Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Nokia N73 σε άριστη κατάσταση
Nokia N73 σε άριστη κατάσταση
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
145€
 
Αρχική τιμή:   120€
Αριθμός προσφορών:   2   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
31/05/2009 - 03:19
 
 
Έληξε στις:
13/06/2009 - 17:24
 
 
ID:
16421637
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πωλήται ΝOKIA N73 σε άριστη κατάσταση με υπόλοιπο εγγύησης 14 μήνες μέσα στο κουτί του με όλα τα συνοδευτικά.

 

Προσοχή : για να σταλεί αντικαταβολή το τηλέφωνο θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία πρίν.


Γνωριμία με το N73

Όπως και τα περισσότερα κινητά της σειράς «Ν», το N73 επιτρέπει την πρόσβαση στις υπηρεσίες τρίτης γενιάς παρέχοντας στους χρήστες του την ικανότητα για γρήγορη και αδιάκοπη πρόσβαση στο Internet, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής σε βίντεο-κλήσεις. Το N73 είναι ένα κλασικό candy-bar κινητό, στην εμπρόσθια επιφάνεια του οποίου δεσπόζει η έγχρωμη οθόνη των 2,4 ιντσών. Η ανάλυσή της είναι 240 x 320 pixels, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να απεικονίσει έως 262.144 χρώματα. Συγκριτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι η οθόνη του N70 είχε διαγώνιο 2,1 ίντσες και ανάλυση 176 x 208 pixels, κάτι το οποίο εξηγεί και το μεγαλύτερο «μήκος» του νέου τηλεφώνου. Η οθόνη της υψηλότερης ανάλυσης και η συγκέντρωση μεγαλύτερου αριθμού pixels σε μικρότερη επιφάνεια, καθιστά ιδανική την χρήση του κινητού για την χρήση διάφορων εφαρμογών, μεταξύ των οποίων και η πλοήγηση στο Internet.

 

 

 

 

Εφαρμογές - Συνδεσιμότητα

Όπως και κάθε Series 60 συσκευή, έτσι και το N73 διαθέτει μια πλήρη σουίτα εφαρμογών διαχείρισης προσωπικών και επαγγελματικών πληροφοριών. Με την χρήση του Quickoffice είναι εφικτή η εμφάνιση εγγράφων του Microsoft Office, καθώς και αρχείων Adobe Acrobat και ZIP. Με την χρήση του PC Suite και του καλωδίου USB 2.0, που συνδέεται στη θύρα Pop-Port είναι εφικτός και ο συγχρονισμός των δεδομένων. Η συσκευή υποστηρίζει φυσικά και τις προδιαγραφές της δεύτερης έκδοσης της ασύρματης τεχνολογίας
Bluetooth, γεγονός το οποίο σημαίνει πως θα μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα τα επιθυμητά αρχεία σε άλλες συμβατές συσκευές. Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει και ως USB Mass Storage Device, ώστε να είναι εφικτή η απεικόνιση των περιεχομένων της μνήμης της ως αφαιρούμενη μονάδα αποθήκευσης σε κάθε Η/Υ. Τέλος, χρήσιμη για ορισμένους μπορεί να αποδειχθεί και η ύπαρξη της θύρας Infrared. Στον τομέα της συνδεσιμότητας η μόνη «έλλειψη» (αν μπορεί να χαρακτηριστεί με αυτόν τον τρόπο) της συσκευής σε σύγκριση με άλλα κινητά της σειράς «Ν» είναι η απουσία της τεχνολογίας 802.11b/g (Wi-Fi).

Imaging

Ένα ακόμη αξιόλογο γνώρισμα του N73 είναι η ψηφιακή του κάμερα. Τα προτερήματά της είναι ότι τα οπτικά της μέρη έχουν κατασκευαστεί από την Carl Zeiss, καθώς και ότι η ανάλυσή της είναι 3,2 megapixels. Ένα συρόμενο προστατευτικό κάλυμμα, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, προστατεύει τον φακό Tessar της Carl Zeiss από τις κακουχίες. Το συγκεκριμένο κάλυμμα είναι ενεργό γεγονός που σημαίνει ότι με το «άνοιγμά» του επιτυγχάνεται η άμεση πρόσβαση στην εφαρμογή λήψης φωτογραφιών και καταγραφής βίντεο. Δίπλα από το φακό της κάμερας έχει τοποθετηθεί ένα φλας (LED), το οποίο θα αναλάβει να «φωτίσει» τα σκοτεινά περιβάλλοντα. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία αυτόματης εστίασης (auto focus), η χρήση της οποίας επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη «εστίαση» στα επιθυμητά αντικείμενα, που περιλαμβάνονται στα πλάνα, ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο η λήψη «θολών» φωτογραφιών. Για τη λήψη φωτογραφιών από μικρή απόσταση μπορείτε να εκμεταλλευθείτε το macro mode. Η μικρότερη δυνατή απόσταση στην οποία είναι εφικτή η σωστή εστίαση είναι τα 10 εκατοστά. Αξιοσημείωτη είναι και η ύπαρξη μηχανικού κλείστρου με ταχύτητα 1/1000~2s.

Ανάλογο φακό και αισθητήρα διαθέτει και η ψηφιακή κάμερα του N93, ο οποίος επιπρόσθετα, λόγω της προνομιακής του θέσης στην ιδιόμορφη συσκευή, προσφέρει και τη δυνατότητα οπτικού zoom. Το N73 προσφέρει μόνο ψηφιακό zoom 20x. Η μέγιστη ανάλυση των φωτογραφιών, οι οποίες απαθανατίζονται με το φακό του κινητού είναι 2.048 x 1.536 pixels. Φυσικά, παρέχονται όλες οι συνηθισμένες λειτουργίες όπως δυνατότητα ρύθμισης του white balance, των χρωματικών τόνων, της φωτεινότητας, της ποιότητας των εικόνων κ.α. Εκτός από τη λήψη φωτογραφιών, το N73 επιτρέπει και την καταγραφή βίντεο. Συγκεκριμένα η «σύλληψη» γίνεται σε μέγιστη ανάλυση 352 x 288 pixels και στην ταχύτητα των 15 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Το N73, όπως και το N93 είναι εξοπλισμένο με τη δυνατότητα ψηφιακής σταθεροποίησης της εικόνας κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Κατά την χρήση της συσκευής ως ψηφιακό σκόπευτρο όλες οι διαθέσιμες λειτουργίες εμφανίζονται στην οθόνη σε μια «μπάρα εργαλείων», ώστε να είναι εύκολη η επιλογή της επιθυμητής χωρίς την ανάγκη πρόσβασης σε δαιδαλώδη menu. Το συγκεκριμένο interface το είδαμε για πρώτη φορά στο N80. Εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για τη λήψη των φωτογραφιών θα πρέπει να «περιστρέψετε» τη συσκευή κατά 90 μοίρες, αφού κατ' ανάλογο τρόπο περιστρέφεται και η οθόνη για να μεταμορφωθεί σε full-screen view-finder. Στη δεξιά πλευρά της συσκευής (ή στην άνω μετά την περιστροφή) υπάρχουν πλήκτρα για τη λήψη φωτογραφιών και τη ρύθμιση του zoom. Το πλήκτρο της «λήψης», όπως και στις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μπορεί να πιεστεί εν μέρει ή ολοκληρωτικά. Στην πρώτη περίπτωση απλά γίνεται χρήση της λειτουργίας αυτόματης εστίασης. Στη δεύτερη, απαθανατίζεται η φωτογραφία.
Το N73 είναι εξοπλισμένο με αρκετές νέες δυνατότητες, που θα επιτρέψουν την εύκολη «διαχείριση» των ψηφιακών σας αναμνήσεων. Στην «έκθεση» έχει προστεθεί η επιλογή για αυτόματη μεταφορά των φωτογραφιών στις σελίδες της δημοφιλούς ιστοσελίδας Flickr. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταφέρετε τις εικόνες σας στον Η/Υ μέσω του PC Suite και του απαραίτητου καλωδίου, μέσω της ασύρματης τεχνολογίας
Bluetooth ή απλά μέσω e-mail και MMS. Φυσικά, υποστηρίζεται η ασύρματη εκτύπωσή τους, καθώς και ο συγχρονισμός τους με την εφαρμογή Lifeblog.

Το N73 βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Symbian OS 9.1 και στην τρίτη έκδοση της πλατφόρμας Series 60. Συνοπτικά αναφέρουμε ότι στη νεότερη έκδοση του δημοφιλούς περιβάλλοντος εργασίας έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις, αλλά και αναβαθμίσεις διαφόρων εφαρμογών. Μεταξύ άλλων θα βρείτε και το νέο browser, που επιτρέπει την πρόσβαση σε κάθε ιστοσελίδα του Διαδικτύου, την ανάκτηση RSS feeds, αλλά και την ευκολότερη πλοήγηση στις σελίδες με την χρήση «ημί-διάφανων» χαρτών.

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr