Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
New SONY ERICSSON HBH-DS970 STEREO BLUETOOTH HEADSET
New SONY ERICSSON HBH-DS970 STEREO BLUETOOTH HEADSET
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
36€
 
Αρχική τιμή:   25€
Αριθμός προσφορών:   8   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
29/09/2008 - 20:25
 
 
Έληξε στις:
09/10/2008 - 20:25
 
 
ID:
13614005
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Περιγραφή

Το στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth™ HBH-DS970 σας επιτρέπει να ακούτε αρχεία μουσικής με εξαιρετικής ποιότητας ήχο μετατρέποντας το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα πραγματικό music player.

Μετατρέψτε το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα πραγματικό music player αναπαράγοντας ασύρματα μελωδίες με το Bluetooth™ στερεοφωνικό ακουστικό HBH-DS970. Η μουσική σας μεταδίδεται με εξαιρετική ποιότητα ήχου στα ακουστικά σας, ενώ διακόπτεται όταν έχετε μία εισερχόμενη κλήση. Με μια σύντομη ματιά στην οθόνη που κρέμεται στο λαιμό σας μπορείτε να δείτε τον αριθμό που σας καλεί και να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα στο ακουστικό για να απαντήσετε ή να απορρίψετε την κλήση.

Ακόμη κι αν δεν έχετε μουσική αποθηκευμένη στο κινητό σας τηλέφωνο, η λειτουργία πολλαπλών σημείων του HBH-DS970 σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική που έχετε αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας, καθώς και να διαχειρίζεστε τις εισερχόμενες κλήσεις, ενώ το ακουστικό παραμένει συνδεδεμένο και στις δύο συσκευές. Η λειτουργία πολλαπλών σημείων σας παρέχει πρόσβαση στα αρχεία μουσικής που υπάρχουν στον υπολογιστή, στο PDA ή σε οποιαδήποτε άλλη Bluetooth™ συσκευή σας, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας ασύρματη αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας χωρίς να χάνετε ούτε μία κλήση.

Το HBH-DS970 είναι ένα music player και ταυτόχρονα ένα ασύρματο ακουστικό. Χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα της διαισθητικής οθόνης, η οποία κρέμεται με ένα λουράκι από τον λαιμό σας, μπορείτε να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου, να επιλέγετε κομμάτια και να κάνετε αναπαραγωγή/παύση της μουσικής. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πολλαπλών σημείων απλά αλλάζοντας τη θέση του πλήκτρου επιλογής τρόπου λειτουργίας στο πλάι της οθόνης. Η οθόνη σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη διαχείριση τόσο των κλήσεων όσο και της μουσικής σας βιβλιοθήκης.

Package included:

1 X Bluetooth Stereo Headset HBH-DS970
1 X Charger
1 X user manual

ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ 67 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr