Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Nokia E90 Communicator - ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Nokia E90 Communicator - ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   300€
Αριθμός προσφορών:   6   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
22/07/2008 - 12:48
 
 
Έληξε στις:
01/08/2008 - 12:48
 
 
ID:
13236056
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Ο επαγγελματικός χαρακτήρας του Ε90

Το Ε90 θα εφοδιάζεται με ένα πλήρες πακέτο εφαρμογών γραφείου, το οποίο περιλαμβάνει τα Word, PowerPoint, Excel. Η συσκευή δεν έχει απλά τη δυνατότητα να αναγνωρίσει και να παρουσιάσει έγγραφα αυτών των μορφών, όπως τα περισσότερα S60 κινητά, αλλά παράλληλα παρέχει τις δυνατότητες επεξεργασίας τους. Η οθόνη του Ε90 αλλά και ο νέος εξελιγμένος Internet browser αναμένεται να κάνουν την πλοήγηση στο Διαδίκτυο απολαυστική καθώς το πολυπλήκτρο μετατρέπεται σε κέρσορα δίνοντας την αίσθηση της χρήσης ενός desktop Η/Υ.

Συνδεσιμότητα
Όπως ήδη αναφέραμε, το E90 πρωτοπορεί στον τομέα της συνδεσιμότητας καθώς υποστηρίζει όλα τις σύγχρονες τεχνολογίες δικτύωσης και επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων στις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες. Υποστηρίζει τις υπηρεσίες GPRS Class A,
EDGE, UMTS (3G) και HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access). Το E90 και το N95 είναι κατά συνέπεια οι δύο πρώτες Symbian συσκευές γενιάς... 3.5G. Παράλληλα, το E90 είναι το πρώτο Communicator που επιτρέπει την πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων.

Από μια ολοκληρωμένη συσκευή, όπως το E90, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ασύρματη τεχνολογία
Bluetooth 2.0 (καθώς και του προφίλ A2DP για ακρόαση στερεοφωνική μουσικής μέσω ασύρματων ακουστικών), το WLAN (IEEE 802.11g), η θύρα υπερύθρων, καθώς και η θύρα mini USB (2.0 full-speed).

Ο multimedia χαρακτήρας του Ε90
Η κύρια ψηφιακή κάμερα του E90 μπορεί να απαθανατίσει ψηφιακές φωτογραφίες, που διακρίνονται για την καθαρότητα τους, αφού οι λήψεις «βοηθούνται» από το ενσωματωμένο φλας, τη λειτουργία αυτόματης εστίασης, αλλά και τις αμέτρητες ρυθμίσεις. Παράλληλα, η ψηφιακή κάμερα επιτρέπει και τη λήψη βίντεο, η μέγιστη ανάλυση του οποίου μπορεί να φθάσει τα 640 x 480 pixels (VGA) στα 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Το πλήρες «πακέτο» πολυμέσων συμπληρώνουν ο music player, o ραδιοφωνικός δέκτης με πλήρη υποστήριξη της υπηρεσίας visual radio, αλλά και ο ενσωματωμένος media player. To Ε90, δεν αρκείται μόνο στην ονομαστική υποστήριξη των παραπάνω χαρακτηριστικών, αλλά υπόσχεται να εκτελεί όλες τις multimedia ανησυχίες σας με χαρακτηριστική άνεση, χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή του, την άφθονη μνήμη RAM που διαθέτει και βέβαια, τα στερεοφωνικά του ηχεία.

Πλοήγηση

Για το τέλος αφήσαμε ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του E90: τον ενσωματωμένη δέκτη GPS.. Στην συσκευή υπάρχουν προεγκατεστημένες οι γνωστές από τις νεότερες S60 εφαρμογές εντοπισμός, πλοήγηση και ορόσημα καθώς και η smar2go (Nokia Maps). Κάλλιστα μπορεί ο χρήστης να εγκαταστήσει κάποια άλλη εφαρμογή πλοήγησης από αυτές που διατίθενται στο εμπόριο, ωστόσο για την ώρα αυτές θα δυσκολευθούν να αναγνωρίσουν τον εσωτερικό δέκτη (αφού έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με εξωτερικούς).

Αυτονομία
Ευτυχώς και σε αυτόν τον τομέα η Nokia δεν μας απογοητεύει καθώς δεν έκανε το ίδιο λάθος με τα Ν80 και Ν95: να εξοπλίσει δηλαδή μια πληρέστατη συσκευή με μπαταρία μεσαίας χωρητικότητας. Είναι δεδομένο πως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Ε90, δημιουργούν ένα σύνολο εξαιρετικά ενεργοβόρο. Έτσι, στο πακέτο αγοράς του, περιλαμβάνεται μια μπαταρία χωρητικότητας 1500mAh η οποία προσφέρει, υπό ιδανικές συνθήκες, 14 ημέρες αναμονής και 5 ώρες συνεχούς ομιλίας.

Συμπέρασμα...
Το E90 έρχεται να εντυπωσιάσει τους πάντες. Πρόκειται για μια πανίσχυρη και πληρέστατη συσκευή, η οποία θα καλύψει – χωρίς περιορισμούς - τις επιθυμίες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών. Το Ε90 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των Communicator. Αποτελεί υπόδειγμα ενός άριστου smart phone: «σοβαρό» στη σχεδίαση, χωρίς υπερβολές, χωρίς ελλείψεις, χωρίς να δημιουργεί αμφιβολίες στον χρήστη για τυχών ελλείψεις. Και σαν κλείσιμο, έρχεται η τελευταία έκπληξη σε όλους εκείνους που είχαν στο παρελθόν Communicator και τους έτρωγε η απορία. Ναι, το Ε90, έχει και δόνηση.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr