Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
iPhone 3G 8G - ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 3ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ VODAFONE
iPhone 3G 8G - ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 3ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ VODAFONE
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
440€
 
Αρχική τιμή:   270€
Αριθμός προσφορών:   6   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
21/10/2008 - 23:02
 
 
Έληξε στις:
28/10/2008 - 22:02
 
 
ID:
13789975
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Το iPhone συνδυάζει τρεις καταπληκτικές συσκευές - ένα iPod με ευρεία (widescreen) οθόνη αφής, ένα επαναστατικό κινητό τηλέφωνο και μια πρωτοποριακή συσκευή για το Internet. Ένα iPod, ένα κινητό και ένα Internet Communicator σε ταχύτητα 3G!

Το Apple iPhone έχει μόνο ένα κύριο γνώρισμα: μια μεγάλη οθόνη, η οποία καλύπτει το σύνολο σχεδόν της εμπρόσθιας επιφάνειάς της. Δεν υπάρχει παρά μόνο ένα...«πλαστικό» πλήκτρο και κανένα άλλο ειδικό ή αλφαριθμητικό. Η πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου και ο πλήρης έλεγχος των εφαρμογών πραγματοποιείται με τα δάχτυλα του χεριού - «το καλύτερο pointing device στον κόσμο» όπως τονίζει ο Steve Jobs - και όχι με μια γραφίδα, ως συνήθως. Αυτό όμως που κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή την οθόνη του iPhone, είναι η δυνατότητα του...«multi-touch». Ο χρήστης μπορεί να αγγίξει δύο ή περισσότερα σημεία της οθόνης ταυτόχρονα, ώστε να πραγματοποιήσει τις επιθυμητές ενέργειες. Με απλές και ανθρώπινες κινήσεις, όπως ένα... «χάδι» επιτρέπεται η πραγματοποίηση κλήσεων, η ανταλλαγή email, ή ακόμη και η αναπαραγωγή μουσικής. Σύμφωνα με το Steve Jobs, η multi-touch οθόνη είναι... μαγική, πολύ πιο ακριβείς από τις κοινές οθόνες αφής (single-touch), διαθέτει την εξυπνάδα ώστε να καταλάβει και να αγνοήσει τις ατυχείς πιέσεις, ενώ φυσικά αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα της Apple.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr