Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Sony Ericsson K-850 + Bluetooth ακουστικο
Sony Ericsson K-850 + Bluetooth ακουστικο
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   250€
Αριθμός προσφορών:   3   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - ΑΘΗΝΑ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
20/08/2008 - 16:53
 
 
Έληξε στις:
23/08/2008 - 16:53
 
 
ID:
13308978
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ

Περιγραφή

Για όσους αναζητούν ένα τηλέφωνο με κάμερα που να έχει την ποιότητα εικόνας που θα περίμενε κανείς από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, το Sony Ericsson K850i αποτελεί τον ιδανικό υποψήφιο. Αυτό το Cyber-shot τηλέφωνο των 5 Megapixels διαθέτει χαρακτηριστικά κάμερας τελευταίας τεχνολογίας μέσα σε ένα λεπτό κινητό τηλέφωνο 120 μόλις γραμμαρίων.

Όμορφες εικόνες
Η κάμερα των 5 Μegapixels με αυτόματη εστίαση και Xenon Flash έχει τα αποτελέσματα μιας πραγματικής ψηφιακής κάμερας. Ακόμη κι αν δεν είστε δεινός φωτογράφος, το K850i κάνει τα πάντα για να σας βοηθήσει να βγάλετε τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες με το τηλέφωνο σας. Παράλληλα η λειτουργία Photo Fix βελτιώνει αυτόματα την ισορροπία των φωτογραφιών σας για να κάνει την εικόνα σας όσο καλύτερη γίνεται!

Όμορφα και απλά
Η αυξημένη λειτουργικότητα δε σημαίνει αναγκαστικά και αυξημένη πολυπλοκότητα. Το κάλυμμα του φακού ανασύρεται αυτόματα όταν πατήσει κανείς το κουμπί της κάμερας ενώ ο νέος επιλογέας σας επιτρέπει να περιηγηθείτε γρήγορα μεταξύ των λειτουργιών κάμερας, βίντεο και προβολής εικόνων. Ακόμη και το κανονικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου έχει διπλό σκοπό: στη λειτουργία της κάμερας τα φωτισμένα εικονίδια δείχνουν ποια πλήκτρα ενεργούν ως συντομεύσεις για το ψηφιακό ζουμ και άλλες λειτουργίες.

Ευκολία στην πρόσβαση
Πέρα από την κάμερα, το Sony Ericsson K850i είναι ένα ικανότατο τηλέφωνο πολυμέσων. O νέος τρόπος πλοήγησης τοποθετεί όλα τα αποθηκευμένα είδη μέσων σας, είτε είναι φωτογραφίες, βίντεο, μουσική ή podcast, σε μια τοποθεσία προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία. Ψάξτε, κατηγοριοποιήστε και αποκτήστε πρόσβαση στα μέσα σας από ένα και μοναδικό σημείο του μενού.

Ευκολία στο να μοιράζεστε
Από τη στιγμή που έχετε τραβήξει μια εικόνα είναι εύκολο να μοιραστείτε την ανάμνηση. Αν προβάλλετε μια φωτογραφία στην μεγάλη 2.2" φωτεινή οθόνη κρυστάλλων του K850, το πρωτοπόρο χαρακτηριστικό της αυτόματης περιστροφής θα την απεικονίσει στο σωστό εύρος, - πορτραίτο ή τοπίο - ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό με τον οποίο έχει τραβηχτεί. Για την αλλαγή του τύπου προβολής, το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να περιστρέψτε το τηλέφωνο και αυτόματα θα περιστραφεί και η φωτογραφία! Απολαύστε το.

Aναζητήστε την ιδανική διασκέδαση και στυλ με το Sony Ericsson Κ850i, την κομψή συσκευή που κάνει τα πάντα για να σας επιτρέπει να τραβήξετε τις αυθόρμητες φωτογραφικές σας στιγμές, να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική ενώ κινήστε ή...απλώς να παραμείνετε σε επαφή.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr