Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
NOKIA 6300 σε άριστη κατάσταση
NOKIA 6300 σε άριστη κατάσταση
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
135€
 
Αρχική τιμή:   100€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
21/03/2009 - 00:57
 
 
Έληξε στις:
23/03/2009 - 11:33
 
 
ID:
15411859
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πωλήται ΝOKIA 6300 σε άριστη κατάσταση μέσα στο κουτί του με όλα τα συνοδευτικά.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο είναι με ελληνικό μενού και προρίζεται για την Ελληνική αγορά και δεν έχει πρόβλημα σε τυχόν αναβαθμίσεις που θα γίνουν

 

 

 

 

Πληροφορίες από το επίσημο site της ΝΟΚΙΑ

 

 


ΝΟΚΙΑ από ατόφιο ατσάλι
Η φινλανδική εταιρεία περιγράφει το Nokia 6300 ως το αποτέλεσμα της εξέλιξης του μοντέρνου «monoblock» σχεδιασμού. Είναι γεγονός ότι το κινητό διαφέρει αρκετά από κάθε προγενέστερη συσκευή της Nokia, όχι όμως και από ορισμένες προτάσεις του ανταγωνισμού με τις οποίες έχει αρκετές ομοιότητες. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ακόμη και με μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτό το κείμενο, το Nokia 6300 δείχνει γνώριμο, αν και δεν είναι. Τα κυριότερα γνωρίσματα της συσκευής είναι το υλικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί και το σχετικά μικρό της πάχος. Η φινλανδική εταιρεία χρησιμοποίησε ανοξείδωτο ατσάλι, προσδίδοντας στη συσκευή βελτιωμένη ανθεκτικότητα και χαρίζοντας της παράλληλα ένα γνήσιο μεταλλικό look, που θα μαγνητίσει κυρίως τους χρήστες νεαρής ηλικίας. Η μονοτονία του μετάλλου διασπάται από το μαύρο γυαλιστερό πλαίσιο που περιβάλλει την οθόνη και τα ειδικά πλήκτρα του τηλεφώνου. Τα αλφαριθμητικά πλήκτρα δείχνουν να αποτελούν ξεχωριστό τμήμα της συσκευής, θυμίζοντας λόγω της διάταξής και του σχήματός τους, το πληκτρολόγιο του Nokia 3250. Οι μηχανικοί της φινλανδικής εταιρείας εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο τη διαθέσιμη επιφάνεια του τηλεφώνου, με αποτέλεσμα να τοποθετήσουν τα πλήκτρα με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην συνωστίζονται σε συγκεκριμένα σημεία με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η γρήγορη και άνετη χρήση τους. Αν και δεν είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ακόμη τη συσκευή, είμαστε βέβαιοι ότι το Nokia 6300 θα αποδειχθεί ιδανικό για τους φίλους του messaging.

Αν και το πληκτρολόγιο έχει δεσμεύσει το μεγαλύτερο μέρος της εμπρόσθιας επιφάνειας του κινητού, απέμεινε αρκετός χώρος για την τοποθέτηση μιας επιβλητικής οθόνης. Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη, ωστόσο η φινλανδική εταιρεία θα έπρεπε να βρει τη μέση τομή, για να μην αυξηθεί ακόμη περισσότερο το τελικό κόστος του τηλεφώνου. Οι δύο ίντσες της διαγωνίου της είναι επαρκείς για ένα κινητό της «μεσαίας» κατηγορίας. Η TFT οθόνη έχει ανάλυση 240 x 320 pixels, ενώ μπορεί να παρουσιάσει 16,7 εκατομμύρια χρώματα. Ο συγκεκριμένος αριθμός χρωμάτων τείνει να καθιερωθεί ως standard για σχεδόν όλα τα κινητά που θα παρουσιαστούν στην αγορά το 2007, οπότε δεν μας εξέπληξε η ύπαρξή μιας τέτοιας οθόνης στο Nokia 6300. Όπως είναι προφανές όσα περισσότερα χρώματα υποστηρίζει μια οθόνη, τόσο πιο ρεαλιστικά αποδίδονται οι φωτογραφίες, τα βίντεο, αλλά και το User Interface του τηλεφώνου σε αυτήν.

Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου βρίσκεται ο φακός της ψηφιακής κάμερας των 2 megapixel, ο οποίος επιτρέπει τη λήψη βίντεο, καθώς και φωτογραφιών μέγιστης ανάλυσης 1600 x 1200 pixels. Μολονότι η ανάλυση του αισθητήρα είναι ικανοποιητική, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι απουσιάζει τόσο ο καθρέπτης, για τη λήψη self-portraits, όσο και το φλας για τη διευκόλυνση των νυχτερινών λήψεων. Επιπρόσθετα, απουσιάζει και η λειτουργία αυτόματης εστίασης, οπότε σίγουρα το κινητό δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τους φίλους της «φωτογράφησης εν κινήσει».


Η λέξη «mainstream» περιγράφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ικανότητες του Nokia 6300. Το κινητό παρέχει σχεδόν κάθε δυνατότητα που αποζητά ένας μέσος χρήστης, ενώ σε καμία περίπτωση δεν παρατηρούνται «ακρότητες». Η συγκεκριμένη προσέγγιση επιτρέπει στη φινλανδική εταιρεία να περιορίσει το τελικό κόστος της συσκευής, ώστε αυτή να είναι όσο το δυνατόν πιο αρεστή στο ευρύ κοινό. Είναι λοιπόν δικαιολογημένη η απουσία του φλας και της λειτουργίας αυτόματης εστίασης, ενώ παράλληλα γίνεται κατανοητή η μη υποστήριξη των υπηρεσιών τρίτης γενιάς. Όπως ήδη αναφέραμε το Nokia 6300 είναι μια mid-range πρόταση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τους απανταχού tech-freaks. Αντίθετα θα τη λατρέψουν όσοι διασκεδάζουν παίζοντας Sudoku και Snake III, δύο παιχνίδια τα οποία είναι προεγκατεστημένα στο τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο παράδειγμα δεν το αναφέραμε τυχαία Η ίδια η Nokia επισημαίνει την ύπαρξη των δύο προαναφερθέντων παιχνιδιών στη σχετική της ανακοίνωση για ευνόητους λόγους.

Τελικά, τι ακριβώς προσφέρει η συσκευή; Εκτός από την ψηφιακή κάμερα των 2 megapixel, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες multimedia δυνατότητες. Ο ενσωματωμένος music player θα αναλάβει την αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής, υποστηρίζοντας τα φορμά MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC+, H.263 και H.264. Παράλληλα, υπάρχει ραδιόφωνο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το συντονισμό σε οποιοδήποτε σταθμό εκπέμπει στη μπάντα των FM. Προφανώς υποστηρίζεται και η υπηρεσία Visual Radio, η οποία όμως δεν παρέχεται στην Ελλάδα και έτσι δεν πρόκειται να απασχολήσει όσους το αγοράσουν. Η χρησιμότητά της άλλωστε αμφισβητείται. Δεν μπορούμε ακόμη να καταλάβουμε για ποιους λόγους η Nokia δεν έχει παρουσιάσει ακόμη ούτε μια συσκευή που το ραδιόφωνο της να επιτρέπει την εμφάνιση μηνυμάτων RDS. Το Nokia 6300 μπορεί επίσης να αναπαράγει streaming και μη βίντεο, συμβατό με τις προδιαγραφές του 3GPP. Η αποθήκευση των φωτογραφιών, των βίντεο και των τραγουδιών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάρτες μνήμης τύπου microSD. Η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου δεν επαρκεί για οποιαδήποτε multimedia δραστηριότητα, αφού περιορίζεται στα 7,8MB. Ευτυχώς στο βασικό πακέτο θα υπάρχει μια κάρτα των 128MB, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του κινητού να εξερευνήσουν κάποιες από τις διαθέσιμες ψυχαγωγικές δυνατότητες. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα πάντως την αγορά μιας μεγαλύτερης κάρτας μνήμης στην περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό ως music player. Υποστηρίζονται κάρτες μέγιστης χωρητικότητας 2GB σύμφωνα με τη φινλανδική εταιρεία. Πλέον το κόστος τους δεν είναι απαγορευτικό. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οποιοδήποτε MP3 ή πολυφωνικός ήχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ειδοποίηση εισερχομένων κλήσεων.

Η μεταφορά των αρχείων από τον Η/Υ προς το κινητό και αντίστροφα μπορεί να γίνει είτε με καλώδιο USB (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία), είτε μέσω της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth 2.0 EDR.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr