Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
10 ΤΟΝΩΝ DELUXE ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ
10 ΤΟΝΩΝ DELUXE ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   29€
Αριθμός προσφορών:   2   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
6 € αντικαταβολή ΕΛΤΑ - ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
25/06/2008 - 18:46
 
 
Έληξε στις:
26/06/2008 - 15:20
 
 
ID:
13160587
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

DELUXE ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΕ 10 HXOΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΚΤΛ

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ

**ALL Ride - THE ORIGINAL ***

Η σειρήνα 10 τόνων αυτή είναι ένα πρέπει για κάθε λάτρη του Tuning  αυτοκινήτου! Είναι υπερπλήρης και ποιοτικά ασυναγώνιστη! Υπάρχουν και φθηνότερες αλλά της All Ride είναι η καλύτερη! Οποιος την δοκίμασε εντυπωσιάστηκε από την εκρηκτικότητά της και τους απίστευτους ήχους. Στο μικρόφωνο η διαφορά της από άλλες είναι μέρα με νύχτα!!

 ***ΕΧΕΙ 10 ΤΟΝΟΥΣ ***

Πέρα από τον ήχο του περιπολικού που ήταν ο πρώτος ήχος που είχαν οι σειρήνες πρώτης γενιάς, συνέχεια προσθέτονταν νέοι ήχοι για να τις κάνουν πιο ελκυστικές.Φτάσαμε πλέον στο πιο καινούριο μοντέλλο που είναι υπερπλήρης. Αυτή εδώ περιέχει:

  • HXO ΣΚΥΛΟΥ
  • ΗΧΟ ΓΑΤΑΣ
  • ΗΧΟ ΚΟΚΟΡΑ
  • ΗΧΟ ΑΛΟΓΟΥ
  • ΗΧΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ
  • ΗΧΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ
  • ΗΧΟ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΤΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!

***ΕΧΕΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ***

Και πάνω από όλα για τα χρήματά της είναι η καλύτερη με την εγγύηση της Savel-Trade

Η σειρήνα περιέχει μαζί και το μικρόφωνο ώστε να μπορείτε να μιλήσετε κι εσείς αν θέλετε. Ο ήχος είναι πολύ πολύ πολύ δυνατός και καμία σχέση με άλλες που απλώς μοιάζουν !

 

*** Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  ***

H απόδοση αυτής της σειρήνας είναι πολύ μεγάλη και για αυτό θα σας παρακαλέσω να μην την ενεργοποιήσετε σε αυτοκίνητο μεσα στην καμπίνα με κλειστά παράθυρα. Για δείτε...αυτή η γάτα πως έλαβε τα...μέτρα της !!

Η σειρήνα αυτή είναι πολύ εύκολη στην τοποθέτηση.  Η έντασή της είναι πολύ μεγάλη και η απόλαυσή σας θα φτάσει στο κατακόρυφο.Ποιοτικά είναι βελτιωμένη σε σχέση με παλιότερα μοντέλα που κυκλοφορούσαν στην αγορά και η τιμή της είναι πολύ ελκυστική για τους 10 τόνους που κάνει. Αν έχετε και σκάφος με 12 V  μπαταρία θα κάνετε και εκεί το κέφι σας.Αξίζει το κόπο! 

aπό  29,00 € χωρίς επιθυμητή τιμή

Μια προσφορά της www.saveltrade.gr

EMAIΛ  INFO@SAVELTRADE.GR

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούν μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό για την ασφάλεια όλων μας.Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr