Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
NAVIGON 2110 max EUROPE + Θήκη - ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΙΜΗ !!!
NAVIGON 2110 max EUROPE + Θήκη - ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΙΜΗ !!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
120€
 
Αρχική τιμή:   120€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΑΤΤΙΚΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον πωλητή
 
 
Έξοδα αποστολής:
ΔΩΡΕΑΝ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
22/04/2009 - 00:17
 
 
Έληξε στις:
26/04/2009 - 00:17
 
 
ID:
15876477
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Το PNA 2110 Max χαρακτηρίζεται από απλότητα στην χρήση και μια σειρά προηγμένων λειτουργιών, που θα σας κατευθύνουν με λεπτομερείς οδηγίες και πληροφορίες, στον προορισμό σας.

Με την εξελιγμένη λειτουργία Reality View Pro, εμφανίζεται μια πραγματική απεικόνιση, με όλες τις πινακίδες και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε, ειδικά στις εξόδους των Εθνικών οδών και των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, και σε συνδυασμό με το Lane Assistant Pro που σας υποδεικνύει την λωρίδα κυκλοφορίας που θα πρέπει να κινήστε για να "βγείτε" σωστά, δεν θα χάσετε ποτέ τον δρόμο σας!

Ενημερωθείτε έγκαιρα για τα όρια ταχύτητας της οδού που κινήστε, αφού σας ενημερώνει ηχητικά και οπτικά για την περίπτωση υπέρβασης του ορίου.
Σταματήστε να ψάχνετε άσκοπα σε όλα τα γράμματα της αλφαβήτου, αφού με την λειτουργία Smart Speller εμφανίζονται κατά την πληκτρολόγηση μόνο οι λογικοί συνδυασμοί γραμμάτων, αποκρύπτοντας αυτά που δεν χρειάζονται, για πιο γρήγορη αναζήτηση.

Οι ευκολίες δεν σταματούν εδώ, αφού υποστηρίζει επιπλέον τη δυνατότητα επιλογής της βέλτιστης διαδρομής, προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις λειτουργίας του βάσει της ώρας (εναλλαγή ημέρας/νύχτας) για πιο ξεκούραστη πλοήγηση, συγχρονίζεται με το Outlook (με την λειτουργία Navigon Sync) και αποθηκεύει όλες τις διευθύνσεις στην μνήμη του συστήματος, για να κρατάτε Logbook, για όλες τις διαδρομές σας και να τις επεξεργάζεστε στο Excel.

Με λειτουργική οθόνη αφής 4,3" και με ενημερωμένους χάρτες της Ευρώπης (38 χώρες), σας καθοδηγεί στον προορισμό σας χωρίς κόπο, απλά και γρήγορα, σε πολύ προσιτή τιμή. Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  1. φορτιστή αυτοκινήτου
  2. βάση στήριξης
  3. καλώδιο USB
  4. ελληνικό εγχειρίδιο, και
  5. κάρτα μνήμης SD
  6. θήκη μεταφοράς

Με απόδειξη Αγοράς

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΜΟΥ !!!

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr