Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Δίδυμοι Πύργοι, Χρυσή (23Kt) συλλεκτική κάρτα
Δίδυμοι Πύργοι, Χρυσή (23Kt) συλλεκτική κάρτα
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
12,5€
 
Αρχική τιμή:   12,5€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πειραιάς - Αττική
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
08/04/2009 - 18:21
 
 
Έληξε στις:
11/04/2009 - 18:21
 
 
ID:
15686968
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Χρυσή (με 23 καράτια χρυσό) συλλεκτική κάρτα η οποία έχει σαν θέμα τους Δίδυμους Πύργους.

Την είχαν κόψει στην Αμερική επ’ ευκαιρίας της πρώτης επετείου της πτώσεως, τον Σεπτέμβριο του 2002.

Εκτός από το ότι έχει χρησιμοποιηθεί χρυσός 23Kt στην κατασκευή της, είναι και Έγχρωμη αλλά και με Ολόγραμμα, δηλαδή:

Από την μία πλευρά παρουσιάζει έγχρωμα τους Πύργους και την σημαία της Αμερικής, επιπροσθέτως στο λευκό της σημαίας, υπάρχει Ολόγραμμα που παίρνει διάφορους όμορφους χρωματισμούς με απλή μετακίνηση των ματιών μας.

Από την άλλη πλευρά είναι στο φυσιολογικό χρώμα του χρυσού και έχει κάποιες πληροφορίες για τους Πύργους. Φυσικά παντού είναι ανάγλυφη και όχι απλώς ζωγραφιστή!

Είναι σφραγισμένη και πιστοποιημένη από το WCG με τον ανώτερο βαθμό που υπάρχει στην πιστοποίηση των συλλεκτικών καρτών, δηλαδή ένα ολοστρόγγυλο δεκάρι!!!

Οι διαστάσεις της είναι 9 Χ 6.5 εκατοστά περίπου σκέτη, ή 14 Χ 8.5 εκατοστά περίπου με το προστατευτικό διάφανο πλαστικό που την σφραγίζουν μετά την πιστοποίηση.

Έτσι είστε σίγουροι και για την αυθεντικότητα της κάρτας, και για το πολύτιμο μέταλλο που χρησιμοποιήθηκε, αλλά και για το ότι είναι ολοσχερώς αψεγάδιαστη!

Πραγματικά ξεχωριστό κομμάτι που από κοντά δείχνει πολύ ακριβότερο από την τιμή του.

 

Γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ακόμη πολλοί που να έχουν ιδιαίτερες γνώσεις στις χρυσές συλλεκτικές κάρτες, θεωρώ ότι καλό θα είναι να πω κάποια λίγα πράγματα που γνωρίζω για αυτές.

Λοιπόν, ξεκίνησαν την ύπαρξη τους στην Αμερική και πολύ γρήγορα μεταδόθηκε «το σπορ» σε όλη την Ευρώπη με ξεχωριστή θέση την Αγγλία.

Οι κάρτες συνήθως έχουν σαν βάση ένα κομμάτι ειδικό χαρτί 9 Χ 6.5 εκατοστά περίπου, που επάνω του εφαρμόζουν και από τις δύο πλευρές (το ντύνουν δηλαδή) με ένα φύλλο χρυσού συγκεκριμένης καθαρότητος, (στην περίπτωση μας 23 καράτια).

Οι κάρτες αυτές με κάποια διαδικασία γίνονται ανάγλυφες και μπορεί να έχουν σαν θέματα οτιδήποτε (όπως ακριβώς και τα νομίσματα). Επίσης,  ισχύει και εδώ η σπανιότητα, υπάρχουν δηλαδή από κοινές, έως σπάνιες που η αξία τους φτάνει πολύ-πολύ υψηλά, και βεβαίως ισχύει και εδώ η πιστοποίηση με διαφορετική όμως βαθμολογία. Το δεκάρι είναι το μάξιμουμ εδώ. Παρακαλώ τον νικητή να επικοινωνήσει εντός 3 ημερών από το κλείσιμο της δημοπρασίας. Ευχαριστώ που είδατε την καταχώρηση μου και εάν σας άρεσε η συγκεκριμένη κάρτα, τότε ρίξτε αν θέλετε μια ματιά και στις άλλες καταχωρήσεις μου θα βρείτε και άλλες χρυσές συλλεκτικές κάρτες με διάφορα θέματα!

 

 

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr