Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
MIRAGE OMNIVIBE FOR IPOD
MIRAGE OMNIVIBE FOR IPOD
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
51€
 
Αρχική τιμή:   1€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
29/12/2008 - 09:38
 
 
Έληξε στις:
01/01/2009 - 19:13
 
 
ID:
14647496
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

 

To OmniVibe της Mirage προσφέρει τον πιο επαναστατικό τρόπο ακρόασης της αγαπημένης σας μουσικής. Για τη μέγιστη ηχητική ποιότητα και απόδοση, το OmniVibe χρησιμοποιεί την πατέντα Omnipolar της Mirage, με την οποία είναι το μόνο multimedia ηχείο της αγοράς που επιτυγχάνει  διασπορά 360 μοιρών σε τέλειο κύκλο. Κατά τον τρόπο αυτόν ο ακροατής απολαμβάνει υψηλής ποιότητας στερεοφωνική μουσική οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον χώρο.

Τα δύο 3,5 ιντσών woofers σε σχέση με τα 1 ίντσας tweeters είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένη διάταξη, η οποία ονομάζεται OMNIGUIDE. Η διάταξη αυτή, εκτός της 360 μοιρών διασποράς, έχει ως αποτέλεσμα στιβαρές χαμηλές συχνότητες και ιδιαίτερα ρεαλιστικές μεσο-υψηλές. ¶λλωστε, η σχεδιαστική νοοτροπία της Mirage συμβαδίζει με αυτή των μουσικών οργάνων, όπου ο ήχος διαχέεται ομοιόμορφα στον χώρο. Η στιβαρή κατασκευή του OmniVibe, έχει ιδιαίτερα μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ το φινίρισμά του είναι High Gloss μαύρο.

Χάρις στον έξυπνο σχεδιασμό του, επιτρέπει την σύνδεση με όλα τα iPod και MP3 Players, καθώς και συσκευές που διαθέτουν έξοδο ήχου ("audio out") ή έξοδο ακουστικών, συμεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών, παιχνιδομηχανών και άλλων συσκευών αναπαραγωγής μουσικής.

Όταν το iPod τοποθετηθεί στην ειδική βάση φορτίζεται, ενώ παράλληλα μέσω της εξόδου video, μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε TV ή Monitor, για να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες και φωτογραφίες. Επιπλέον, μέσω της USB σύνδεσης του OmniVibe με τον υπολογιστή, το iPod μπορεί να συγχρονιστεί με το iTunes. Ένα επιπλέον πλεονέκτημά του είναι ο τηλεχειρισμός.

Χαρακτηριστικα
Κατασκευαστής
Mirage
.
Μοντέλο
Omnivibe
.
Συμβατό με
iPod. MP3 players.
.
Αριθμός Ηχείων
2 Omnipolar tweeeters,2 woofer
.
Συνολική Ισχύς
40 W
.
Σύνδεση
Stereo mini-jack (3,5 mm). USB.
.
Ασύρματο χειριστήριο
Ναι
.
Βάρος
2.300 g
.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr