Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
football manager 2008 (fm 08)
football manager 2008 (fm 08)
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
1€
 
Αρχική τιμή:   1€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πάτρα - Αχαϊας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
τα έξοδα αποστολής θα τα συνενοηθούμε με τον αγοραστή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
09/01/2009 - 20:26
 
 
Έληξε στις:
16/01/2009 - 20:26
 
 
ID:
14701219
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή


Description

Η προηγούμενη έκδοση του κορυφαίου παιχνιδιού manager!

Αν δεν το έχετε παίξει, χάνετε!!!

Είναι σε τέλεια κατάσταση!


Ιδανική αγορά για όσους δεν θέλουν να δώσουν πολλά χρήματα, για να παίξουν το καλύτερο παιχνίδι μάνατζερ που υπάρχει στην αγορά!!!

Σχετικά με το πόσο "γαμάτο" είναι το παιχνίδι, αντιγράφω από το www.fmgreece.com

Η πρώτη φορά που μπήκαν γραφικά του στυλ σημάτων, προσώπων και background ανάλογα με το αντικείμενο που έβλεπες ήταν στο CM 4, μετά από το EP 3, αποτέλεσμα της μετάβασης της κωδικοποίησης του παιχνιδιού σε xml, κάτι που ναι μεν κόστισε από άποψη bug και άλλων ατελειών, αλλά είχε και τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα.

Μέχρι τότε μπορούσες να προσθέσεις μόνο menubars και επιπλέον background. Επίσης, ήταν δυνατόν οι χρήστες να φτιάξουν νέα skin. Το ίδιο πάνω κάτω συνέβη και με το CM 03/04, το τελευταίο Championship Manager που εργάστηκε η SI.

Όταν ανακοινώθηκε το Football Manager 2005 από την SI, η αλλαγή του interface πρόσθεσε και την ειδική θέση για τα σήματα και τα πρόσωπα σε κάθε παίκτη η ομάδα, πέρα από τις μεγάλες αλλαγές στο κύριο skin. Σημαντική προσθήκη στα γραφικά, ήταν και η εμφάνιση των φανελών κάθε ομάδας, και φυσικά η δυνατότητα να φτιαχτούν οι πραγματικές και να προστεθούν στο παιχνίδι. Έτσι, άρχισε και η μόδα των templates, με τα wrinkled Που επικρατούσαν εκείνη την εποχή να περιλαμβάνονται και βάση των φανελών του Football Manager 2006.

Στο FM 2006, εκτός από τα νέα στυλ των φανέλων που βγήκανε στη σκηνή, είχαμε και καταπληκτικά skin για το παιχνίδι, σε σημείο να μην ήξερες ποιο να επιλέξεις.

Στην επόμενη έκδοση, στο FM 2007, είχαμε για πρώτη φορά 5 ειδών σήματα, ακόμα και για τις ομάδες που δεν είχανε τα πραγματικά τους, βάσει των χρωμάτων τους πάνω σε template αντίστοιχο των φανέλων. Αυτό έδωσε ακόμα περισσότερη δουλεία στους fans του παιχνιδιού, όπως και το γεγονός ότι βγήκανε mods που υποστήριζαν μεγαλύτερες εικόνες παικτών, χώρια από το τεράστιο αριθμό των ήδη υπαρχόντων.. Η ποικιλία των skins ωστόσο μειώθηκε, καθώς πολλοί από τους κατασκευαστές των skin για το FM 2006 είτε δεν είχαν χρόνο, είτε δεν είχανε έμπνευση η διάθεση για κάτι καινούργιο..

FM 2008.

Μέχρι και το FM 2007, τα γραφικά του παιχνιδιού ήταν χύμα, μέσα στο φάκελο datagraphics του παιχνιδιού, και λόγω της xml ήταν εύκολο ακόμα και για κάποιον αρχάριο να φτιάξει τα δικά του.

Ωστόσο, στο FM 2008 όλα τα γραφικά, καθώς και άλλα δεδομένα είναι αποθηκευμένα σε αρχεία με τη κατάληξη .fmf (πιθανόν από το Football Manager Folder). Αυτό έχει και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του.

Ξεκινώντας από τα αρνητικά, η μη δυνατότητα, τουλάχιστον προς το παρόν, επεξεργασίας τους, έχει θέσει σε αναμονή τουλάχιστον τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη δημιουργία νέων skin, όπως και αυτούς που περιμένουν ένα ποιο σκούρο skin, έτσι όπως έχουν συνηθίσει από τις προηγούμενες εκδόσεις. Επίσης είναι σχετικά δύσκολο αν είσαι αρχάριος, να αλλάξεις για παράδειγμα τα χρώματα των αριθμών, κάτι που θα γινόταν εύκολα αν ήταν τα αρχεία αποσυμπιεσμένα.

Στα θετικά τώρα, φανταστείτε πόσο πιο απλό, όταν βγει το αντίστοιχο εργαλείο για συμπίεση και αποσυμπίεση των αρχείων σε .fmf, να βάζεις ένα αρχείο fmf στο φάκελο του παιχνιδιού στα Έγγραφα Μου (My Documents), από το να αποσυμπιέζεις όλα τα αρχεία στο φάκελο.

Επίσης, άλλο ένα νέο στοιχείο στα γραφικά του FM 2008 είναι το νέο μέγεθος των προσώπων των παικτών. Ενώ μέχρι το FM 2007 το φυσιολογικό μέγεθος ήτανε 95x95, πλέον το φυσιολογικό μέγεθος είναι 180x180, κάτι που μπορεί να είναι πιο ωραίο στο μάτι, αλλά δυσχεραίνει το έργο των fans που φτιάχνουν τα FacePack, καθώς είναι δυσκολότερο να βρεθούν εικόνες σε αυτό το μέγεθος, ώστε να μπουν στο παιχνίδι. Σε συνδυασμό δε με το στυλ των προεγκατεστημένων εικόνων, οι οποίες έχουνε το πρόσωπο του παίκτη χωρίς φόντο, το έργο γίνεται ακόμα δυσκολότερο.

Το καλό βέβαια είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα μέσω κάποιων mods, να φαίνονται ομαλά και οι παλιότερες εικόνες διαστάσεων 95x95, έτσι ώστε να μην αχριστευτούν ταGB εικόνων που πιθανόν να έχουν πολλοί.

Όσον αφορά τις φανέλες, η FM σκηνή έχει βγάλει πολλά διαφορετικά στυλ από αυτές, με αποτέλεσμα ο καθένας να έχει να επιλέξει όποιο στυλ του αρέσει περισσότερο. Μια χαρακτηριστική ιδιότητα όλων των στυλ είναι το εφέ πάνω στη φανέλα που τις δείχνει π.χ. με ζάρες, έτσι ώστε να φαίνονται πιο φυσικές. Αυτό το εφέ όμως, στο στυλ φανέλων που υπάρχει με το παιχνίδι, είναι σε ξεχωριστό αρχείο, το οποίο θα πρέπει να αφαιρεθεί έτσι ώστε να φαίνονται σωστά τα στυλ που το έχουν ήδη ενσωματωμένο.

Εν κατακλείδι, υπομονή για το εργαλείο που θα διαχειρίζεται τα αρχεία .fmf, για να μπορέσουν οι fans να μεγαλουργήσουν για άλλη μια φορά!

Ελπίζω να διαφωτίστηκε η κατάσταση όσον το δυνατόν περισσότερο!

..


Και ακόμα μερικά, από το ίδιο site

Εντυπώσεις για τα νέα στοιχεία του νέου Football Manager μέσα από τη Preview έκδοση του παιχνιδιού!

Περιβάλλον

Πρώτα απ’ όλα, όπως σε κάθε έκδοση, το κύριο skin έχει αλλάξει. Αυτή τη φορά όμως είναι ποιο ανοιχτόχρωμο (όπως του Football Manager Live), και με νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν αρχάριους και έμπειρους, όπως ο Advisor που βοηθάει τους αρχάριους σε κάθε οθόνη με popup μηνύματα, και το Ημερολόγιο όπου συνοψίζονται τα σημαντικότερα γεγονότα του κάθε μήνα. Ακόμα, θα υπάρχουν νέο στυλ Φανέλων, Λογοτύπων για τις ομάδες που έχουν αποκτηθεί δικαιώματα, όπως και εικόνες των παικτών θα έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ για πρώτη φορά στο Football Manager κάνει την εμφάνιση του το σύστημα FaceGen που απεικονίζει με φωτογραφίες τους παίκτες που έχουν δημιουργηθεί από το παιχνίδι, οι οποίες αλλάζουν και όταν μεγαλώνουν σε ηλικία!

Τέλος εκτός από τα νέα που έρχονται με τη μορφή μηνυμάτων, υπάρχουν και ξεχωριστά νέα σε κάθε πρωτάθλημα, ενώ καθένα από αυτά μπορεί να αποθηκευτεί στις σημειώσεις.

football manager 2008football manager 2008football manager 2008football manager 2008football manager 2008football manager 2008football manager 2008

 

Παίκτες

Όσον αφορά τους παίκτες, έχουν προστεθεί στην οθόνη του κάθε παίκτη Coach Reports (Αναφορές) όπως θα έκανε κάποιος Scouter για έναν παίκτη άλλης ομάδας σε παλιότερες εκδόσεις.

Οι παίκτες πλέον ανταποκρίνονται αναλόγως όταν ορίζονται οι αρχηγοί, έχουν εμφανή το πόσο χρόνο χρειάζονται για να αποκτήσουν δεύτερη εθνικότητα. Ακόμα, η επιλογή τιμωρίας για Πειθαρχικά Παραπτώματα ενεργοποιείται μόνο όταν υπάρχει πράγματι λόγος, υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης δύο παικτών μέσω του πολυγώνου και άλλα.

football manager 2008 football manager 2008football manager 2008

 

Ομάδα

Στα της ομάδας τώρα, υπάρχει εκτεταμένη Confidence Screen (οθόνη εμπιστοσύνης στον προπονητή), όπου υπάρχει η γνώμη της διοίκησης για τα οικονομικά, για την απόδοση στις διοργανώσεις, αλλά και η γνώμη του εκπρόσωπου των φιλάθλων για τις μεταγραφές, την απόδοση στους αγώνες κ.α.!

Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι να ορίσεις αν θα έχει κάθε ομάδα budget μεταγραφών η όχι, ενώ αργότερα μπορείς σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του γηπέδου να ορίσεις τις διαστάσεις του, έτσι ώστε να ταιριάζει στο στυλ της ομάδας.

Η Transfer Screen (Οθόνη Μεταγραφών) επίσης έχει αλλάξει, δίνοντας αρχικά ένα ιστορικό με τη πορεία πιθανών μεταγραφών, όπως αρνήσεις πώλησης, πορεία διαπραγμάτευσης κτλ, ενώ και η οθόνη των ολοκληρωμένων μεταγραφών έχει αλλάξει, δείχνοντας συγχρόνως ποιοι έχουν μεταγραφεί μέσα και έξω από την ομάδα

football manager 2008 football manager 2008football manager 2008football manager 2008

 

 

 

Αγώνες

Ένα από τα κυριότερα νέα στοιχεία του Fm 2008, είναι το Match Flow.

Το Match Flow αποτελείται από οθόνες πριν, κατά τη διάρκεια και με το τέλος του αγώνα, οι οποίες σε φέρνουν πιο κοντά στην ατμόσφαιρα των αγώνων.

Αυτές περιλαμβάνουν τις οθόνες Summary, Pre-Match Tactics, Match Analysis, Team Talk και Opposition Instructions πριν ξεκινήσει ο αγώνας, την οθόνη αλλαγής τακτικών (διάταξη, εντολές, αλλαγές παικτών) κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο αγώνας συνεχίζεται, χωρίς να χρειάζεται να διακοπεί ο αγώνας όπως στις προηγούμενες εκδόσεις, και τέλος με το τέλος του αγώνα, με το Team Talk και το Post Match.

football manager 2008 football manager 2008 football manager 2008 football manager 2008 football manager 2008

 

Εθνικές ομάδες

Ένα από τα χαρακτηριστικά που χρειαζόταν βελτίωση ήταν το Μανατζάρισμα Εθνικών ομάδων, το οποίο έχει βελτιωθεί σε αυτή την έκδοση, με τις προσθήκες ορισμού αρχηγών, Scouting για παίκτες της Εθνικής, καλύτερη διαχείριση του National Pool (παίκτες για την Εθνική) κ.α.

football manager 2008

 

 

Αυτά είναι μερικά από τα νέα στοιχεία του Football Manager 2008. Περισσότερα, στο Review του παιχνιδιού λίγο πριν τη κυκλοφορία του.

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr