτήρα του αυτοκινήτου. ούλ σέτ δηλαδή!

 

 
 

Μόνο από 29,90 € μπορεί να γίνει δικό σας και σε τιμή εξαιρετική

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούμε μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.

Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων ή με λιγότερες από (5) πέντε θετικές αξιολογήσεις διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό της Savel-Trade AEE  σε Εθνική ή Eurobank  για την ασφάλεια όλων μας.

Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες.

  

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr