Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
MERKUR ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑ VW GOLF 5  ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΠΟ 69,99 €  (ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ)
MERKUR ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑ VW GOLF 5 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΠΟ 69,99 € (ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ)
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
70€
 
Αρχική τιμή:   69,99€
Αριθμός προσφορών:   2   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Aποστολή με ΕΛΤΑ ή ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης (από την αποθήκη μας) , αντικαταβολή ΕΛΤΑ 7,00 €
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
03/05/2009 - 20:50
 
 
Έληξε στις:
05/05/2009 - 15:17
 
 
ID:
16040207
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΜΕRKUR ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑ VW GOLF 5

(με δερματίνη)


VW GOLF 5  κυκλοφορούν στην Ελλάδα πολλά. Ελάχιστα έχουνε όμως εργοστασιακό τεμπέλη και αυτό γιατί το κόστος απόχτησής του ήταν μέχρι σήμερα αποτρεπτικό ( 280 -300 € )

Ο τεμπέλης της δημοπρασίας είναι ότι πρέπει για κάποιον που θέλει να αναβαθμήσει το GOLF 5  του χωρίς να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπι. Το σέτ περιλαμβάνει έναν τεμπέλη (όπως στην φωτο) + τα απαραίτητα στηρίγματα που χρειάζονται για να τοποθετηθεί στην κονσόλα του GOLF 5   και όλα αυτά μαζί τα παραλαμβάνετε μέσα σε μια ουδέτερη συσκευασία.Οι φωτογραφίες δείχνουν την επιφάνειά του με μοκέτα , ο τεμπέλης που θα παραλάβετε θα είναι από υψηλής ποιότητας δερματίνη.Ο τεμπέλης αυτός καλύπτεται από υψηλής ποιότητας μαύρη δερματίνη  και είναι ανοιγόμενος. Εχει χώρο μέσα για κλειδιά κέρματα κτλ. Οι φωτογραφίες που επισυναπτουμε είναι του τεμπέλη που θα παραλάβετε.(αυτές τον δείχνουν με μοκέτα ενώ η επιφάνεία του θα είναι από δερματίνη μαύρη).


από 69,99 € χωρίς επιθυμητή

 
 
Ξεκινάμε από την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, χωρίς επιθυμητή τιμή και άλλα τεχνάσματα πωλήσεων για οπτικα χαμηλές τιμές και σε όποια τιμή κάνετε προσφορά και πλειοδοτήσετε θα τον παραλάβετε.Καλή επιτυχία
 

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούμε μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.

Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων ή με λιγότερες από (5) πέντε θετικές αξιολογήσεις διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό της Savel-Trade AEE  σε Εθνική ή Eurobank  για την ασφάλεια όλων μας.

Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες.

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr