Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Dark Sector (PS3) Καινούργιο - New
Dark Sector (PS3) Καινούργιο - New
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
28€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   0
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Τρίπολη - Αρκαδίας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον πωλητή
 
 
Έξοδα αποστολής:
ΔΩΡΕΑΝ
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
20/01/2009 - 23:24
 
 
Έληξε στις:
21/01/2009 - 08:17
 
 
ID:
14762644
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το παιχνίδι ξεκινάει με μία αποστολή στο παρελθόν, αφήνοντάς σας να εξοικειωθείτε στη χρήση των όπλων και στο πώς να καλύπτεστε, καθώς και να συνειδητοποιήσετε πως οι αντίπαλοι είναι αξιοσημείωτα έξυπνοι, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τακτικές με εσάς. Το σημαντικότερο εργαλείο σας θα είναι το όπλο που βγάζει ο Hayden από το χέρι του, το οποίο αφού αποκεφαλίσει ή ακρωτηριάσει τους εχθρούς εναντίον των οποίων το ρίχνετε θα επιστρέφει σε εσάς σαν μπούμερανγκ. Όσο προχωράτε θα γίνεται ακόμα πιο θανάσιμο όπλο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να το κατευθύνετε ώστε να αποφεύγει εμπόδια.

Η χρησιμότητά του όμως δεν σταματά εκεί, καθώς με αυτό θα μπορείτε να ανοίγετε πόρτες και κιβώτια, και να φτάνετε αντικείμενα που αλλιώς θα ήταν εκτός εμβέλειας. Ακόμα, χτυπώντας με αυτό συγκεκριμένα αντικείμενα μπορείτε να το εμποτίζετε με στοιχεία όπως ηλεκτρισμό, πάγο ή φωτιά, χρησιμοποιώντας το με αυτό τον τρόπο για να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια ή να λύσετε γρίφους.

Εξερευνώντας τα περιβάλλοντα του Dark Sector θα βρίσκετε πυρομαχικά, αναβαθμίσεις για τα όπλα και χρήματα, με τα οποία θα αγοράζετε νέα όπλα από τη μαύρη αγορά. Οι αρχηγοί που θα αντιμετωπίζετε κατά καιρούς θα είναι πολύ διαφορετικοί, όχι όσον αφορά μόνο το σχήμα και το μέγεθος, αλλά και την αδυναμία τους, την οποία θα πρέπει να ανακαλύψετε για να τους νικήσετε. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πάντοτε εντυπωσιακά, κι ο ήχος ‘ντύνει’ τις εκάστοτε εξελίξεις στο παιχνίδι ιδανικά.

Όσον αφορά τα online παιχνίδια, υπάρχουν δύο two multiplayer modes, τα Epidemic και Infection, που παίζονται σε 5 χάρτες και με 10 παίκτες. Στο πρώτο δύο ομάδες των πέντε, η κάθε μία καθοδηγούμενη από τον Hayden, προσπαθεί να σκοτώσει τον αρχηγό της άλλης. Στο Infection ένας παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του Hayden και προσπαθεί να σκοτώσει τους υπόλοιπους εννιά παίκτες, με την υπεροπλία του Hayden να εξισορροπεί την αριθμητική υπεροχή των άλλων. Όποια και να είναι η επιλογή σας, με το Dark Sector είναι εγγυημένο πως θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας!
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr