Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
30€
 
Αρχική τιμή:   29,9€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ATHINA - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
6€ αντικαταβολή ΕΛΤΑ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
20/05/2009 - 12:30
 
 
Έληξε στις:
20/05/2009 - 22:38
 
 
ID:
16277536
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

 S A N I T A S SBM-07

Made in Germany by Sanitas

Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο καρπού με προστατευτικό κουτάκι, μπαταρίες, βιβλιαράκι με οδηγίες στο κουτάκι του καινούριο

Ενα πιεσόμετρο καρπου δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι....

Αντικείμενο της δημοπρασίας είναι το ολοκαίνουριο, στη ζελατίνα και κουτάκι του ηλεκτρονικό πιεσόμετρο της κορυφαίας εταιρίας κατασκευής ιατρικών συσκευών της Γερμανίας SANITAS. Οσοι απο εσάς έχουν επισκευτεί κάποια ιατρική εγκατάσταση της Γερμανία, θα γνωρίζουν πολύ καλά τη σημαίνει SANITAS.

Στα νοσοκομεία τους τα περισσότερα πιεσόμετρα και θερμόμετρα είναι της Sanitas γιατί να πάρετε κάτι Noname? Πάρτε αυτό που εμπιστεύονται και παράγουν οι Γερμανοί!!!

To μηχάνημα μπορεί να μετρήσει πολύ εύκολα και ταυτόχρονα αξιόπιστα την πίεση (μεγάλη και μικρή) καθώς επίσης και τον σφιγμό. Διαθέτει 99 μνήμες για να μπορεί εύκολα να γίνει αποθήκευση και σύγκριση των μετρήσεων. Ταυτόχρονα υπάρχει ένδειξη ημερομηνίας και ώρας.

Με εύκολο τρόπο μπορείτε να ενημερωθείτε αξιόπιστα για την κατάσταση της υγείας σας!!!.

Το μηχάνημα συνοδεύεται από ένα βιβλιαράκι οδηγιών, ένα σετ ΑΑΑ τύπου μπαταριών που κατα τον κατασκευαστή επαρκούν για 250 μετρήσεις καθώς και την πλαστική θήκη του για να μην σκονίζεται.

ME 29,90 ΕΥΡΩ...μόνο!!!

 

 

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

Παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μαζί μου μέσω email το πολύ 3 μέρες μετά το τέλος της δημοπρασίας , μη σοβαρές προσφορές θα εισπράττουν αρνητική αξιολόγηση καθώς επίσης και αντικαταβολές αζήτητες , και ταυτόχρονα θα δηλώνονται στον webmaster (με στοιχεία) τέτοια περιστατικά για να προστατεύονται οι άλλοι χρήστες από μή σοβαρά άτομα και για να μην πληρώσω αδικα το 2% της προμήθειας που ισχύει απο 15-3-2006!

Σε χρήστες με αρνητική αξιολόγηση (πχ από μη παραλαβή δέματος αντικαταβολής)  ή μηδενική διατηρώ το δικαίωμα να ζητήσω κατάθεση του ποσού ή των ταχυδρομικών εξόδων μόνο  σε λογαριασμό ώστε να διασφαλιστεί η σίγουρη παραλαβή των δεμάτων και να μήν έχουμε επιστροφές αζήτητων . Οπως εσείς θέλετε απροβλημάτιστα να παραλαμβάνετε τα δέματα σας ( συστημένα) έτσι και εμείς οι πωλητές δεν μπορούμε να επιβαρυνόμαστε με επιστροφές. Καλό θα είναι χρήστες καινούριοι πριν την προσφορά τους να επικοινωνούν μαζί μου, ώστε να λύσουμε αυτότο θέμα και αμέσως μετά να προχωρούν στην προσφορά μέσω εμάρκετ κα μόνο μέσω προσφοράς.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr