Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
PHILIPS BLUEVISION W5W Xenon Look σέτ!
PHILIPS BLUEVISION W5W Xenon Look σέτ!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
4€
 
Αρχική τιμή:   3,99€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
4,50 ευρώ αντικαταβολή ΕΛΤΑ για έως 5 σέτ, ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
13/05/2009 - 03:22
 
 
Έληξε στις:
16/05/2009 - 12:28
 
 
ID:
16166465
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

PHILIPS BLUEVISION W5W SET

Οσοι άλλαξαν τους συμβατικούς λαμπτήρες στο όχημά τους, τοποθετώντας είτε Xenon look αλογόννου λαμπτήρες είτε αναβαθμίζοντας σε HID XENON θα παρατήρησαν πως ενώ άλλαξε το χρώμα φωτισμού στις λάμπες πορείας τους ...κάτι έμεινε από τα παλιά. Αυτός είναι ο φωτισμός της μικρής σκάλας που είναι ακόμα κιτρινωπός.

Η Philips παρουσιάζοντας το μοντέλλο W5W Bluevision δίνει την δυνατότητα λύσης αυτού του προβλήματος

  • εύκολα
  • με χαμηλό κόστος
  • με την γνωστή ποιότητα της Philips

H διαδικασία είναι απλή. Βγάζουμε τους παλιούς λαμπτήρες (ψείρες) και στην θέση τους τοποθετούμε τους καινούριους. Τόσο απλά.

Δείτε την διαφορά στην φωτο που ακολουθεί. Επάνω ο παλιός κάτω ο νέος φωτισμός της μικρής σκάλας.

Το σέτ είναι βέβαια καινούριο και στην συσκευασία του 

με 3,99 €

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούμε μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.

Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων ή με λιγότερες από (5) πέντε θετικές αξιολογήσεις διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό της Savel-Trade AEE  σε Εθνική ή Eurobank  για την ασφάλεια όλων μας.

Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες.

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr