Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΡΑΝΤΑΡ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!!!
ΡΑΝΤΑΡ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
20€
 
Αρχική τιμή:   19,99€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
5,50 € αντικαταβολή ΕΛΤΑ - ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης -
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
20/11/2008 - 15:35
 
 
Έληξε στις:
22/11/2008 - 11:19
 
 
ID:
14439845
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

H SAVEL-STORES ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ CAR SPECIALS GERMANY


ΡΑΝΤΑΡ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΡΘΥΜΙΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

Tι θα γίνει αν αφήσετε το Cabrio σας ανοιχτό και ξεχάσετε το κινητό σας μέσα? Θα το ξαναδείτε άραγε ποτέ?

Εχετε συναγερμό με Schock sensor  αλλά....μήπως θέλει και κάτι ακόμα για να πίνετε τον φραπέ σας άνετα  στην καφετέρια ενώ το cabrio σας είναι ανοιχτό ή τα παράθυρα από το κλειστό σας ΙΧ είναι κατεβασμένα? 

Μόλις μπεί χέρι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ...θα γίνει πανικός. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χτυπήσει ο συναγερμός ακόμα και το χέρι να είναι τόσο ελαφρύ ώστε να μην ενεργοποιηθεί ο Schock-sensor! Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει τον κλέφτη!!!

Αναβαθμήστε το συναγερμό σας με κάτι πολύ χρησιμο και οινονικό , με μόλις 20 ευρώ! Μπαίνει σε ελεύθερη θέση στον συναγερμό σας ή παράλληλα στον Schock sensor.

Το ραντάρ αυτό δημιουργεί με μικροκύμματα μια ασπίδα προστασίας από 0,00 - 2,50 μέτρα γύρω από το αυτοκίνητό σας, και μόλις πάει κανείς κοντά (ανάλογα με την ευαισθησία που έχετε εσείς επιλέξει) δίνει εντολή για προ-συναγερμό και αν συνεχιστεί αυτό δίνει εντολή για συναγερμό. Είναι κατάλληλο και για προστασία από γρατζουνιές.

Ενδεικτική φωτογραφία

από 19,99 € μόνο!  

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια προσφορά της www.saveltrade.gr

EMAIΛ  info@saveltrade.gr

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούμε μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.

Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων ή με λιγότερες από (5) πέντε θετικές αξιολογήσεις διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό της Savel-Trade AEE  σε Εθνική ή Eurobank  για την ασφάλεια όλων μας.

Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr