Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
NERO 9 BURNING SUITE - ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ
NERO 9 BURNING SUITE - ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
30€
 
Αρχική τιμή:   30€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Ζωγράφου - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Μετρητοίς (για συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας) ή ΕΛΤΑ αντικαταβολή (για αποστολή στην περιφέρεια)
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
09/10/2008 - 14:36
 
 
Έληξε στις:
16/10/2008 - 14:36
 
 
ID:
13686100
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πρόγραμμα εγγραφής CD / DVD NERO 9.0 Burning Suite, πλήρως εξελληνισμένο, σφραγισμένο στο κουτί του

** ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ**

 ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

Nero 9: όλα τα στοιχεία για τη νέα σουίτα επεξεργασίας multimedia

Η Nero διαθέτει τη νέα έκδοση της δημοφιλούς σουίτας της, που έχει μετατραπεί σε ένα πανίσχυρο πακέτο προγραμμάτων multimedia, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στην εγγραφή αλλά σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε, να αντιγράψετε, να μοιραστείτε, ακόμα και να ανεβάσετε online τα αρχεία σας με έναν εξαιρετικά απλό τρόπο.

- Για παράδειγμα, το ενσωματωμένο "Ad Spotter" απομακρύνει αυτόματα όλες τις διαφημίσεις από τις τηλεοπτικές εκπομπές που έχετε γράψει στο σκληρό σας. Το "Music Grabber" μετατρέπει το YouTube σε πλατφόρμα δωρεάν παραγωγής MP3 [καθώς απομονώνει τη μουσική από όλα τα video σας]. Στα νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται και μια λειτουργία αναγνώρισης της μουσικής από την Gracenote, που μπορεί να βρει αυτόματα, με την αρωγή του Web βεβαίως, τον τίτλο, το άλμπουμ και τον καλλιτέχνη του τραγουδιού που σας ενδιαφέρει.

Νέα οπτική αποκτά και το Nero StartSmart, με ένα βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, που επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν άμεσα πρόσβαση σε λειτουργίες και να εκτελούν στο πι και φι εργασίες όπως είναι η αναζήτηση μεταξύ των μουσικών κομματιών για την εύρεση ενός τίτλου και η εγγραφή [και ripping] CD/DVD με "ένα κλικ".

Ιδιαίτερο βολικό θα σας φανεί το Auto Backup, μέσω του οποίου μπορείτε να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας των πολύτιμων δεδομένων σας σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Για πρόσθετη ασφάλεια και ευελιξία υπάρχει η δυνατότητα συνδρομής στο Nero Online Backup, το οποίο σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε και να έχετε online πρόσβαση σε αρχεία, αποδεσμεύοντας πολύτιμο χώρο στο δίσκο σας.

Από τις νέες λειτουργίες που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν, είναι ο "Movie Wizard", που δημιουργεί με... μαγικό τρόπο εντυπωσιακές παραγωγές από τα video με τα οποία τον τροφοδοτείτε [και τα οποία μπορεί να προέρχονται από οποιεσδήποτε πηγές, από μια βιντεοκάμερα ή ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο]. Στα templates που τον συνοδεύουν, θα βρείτε έτοιμα themes για βαπτίσεις, γάμους ή διακοπές, τα οποία θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε τις δικές σας παραγωγές σε χρόνο dt [καθώς το πρόγραμμα αναλαμβάνει να εισαγάγει αυτόματα εφέ μετάβασης από το ένα video στο άλλο, υπότιτλους, τη μουσική υπόκρουση ακόμα και τα credits].

Ανάμεσα στα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά αξίζει να αναφερθούν η δυνατότητα μετατροπής των στάνταρ SD clips σε ανάλυση HD, η δυνατότητα παρακολούθησης τηλεόρασης στο Windows Vista Sidebar με το Nero Live Gadgets, η λειτουργία Tape Scan που κάνει παιχνιδάκι την επεξεργασία video, και ο "Rescue Agent", ο οποίος έχει εξοπλιστεί με αρκετές επιλογές για την ανάκτηση σβησμένων αρχείων από κάθε μέσο αποθήκευσης [USB drives, κάρτες μνήμης Flash, σκληρούς δίσκους κ.λπ.].

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr