Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
TRANSFORMERS THE GAME (ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ PS3 ΣE AΡIΣTH ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)
TRANSFORMERS THE GAME (ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ PS3 ΣE AΡIΣTH ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
23€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   0
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΝΑΥΠΛΙΟ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
25/02/2009 - 22:26
 
 
Έληξε στις:
27/02/2009 - 20:21
 
 
ID:
15001764
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Προστατέψτε ή καταστρέψτε την Γη- Καθώς ο πόλεμος των Transformers έρχεται στη Γη, οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν την επιλογή να πάνε μαζί με τους Autobots και να προστατέψουν τον πλανήτη ή να πάνε μαζί με τους Decepticons και να τον καταστρέψουν. Με διπλές αποστολές, η μοίρα του κόσμου είναι στα χέρια του παίκτη.
* Περισσότερα από όσα μπορείτε να αντιληφθείτε- Άμεση αλλαγή από μεγαλύτερο από την ζωή ρομπότ σε ένα πολύ δυνατό μέσο όπως γρήγορα αμάξια, μαχητικά αεροπλάνα ή ελικόπτερα. Ανεπαίσθητες αλλαγές αφήνουν τους εχθρούς στη σκόνη ή βοηθάει την στρατηγική των παικτών στην μάχη με πολλές επιλογές και σαν όχημα αλλά και σαν ρομπότ έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι παίκτες τα πλεονεκτήματα της διπλής μορφής.
* Ο κόσμος είναι ο παιχνιδότοπος σας- οι παίκτες μπορούν να συντρίψουν, ρίξουν και να διαλύσουν οποιοδήποτε αντικείμενο, ακόμα και κτήρια και αμάξια, βρουν στον δρόμο τους ή ακόμα και να τα χρησιμοποιήσουν ως όπλο. Είναι στο χέρι του παίκτη να επιλέξει πως μπορεί να χρησιμοποιήσει κατάλληλα των τριγύρω περιβάλλον.
* Ελευθερία επιλογών- Μια τεράστια επιλογή χαρακτήρων αφήνει τους παίκτες να ζήσουν τις μοναδικές ικανότητες, απίστευτη δύναμη ενός στρατού από τον κόσμο των transformers καθώς επιλέγουν να παίξουν ως ο OPTIMUS PRIME, MEGATRON, IRONHIDE, STARSCREAM, BUMBLEBEE και άλλους.
* Ποικιλία ειδών μάχης- Μάχη ένας εναντίον ενός, οι παίκτες μπαίνουν σε μάχη που χαρακτηρίζει το κάθε Transformer χαρακτήρα, δύναμη, βάρος μαζί με ειδικά όπλα, και κινήσεις μοναδικές για κάθε χαρακτήρα. Η μάχη από μακριά προσφέρει πολλά προβολικά όπλα σχεδιασμένα να σκοτώνουν τους εχθρούς από μακριά

ΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΜΕ 3,60 ΕΥΡΩ

 

 
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr