Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ FULL ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!!!
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ FULL ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
59€
 
Αρχική τιμή:   59€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
6,50 ευρώ αντικαταβολή ΕΛΤΑ, ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
05/03/2009 - 13:30
 
 
Έληξε στις:
07/03/2009 - 13:30
 
 
ID:
15193201
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

H SAVEL-STORES ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Car Special Germany!

Κεντρικό κλείδωμα με 4 μηχανισμούς, ηλεκτρονικό εγκέφαλο για ασύρματη λειτουργία του συστήματος και (2) πτυσσόμενα χειριστήρια με οδηγίες εγκατάστασης και 99% συμβατότητα!  Δεν χρειάζεται πια να γυρίζετε το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα , με ένα κλίκ γίνονται όλα!!!!
FULL  ΣΕΤ ΑΠΟ 59 €


Αναζητήσαμε πολύ καιρό ένα φούλ σέτ κεντρικού κλειδώματος και είμαστε τώρα έτοιμοι  να σας προσφέρουμε  ένα σέτ υπερπλήρες κεντρικού κλειδώματος με 99% συμβατότητα από 59,00 €

Τα κλειδία είναι σε Audi-Look πανέμορφα με επίστρωση χρωμίου (2 τεμάχια) - ο εγκέφαλος εξελιγμένος και οι 4 μηχανισμοί πανίσχυροι. Συνεργάζεται και με συναγερμό αν έχετε αλλά και έτσι ...απέχετε ένα κλικ για να ανοιγοκλείνουν οι πόρτες του ΙΧ σας. Εϊναι μαζί με το VW-Look σέτ που έχουμε τα πιο μουράτα χειριστήρια της αγοράς.

από 59,-- €

Ενδεικτικό φωτο (οι συσκευασίες αλλάζουν΄το προιόν μένει ίδιο)


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

4.300.000 ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΚΩΔΙΚΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ

ΕΥΚΟΛΗ DIN ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

4 ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΒΑΡΟΣ 7
 ΚΙΛΩΝ ΕΠΑΝΩ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ
 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ


από 59  € μόνο!

Μια προσφορά της www.saveltrade.gr

EMAIΛ  INFO@SAVELTRADE.GR

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούμε μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.

Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων ή με λιγότερες από (5) πέντε θετικές αξιολογήσεις διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό της Savel-Trade AEE  σε Εθνική ή Eurobank  για την ασφάλεια όλων μας.

Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες.
 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr