Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕΤΩΠΟΥ -MADE IN GERMANY
ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕΤΩΠΟΥ -MADE IN GERMANY
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
27€
 
Αρχική τιμή:   24,9€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ATHINA - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
4,50 ευρώ αντικαταβολή ΕΛΤΑ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
25/01/2009 - 02:38
 
 
Έληξε στις:
25/01/2009 - 13:32
 
 
ID:
14784043
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Το ιδανικό θερμόμετρο για όλη την οικογένεια

Το ψηφιακό θερμόμετρο μετώπου είναι η ιδανική λύση για όλη την οικογένεια. Μετράει μέσα σε δευτερόλεπτα στο μέτωπο την θερμοκρασία και ειδικά σε περιπτώσεις ιώσεων αποτελεί την ακαταμάχητη λύση σε σχέση με τα εκνευριστικά θερμόμετρα τα συμβατικά. Ειδικά αυτά που είναι παλαιού τύπου είναι και επικύνδινα για τα μωρά.

Το θερμόμετρο αυτό δουλεύει με μπαταρία λιθίου και έτσι για πολλές μετρήσεις δεν θα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας. Περιέχει και την θήκη την προστατευτική μαζί και ένα μαντιλάκι για καθαρισμό. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι στο κουτάκι του. Οι φωτο δεν είναι ενδεικτικές αλλά πραγματικές.

Εχει περάσει με επιτυχία τον  έλεγχο από τον γερμανικό φορέα Stiftung Warentest , εμφανίζεται με το Brandname CURAMED της οποίας ο κατασκευαστής είναι η στην γερμανία πρώτη στο είδος αυτό παρασκευάστρια εταιρία SANITAS.

Tα πλεονεκτήματά του

 • Πολύ εύκολος χειρισμός
 • Μετράει σε δευτερόλεπτα
 • Με μπαταρία λιθίου ( 5000 μετρήσεις)
 • Με νέο αισθητήρα πιο ευαίσθητο και αδιάβροχο
 • Ο αισθητήρας μετράει 512 στίγματα ανά δευτερόλεπτο
 • Με ειδικό ήχο αν έχουμε πυρετό

Στην 16. σελίδα του εγχειριδίου απεικονίζεται πως μετράμε τέλεια. Πατάμε το Scan και το κρατάμε πατημένο και περνάμε απαλά από την μία μεριά του μετώπου έως την άλλη. Τέλος. Αυτό ήταν. Μας βγάζει αμέσως την θερμοκρασία.Πιο απλά δεν γίνεται.

Ειδικά όταν ένα μωρό έχει γρίπη για παράδειγμα δεν χρειάζεται να το ξυπνάμε κάτι που το ταλαιπωρεί. Μετράμε και έχουμε μια εικόνα της κατάστασης.

 

 •  

   Από 24,90 € χωρίς επιθυμητή

  ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

  Παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μαζί μου μέσω email το πολύ 3 μέρες μετά το τέλος της δημοπρασίας , μη σοβαρές προσφορές θα εισπράττουν αρνητική αξιολόγηση καθώς επίσης και αντικαταβολές αζήτητες , και ταυτόχρονα θα δηλώνονται στον webmaster (με στοιχεία) τέτοια περιστατικά για να προστατεύονται οι άλλοι χρήστες από μή σοβαρά άτομα και για να μην πληρώσω αδικα το 2% της προμήθειας που ισχύει απο 15-3-2006!

  Σε χρήστες με αρνητική αξιολόγηση (πχ από μη παραλαβή δέματος αντικαταβολής)  ή μηδενική διατηρώ το δικαίωμα να ζητήσω κατάθεση του ποσού ή των ταχυδρομικών εξόδων μόνο  σε λογαριασμό ώστε να διασφαλιστεί η σίγουρη παραλαβή των δεμάτων και να μήν έχουμε επιστροφές αζήτητων . Οπως εσείς θέλετε απροβλημάτιστα να παραλαμβάνετε τα δέματα σας ( συστημένα) έτσι και εμείς οι πωλητές δεν μπορούμε να επιβαρυνόμαστε με επιστροφές. Καλό θα είναι χρήστες καινούριοι πριν την προσφορά τους να επικοινωνούν μαζί μου, ώστε να λύσουμε αυτότο θέμα και αμέσως μετά να προχωρούν στην προσφορά μέσω εμάρκετ κα μόνο μέσω προσφοράς.

  ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

 •  
  ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
  Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr