Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
HΛΙΑΚΟ ΚΑΝΤΗΛΙ! (ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ)
HΛΙΑΚΟ ΚΑΝΤΗΛΙ! (ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ)
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
9,99€
 
Αρχική τιμή:   9,99€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ATHINA - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
5,50 € αντικαταβολή ΕΛΤΑ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
19/03/2009 - 02:14
 
 
Έληξε στις:
21/03/2009 - 02:14
 
 
ID:
15387462
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΗΛΙΑΚΟ ΚΑΝΤΗΛΙ

Υπάρχει και αυτό. Το ηλιακό καντήλι. Οταν το βάζετε στο φως , και η πατρίδα μας έχει πολύ ήλιο μέσω του γερμανικού φωτοβολταικού μαζεύει την ενέργεια την οποία αποθηκεύει σε 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Το βράδυ μόλις το φως είναι λίγο ....αμέσως ανάβει γιατί έχει φωτοκύτταρο. Οι 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες σε συνδιασμό με την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του δίνουν ενέργεια για έως και 100 ώρες!

 


 

ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΩΣ 100 ΩΡΕΣ!!!!!
 
 
Η διαδικασία είναι απλή. Το βγάζετε από το κουτάκι και το βάζετε στον ήλιο ή και στο χώμα (έχει και πυρσό) Αυτό θα μαζεύει ενέργεια. Οι 2 μπαταρίες οι επαναφορτιζόμενες μαζεύουν την ενέργεια και σε συνδιασμό με την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας αυτό ανάβει έως 100 ώρες! Ακόμα και 20 Lux φωτός αρκούν για να φορτίζει. Οσο πιο πολύ ήλιο βλέπει τόσο πιο καλά!  Το Led κρατάει έως 50.000 ώρες, δηλαδή πολλά χρόνια.
 
Το κόκκινο χρώμα του θα σας κρατάει συντροφιά. Το ηλιακό καντίλι έχει πολλές χρησεις. Προσωπικά του έκανα πατέντα και το έβαλα εδώ μέσα , τώρα πια δεν χρειάζεται κεράκι όπως ανάβει στην φωτογραφία αυτή, τώρα την μέρα φορτώνει και την νύχτα ανάβει.Είναι 170 γραμμάρια και πολυ  καλής ποιότητας! Γερμανική τεχνολογία!

 


 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LED - ΓΙΑΤΙ???????

1) ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΤΗΡΑ

2) ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΦΩΣ

3) ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ!

 

ΤΙΜΗ : από 9,99 ευρώ!!!


 

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

Παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μαζί μου μέσω email το πολύ 3 μέρες μετά το τέλος της δημοπρασίας , μη σοβαρές προσφορές θα εισπράττουν αρνητική αξιολόγηση καθώς επίσης και αντικαταβολές αζήτητες , και ταυτόχρονα θα δηλώνονται στον webmaster (με στοιχεία) τέτοια περιστατικά για να προστατεύονται οι άλλοι χρήστες από μή σοβαρά άτομα και για να μην πληρώσω αδικα το 2% της προμήθειας που ισχύει απο 15-3-2006!

Σε χρήστες με αρνητική αξιολόγηση (πχ από μη παραλαβή δέματος αντικαταβολής)  ή μηδενική διατηρώ το δικαίωμα να ζητήσω κατάθεση του ποσού ή των ταχυδρομικών εξόδων μόνο  σε λογαριασμό ώστε να διασφαλιστεί η σίγουρη παραλαβή των δεμάτων και να μήν έχουμε επιστροφές αζήτητων . Οπως εσείς θέλετε απροβλημάτιστα να παραλαμβάνετε τα δέματα σας ( συστημένα) έτσι και εμείς οι πωλητές δεν μπορούμε να επιβαρυνόμαστε με επιστροφές. Καλό θα είναι χρήστες καινούριοι πριν την προσφορά τους να επικοινωνούν μαζί μου, ώστε να λύσουμε αυτότο θέμα και αμέσως μετά να προχωρούν στην προσφορά μέσω εμάρκετ κα μόνο μέσω προσφοράς.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr