Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ...ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!!
ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ...ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   29€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
6,5€ αντικαταβολή ΕΛΤΑ / ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
05/07/2008 - 00:24
 
 
Έληξε στις:
07/07/2008 - 00:24
 
 
ID:
13186452
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

****ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, TΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ KAI ΣΚΑΦΩΝ 12 V****

***ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ***

***Οτι πρέπει για σκάφη που τα έχουμε πολύ καιρό σε ακινητοποίηση και αυτοκίνητα****

H πατρίδα μας είναι προικισμένη με πλούσιο και καυτό ήλιο πολλούς μήνες το χρόνο ...μόνο που αυτόν δεν τον εκμεταλλευόμαστε όσο θα έρπεπε.Οταν στη Γερμανία και σε άλλες βόρειες χώρες τα σπίτια είναι γεμάτα με φωτοβολταικές μονάδες....εμείς τον έχουμε για ηλιοθεραπεία ακόμα.....

Οι τιμές των μπαταριών αυτοκινήτων λόγω της αύξησης στα 3700 $ ανά τόνο του μόλυβου έχουν αναγκάσει τους κατασκευαστές μπαταριών να αυξήσουν όπως και η Bosch πρόσφατα τις τιμές κατά 18%. Για ρωτείστε...

ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, Η ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ,  Η ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ 12 V  ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ???

Aυτός ο ηλιακός φορτιστής μήκους  340 x 118 x 14 mm , δηλαδή 34 εκατοστών αν τον βάλουμε με τις βεντούζες πάνω από την μπροτσινή κονσόλα του αυτοκινήτου ή του σκάφους  τροφοδοτεί την μπαταρία του αυτοκινήτου ή του σκάφους  με ρεύμα και έτσι αυτή πάντα μένει φρέσκια.Τόσο απλά.Εχει 2 αντάπτορες, έναν για την θέση του αναπτήρα και έναν με κλίπ. Το καλώδιο είναι περίπου 2,40 μέτρα μακρί.Δίνει ρεύμα έως 85mA.Βέβαια έχει και προστασία αποφόρτισης.

Aυτό που χάνει σιγά σιγά μια μπαταρία αυτός ο φορτιστής φροντίζει να  το αναπληρώνει και το χειμώνα που πολλά αυτοκίνητα έχουν πρόβλημα εκκίνησης είναι ότι πρέπει αυτός ο φορτιστής.Οσο έχει φως...φορτίζει!

Είναι το αυτοκίνητο ή το σκάφος  10 μέρες σε ακινησία , γυρνάτε την μίζα και δεν κάνει ούτε τσούκ ούτε μούκ? Ε και αυτό θα ανήκει στο παρελθόν.Έχει και ένα μπλέ LED που ανάβοσβήνει όταν παράγει ενέργεια ο φορτιστής. Το φωτοβολταικό είναι υψηλής ποιότητας. Επίσης ραδιοερασιτέχνες μπορούν να κάνουν πολλές πατέντες μαζί του ακόμα και να κρεμαστεί στον τοίχο μπορεί.

Στο σέτ είναι τόσο ο αντάπτορας με αυτά τα 2 κλίπ για την μπαταρία, όσο και αντάπτορας που μπαίνει στην θέση του αναπτήρα του αυτοκινήτου. ούλ σέτ δηλαδή!

 ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

 

 

Μόνο από 29 € μπορεί να γίνει δικό σας και σε τιμή εξαιρετική

Μια προσφορά της www.saveltrade.gr

EMAIΛ INFO@SAVELTRADE.GR

Θα σας παρακαλέσω πολύ θερμά αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 3 ημερών μετά την λήξη της δημοπρασίας να μην πάρετε μέρος στην δημοπρασία γιατί σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της, θα λάβει ο webmaster ένα εμαίλ, και σε περίπτωση επιστροφής αντικαταβολής θα κινηθούν και νομικές διαδικασίες. 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr