Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Deluxe Window Closer - Μόντουλα κόμφορτ σφραγισμένη
Deluxe Window Closer - Μόντουλα κόμφορτ σφραγισμένη
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
35€
 
Αρχική τιμή:   34,9€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
6,50 € αντικαταβολή ΕΛΤΑ - ταχυμεταφορική κατόπιν συννενοησης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
28/01/2009 - 21:59
 
 
Έληξε στις:
29/01/2009 - 11:09
 
 
ID:
14802962
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

CYCLONE ΜΟΝΤΟΥΛΑ ΚΟΜΦΟΡΤ- Windows Closer (4 παράθυρα)

(Full Edition για 4 παράθυρα!!!)

Πιστοποιήσεις **CE, FCC, ISO9001 und ISO/TS 16949:2002 ** Πιστοποιήσεις 

 Σίγουρα θα έχετε δει σε πολλά αυτοκίνητα με συναγερμό την στιγμή του οπλίσματος να σηκώνονται τα ανοιχτά παράθυρα (από την στιγμή που είναι ηλεκτρικά). Είναι πολύ χρήσιμο γιατί με το στρές που έχουμε όλοι μας, μπορεί να ξεχάσουμε κανένα παράθυρο ανοιχτό και να μπεί κανένα πονηρό χεράκι στο ΙΧ μας.....ψέμματα είναι?

Αναβαθμείστε τον συναγερμό σας και δώστε του και αυτή την δυνατότητα σε αυτή την ρεαλιστική τιμή. Με  34,90 € μόλις, σφραγισμένη και κανούρια. Δείτε και τις φωτογραφίες - αυτό το προίον θα παραλάβετε!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργεί τόσο σε συστήματα με 2 όσο και με 4 παράθυρα

Την συνδέουμε επάνω στον συναγερμό ή εγκέφαλο ηλεκτρομαγνητικών  και δίνει εντολή σε αυτόν να ανεβάσει τα παράθυρα κατά το όπλισμα του συναγερμού ή εγκεφάλου κεντρικού κλειδώματος.

Μπορούμε να κάνουμε ειδικές ρυθμίσεις με τα jumper που υπάρχουν στον εγκέφαλο ( διάρκεια και τρόπος που κλείνουν τα παράθυρα)

Ρύθμιση για κεντρικά κλειδώματα που οπλίζουν θετικά ή και αρνητικά

Στο Windows Closer αυτό υπάρχει ενσωματωμένος, πρόσθετος ηλεκτρικός αισθητήρας για να ρυθμίζει την δύναμη ανόδου των παραθύρων και να σταματάει στην οροφή ώστε το παράθυρο να κλείσει σωστά

Η επιλογή σε Window Closer με όλες τις πιστοποιήσεις

CE, FCC, ISO9001 und ISO/TS 16949:2002

 

ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ...ΑΛΥΠΗΤΑ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ!

με 34,90 € μόνο!

Μια προσφορά της www.saveltrade.gr

EMAIΛ  INFO@SAVELTRADE.GR 

Δεν ξεκινάμε από 1 ευρώ δημοπρασίες που έχουν 100 ευρώ επιθυμητή και χτυπάτε χωρίς να κερδίσετε ποτέ - ξεκινάμε απλώς από την χαμηλότερη τιμή της αγοράς! 

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούμε μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.

Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων ή με λιγότερες από (5) πέντε θετικές αξιολογήσεις διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό της Savel-Trade AEE  σε Εθνική ή Eurobank  για την ασφάλεια όλων μας.

Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr