Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΦΑΚΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΜΕ XENON-LOOK LED - O ΦΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΦΑΚΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΜΕ XENON-LOOK LED - O ΦΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
8€
 
Αρχική τιμή:   8€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ATHINA - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
4,5€ αντικαταβολή ΕΛΤΑ +0,50 για κάθε επόμενο
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
02/05/2009 - 17:47
 
 
Έληξε στις:
05/05/2009 - 17:47
 
 
ID:
16024919
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΦΑΚΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ - Ο ΦΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Οτι πρέπει και για το...ψάρεμα! Εχετε τα χέρια ελεύθερα!!

Ο φακός αυτός είναι ιδανική περίπτωση όταν χρειαζόμαστε φως και τα δύο μας χέρια να είναι παράλληλα ελεύθερα. Με ένα πάτημα στον διακόπτη ο φακός αυτός μας χαρίζει πλούσιο φώ και έτσι κάνουμε την δουλειά που θέλουμε, είτε είναι μέσα στην βάρκα, είτε στο εξοχικό, είτε στο γκαράζ είτε στο σπίτι. Εχει αρκετά προγράμματα και το φώς που βγάζει είναι λευκό. Xenon look 6000 Kelvin περίπου . Ρυθμίζουμε έυκολα και την δέσμη φωτός και έτσι φωτίζει εκεί που χρειαζόμαστε το φως. Αναλυτικά παρακάτω οι δυνατότητές του

80% XAMHΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ 4  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΤΟ ΕΝΑ ΑNABOYN TA 4 LED

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ 8 LED

ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ LED

ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ  ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ 12  LED

Η αυτονομία του είναι εξαιρετικά μεγάλη γιατί τα LED δεν καταναλώνουν σχεδόν καθόλου ενέργεια και έτσι κάνουμε οικονομία στις μπαταρίες. Δουλεύει με 3 ΑΑΑ μπαταρίες ( αλκαλικές - απλές - ή επαναφορτιζόμενες) . Η διάρκεια ζωής των LED είναι μεγάλη, έως και 100.000 ώρες  και θα μπορούσε κανείς να πεί ...πως θα είναι ο τελευταίος φακός που θα αγοράσετε γιατί θα ανάβει για πάντα. Θα τον παραλάβετε στην συεκευασία του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είναι έτοιμος προς χρήση.

ΤΙΜΗ : με  8 € !!!

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

Παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μαζί μου μέσω email το πολύ 3 μέρες μετά το τέλος της δημοπρασίας , μη σοβαρές προσφορές θα εισπράττουν αρνητική αξιολόγηση καθώς επίσης και αντικαταβολές αζήτητες , και ταυτόχρονα θα δηλώνονται στον webmaster (με στοιχεία) τέτοια περιστατικά για να προστατεύονται οι άλλοι χρήστες από μή σοβαρά άτομα και για να μην πληρώσω αδικα το 2% της προμήθειας που ισχύει απο 15-3-2006!

Σε χρήστες με αρνητική αξιολόγηση (πχ από μη παραλαβή δέματος αντικαταβολής)  ή μηδενική διατηρώ το δικαίωμα να ζητήσω κατάθεση του ποσού ή των ταχυδρομικών εξόδων μόνο  σε λογαριασμό ώστε να διασφαλιστεί η σίγουρη παραλαβή των δεμάτων και να μήν έχουμε επιστροφές αζήτητων . Οπως εσείς θέλετε απροβλημάτιστα να παραλαμβάνετε τα δέματα σας ( συστημένα) έτσι και εμείς οι πωλητές δεν μπορούμε να επιβαρυνόμαστε με επιστροφές. Καλό θα είναι χρήστες καινούριοι πριν την προσφορά τους να επικοινωνούν μαζί μου, ώστε να λύσουμε αυτότο θέμα και αμέσως μετά να προχωρούν στην προσφορά μέσω εμάρκετ κα μόνο μέσω προσφοράς.

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr