Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΣΕΤ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ
ΣΕΤ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
25€
 
Αρχική τιμή:   24,9€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
6,50 € αντικαταβολή ΕΛΤΑ - ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
28/04/2009 - 17:19
 
 
Έληξε στις:
28/04/2009 - 23:52
 
 
ID:
15970123
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΣΕΤ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ

Ανακαλύψατε κάποιο βαθούλωμα στο όχημά σας από κάποια πέτρα , χαλάζι, μικροατύχημα?

Είναι πολύ ενοχλητικό και στην μεταπώληση αιτία μείωσης της τιμής. Με αυτό το σέτ εύκολα μπορείτε να επαναφέρετε το αυτοκίνητο στην προηγούμενη κατάστασή του. Πώς?

Ας υποθέσουμε πως έχουμε αυτό το πρόβλημα

Τοποθετούμε την γέφυρα όπως στις φωτο που ακολουθούν

Η ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ

Η διαδικασία

Πιάνουμε με ζεστή σιλικόνη που δεν δημιουργεί πρόβλημα στο χρώμα του αυτοκινήτου  ( το πιστόλι σιλικόνης είναι μαζί με το σέτ)  την γέφυρα που απεικονίζεται στο βαθούλωμα και όπως αυτό δημιουργήθηκε το τραβάμε ( μόλις ξεραθεί η σιλικόνι) απαλά και το επιδιορθώνουμε. Αφαιρούμε την σιλικόνι εύκολα και σε λιγότερα από 30 λεπτά κάναμε την επισκευή. Γρήγορα, φτηνά, αποτελεσματικά.Οτι πρεπει για μικρά βαθουλώματα όπου δεν έχει πειραχτεί το χρώμα. Εύκολη διαδικασία. Με μία δύναμη ακριβώς αντίστροφη με αυτή που δημιούργησε το πρόβλημα , το εξουδετερώνουμε.

Τι παραλαμβάνετε:

1 πιστόλι σιλικόνης

  ανταλλακτικά σιλικόνης

 1 γέφυρα επιδιόρθωσης

 ότο άλλο χρειάζεστε για την επισκευή

με 24,90 € χωρίς επιθυμητή τιμή

 

Δεν ξεκινάμε από 1 ευρώ δημοπρασίες που έχουν 100 ευρώ επιθυμητή και χτυπάτε χωρίς να κερδίσετε ποτέ - ξεκινάμε απλώς από την χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούμε μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.Σε χρήστες με λιγότερες από 5 θετικές ή  αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό για την ασφάλεια όλων μας.Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr