Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ARCHOS AV400 ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ!
ARCHOS AV400 ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   1€
Αριθμός προσφορών:   32   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
02/07/2008 - 19:48
 
 
Έληξε στις:
12/07/2008 - 19:48
 
 
ID:
13180078
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πρόκειται για το κορυφαίο πολυμηχάνημα της αγοράς που δεν μπορει να συγκριθεί με κανένα άλλο. Ο AV400 είναι φορητός εγγραφέας βίντεο, που ουσιαστικά  άλλαξε  όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την αγορά των φορητών συσκευών εικόνας και βίντεο.  Είναι ένα πολυμηχάνημα βίντεο και εικόνας, το οποίο επεξεργάζεται επίσης μουσικά αρχεία αλλά και δεδομένα. Ό,τι έχει να κάνει με τη διασκέδαση, βρίσκει εδώ υποστήριξη, σε ένα μηχάνημα που χωράει στην τσέπη.

Εγγραφές από την TV

Μπορεί να «τρέξει» βίντεο σε μορφή MPEG-4, με ανάλυση 704x480 και 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Οι ειδικοί εξηγούν πως έχει πολύ καλύτερη απόδοση στην αναπαραγωγή βίντεο και από τις καλύτερες οθόνες που βρίσκονται μπροστά από τα καθίσματα των μεγάλων αεροπλάνων. Επίσης, έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων βίντεο σε φορμάτ αρχείων XviD και DivX. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του,είναι ότι μπορεί να μεταγράψει βίντεο από οποιαδήποτε αναλογική πηγή και να μετατρέψει το σήμα του σε MPEG-4. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει εγγραφές από την τηλεόραση ή από οποιαδήποτε άλλη μη ψηφιακή συσκευή βίντεο ή ακόμη και από DVD.

Ο συντάκτης του κορυφαίου τεχνολογικού περιοδικού στον κόσμο «Wired», J.L. Kim, δοκίμασε το AV400 και το συνέκρινε με προηγούμενα μηχανήματα του είδους, για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως «είναι πολύ καλύτερα σχεδιασμένο, με μοναδικά χαρακτηριστικά, έχει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα και παρουσιάζει λιγότερα προβλήματα κατά τη χρήση».

Το Archos AV400 αγοράσθηκε πριν δύο χρόνια 450 ευρώ με όλα τα extra ( το crandle το remote control και όλα τα scart καλώδια στοίχισαν 120 ευρώ) και είναι σε άριστη  λειτουργική κατάσταση.Το σώμα του έχει υποστεί ορισμένες φυσιολογικές φθορές που δεν επηρεάζουν καθόλου την λειτουργική του κατάσταση. Από 1 ΕΥΡΩ Χωρίς επιθυμητή τιμή!!! Κυριολεκτικά μοναδική ευκαιρία.

(Η πρώτη φωτό είναι από το site της ARCHOS ενώ η δεύτερη από το προιόν που δημοπρατείται)

 


Σας προτείνω να δείτε και τις άλλες δημοπρασίες μου. Υπάρχουν καταπληκτικές ευκαιρίες σε μοναδικές τιμές. Όλα τα προϊόντα είναι 100% original.Ευχαριστώ


 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr