Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΣΚΑΣΤΡΑ BLOW OFF ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ - HOT TUNING!!!
ΣΚΑΣΤΡΑ BLOW OFF ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ - HOT TUNING!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   65€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
5€ αντικαταβολή ΕΛΤΑ , ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
08/09/2008 - 06:58
 
 
Έληξε στις:
08/09/2008 - 23:16
 
 
ID:
13351020
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Σφραγισμένη σκάστρα universal type συμβατή με ΟΛΑ τα αυτοκίνητα με Turbo βενζινοκινητήρες!!!!

Η σφραγισμένη σκάστρα (κομπλέ σέτ)   είναι τμήμα της πλούσιας γκάμας προιόντων της Savel-Trade που έρχονται σε τακτά διαστήματα από τους συνεργάτες μας στην Γερμανία και αποτελεί άλλη μια εξαιρετική λύση για το αυτοκίνητό σας που έχει Turbo βενζινοκινητήρα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΚΑΣΤΡΑ???

Ο ακαταμάχητος ήχος μιας ποιοτικής σκάστρας έχει τραβήξει την προσοχή κάθε λάτρη του Tuning αυτοκινήτων. Η σκάστρα αυτή σας δίνει την δυνατότητα χωρίς   Tuningchip να αυξήσουμε την ισχύς του οχήματος σας. Αναλυτικά τα θετικά τα αναφέρω παρακάτω. Ταιρίαζει σε όλα τα ΙΧ με Turbo βενζινοκινητήρα, γι αυτό δεν χρειάζεται να ρωτήσετε αν ταιριάζει σε VW, Opel, Porsche ή FIAT . Γιατί λοιπόν να στερείσετε ισχύς στο αυτοκίνητό σας . Για ...65 € ????

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΑΣΤΡΑΣ

  1. Αισθητή βελτίωση της αίσθησης όταν πατάτε γκάζ
  2. Ταχύτατη αύξηση πίεσης κατά την αλλαγή ταχύτητας
  3. Καλύτερη επιτάχυνση
  4. Μεγαλύτερη απόδοση
  5. Αμεση και επιθετική συμπεριφορά στο γκαζάρισμα
  6. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ήχος στην εναλλαγή ταχυτήτων
  7. Εύκολη τοποθέτηση

 

Eνδεικτικό φωτο τοποθετημένης σκάστρας

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

 Η σκάστρα αυτή (γιατί υπάρχουν πολλοί τύποι στην αγορά) δεν είναι η κλασσική σκάστρα που δουλεύει με τεχνολογία μεμβράνης . Ο κίλυνδρός της είναι έτσι δουλεμένος ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή απώλεια πίεσης , κάτι που την κάνει ξεχωρίζει από σκάστρες των 20-30-40 ευρώ γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις.Αν από μια σκάστρα ξεφύγει νωρίς η πίεση χάνουμε ισχύς και αυτό δεν το θέλει κανείς.Πετυχαίνουμε μια ανάπτυξη πίεσης έως 1 bar. Τι άλλο θέλουμε?

ΤΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

  • Σφραγισμένο σέτ σκάστρας 
  • με οδηγίες  για σωστή τοποθέτηση

 

 Ακαταμάχητη σκάστρα...

ΑΠΟ 65,00 € χωρίς επιθυμητή τιμή

Μια προσφορά της www.saveltrade.gr

EMAIΛ  INFO@SAVELTRADE.GR 

Δεν ξεκινάμε από 1 ευρώ δημοπρασίες που έχουν 100 ευρώ επιθυμητή και χτυπάτε χωρίς να κερδίσετε ποτέ - ξεκινάμε απλώς από την χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούμε μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό για την ασφάλεια όλων μας.Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr