Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
MIO A 702
MIO A 702
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
205€
 
Αρχική τιμή:   150€
Αριθμός προσφορών:   7   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΤΤΙΚΗΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον πωλητή
 
 
Έξοδα αποστολής:
ΔΩΡΕΑΝ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
31/03/2009 - 15:33
 
 
Έληξε στις:
07/04/2009 - 15:33
 
 
ID:
15556383
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
 
(TEL.000925) MIO A702
""\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\"""

Το νέο A702 αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της Mio Technology στον τομέα των Smart Phones, αφού συνδυάζει στο μικρό του μέγεθος όλες τις λειτουργίες και τεχνολογίες που χρειάζεστε να έχετε μαζί σας. Κινητό τηλέφωνο, GPS και υπολογιστής παλάμης, όλα σε μία μοναδική, λεπτή, κομψή και πρακτική συσκευή που χωράει εύκολα στην παλάμη του χεριού σας. Είναι μία συσκευή πλοήγησης με ενσωματωμένο τον τελευταίας τεχνολογίας δέκτη GPS SiRFstarIII για γρήγορο προσδιορισμό της θέσης σας και ακριβή υπολογισμό του ταξιδιού σας. Εκμεταλλευτείτε το ενσωματωμένο Wi-Fi και μπείτε στο internet από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Με τα ελληνικά Windows Mobile 6.0 θα έχετε στο κινητό σας διαθέσιμες όλες τις εφαρμογές του Microsoft Office (word, excel, power point) για την εκτέλεση όλων των εργασιών σας. Δε θα φύγετε ποτέ από το γραφείο σας χωρίς τις Επαφές και το Ημερολόγιο του Outlook, ενώ με την τεχνολογία push mail της Microsoft θα μπορείτε να παραλαμβάνετε άμεσα στο κινητό σας την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας. Διασκεδάστε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική και βλέποντας τα αγαπημένα σας videos με το Media Player 10. Τραβήξτε τις καλύτερες φωτογραφίες από το κινητό σας και κρατήστε ζωντανές τις καλύτερες στιγμές σας. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 3,2 megapixels με autofocus και flash. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με geotagging καθώς και με τη λειτουργία business card scanner, με την οποία οι επαγγελματίες θα μπορούν να έχουν όλες τις επαγγελματικές κάρτες μαζί τους, απλά σκανάροντας μία κάρτα με την ενσωματωμένη κάμερα.

 

  <
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr
(TEL.000925) MIO A702
""\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\"""

Το νέο A702 αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της Mio Technology στον τομέα των Smart Phones, αφού συνδυάζει στο μικρό του μέγεθος όλες τις λειτουργίες και τεχνολογίες που χρειάζεστε να έχετε μαζί σας. Κινητό τηλέφωνο, GPS και υπολογιστής παλάμης, όλα σε μία μοναδική, λεπτή, κομψή και πρακτική συσκευή που χωράει εύκολα στην παλάμη του χεριού σας. Είναι μία συσκευή πλοήγησης με ενσωματωμένο τον τελευταίας τεχνολογίας δέκτη GPS SiRFstarIII για γρήγορο προσδιορισμό της θέσης σας και ακριβή υπολογισμό του ταξιδιού σας. Εκμεταλλευτείτε το ενσωματωμένο Wi-Fi και μπείτε στο internet από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Με τα ελληνικά Windows Mobile 6.0 θα έχετε στο κινητό σας διαθέσιμες όλες τις εφαρμογές του Microsoft Office (word, excel, power point) για την εκτέλεση όλων των εργασιών σας. Δε θα φύγετε ποτέ από το γραφείο σας χωρίς τις Επαφές και το Ημερολόγιο του Outlook, ενώ με την τεχνολογία push mail της Microsoft θα μπορείτε να παραλαμβάνετε άμεσα στο κινητό σας την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας. Διασκεδάστε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική και βλέποντας τα αγαπημένα σας videos με το Media Player 10. Τραβήξτε τις καλύτερες φωτογραφίες από το κινητό σας και κρατήστε ζωντανές τις καλύτερες στιγμές σας. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 3,2 megapixels με autofocus και flash. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με geotagging καθώς και με τη λειτουργία business card scanner, με την οποία οι επαγγελματίες θα μπορούν να έχουν όλες τις επαγγελματικές κάρτες μαζί τους, απλά σκανάροντας μία κάρτα με την ενσωματωμένη κάμερα.Διαστάσεις (mm): 110 x 57 x 17
Βάρος (γραμ.): 170
Χρόνος Ομιλίας: 4 ώρες
Xρόνος Αναμονής: 200 ώρες
Έχρωμη Οθόνη: 2.7" αφής TFT 65.000 χρώματα (240 x 320 pixels)
MMS: Ναί
Κάρτα Μνήμης: microSD (TransFlash)
Mobile Internet: WAP 2.0, GPRS class 10
Ασύρματη επικοινωνία: Βluetooth 2.0, Wi-Fi
Camera: 3.2 megapixels, autofocus, flash
Ring Tones: mp3