Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
D-LINK DWA-142  N
D-LINK DWA-142 N
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   35€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΑΤΤΙΚΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
26/05/2008 - 21:39
 
 
Έληξε στις:
27/05/2008 - 01:36
 
 
ID:
13079204
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Με τον adapter DWA-142 μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα της ασύρματης συνδεσιμότητας του επιτραπέζιου ή φορητού υπολογιστή σας, σε σύγκριση με τις υφιστάμενες συσκευές 802.11g.
Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της ασύρματης δικτύωσης υψηλής απόδοσης από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας και να εκμεταλλευθείτε στο έπακρον τις δυνατότητες άψογης ψηφιακής τηλεφωνίας, παιχνιδιών και παράλληλης μετάδοσης ροής δεδομένων βίντεο (streaming).
Απόλυτη απόδοση και ευελιξία
Ο adapter DWA-142, τεχνολογίας Wireless N με σύνδεση USB 2.0,  είναι μία συσκευή client που πληροί τις προδιαγραφές του draft 802.11n και παρέχει πραγματικά μοναδικά οφέλη απόδοσης. Είναι ταχύτερος από τους ασύρματους adapter επιπέδου 802.11g και διαθέτει το επιπλέον προσόν της συμβατότητας με φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές. Μαζί με τη συσκευή παρέχεται και ένα καλώδιο USB, με το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση του adapter όπως σας εξυπηρετεί και να έχετε τη μέγιστη δυνατή λήψη.
Μόνιμη σύνδεση
Χάρη στην τεχνολογία Wireless N, ο adapter DWA-142 σας προσφέρει ασύρματη κάλυψη με εμβέλεια έως και 4 φορές μεγαλύτερη από αυτή των συσκευών 802.11g1. Με ρυθμαπόδοση μη επεξεργασμένων δεδομένων έως και 300Mbps, αυτός ο ασύρματος adapter υψηλής απόδοσης είναι κατάλληλος για χρήση σε μεγαλύτερα σπίτια και ιδανικός για χρήστες με απαιτήσεις δικτύωσης υψηλότερης απόδοσης. Συνδέοντας τον adapter με ένα router ή ένα σημείο πρόσβασης Wireless N, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την ασύρματη απόδοσή του, έτσι ώστε να είστε συνδεδεμένοι ουσιαστικά από κάθε σημείο του σπιτιού σας1. Επίσης, για να έχετε σημαντικά βελτιωμένη λήψη1, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε με ασύρματα δίκτυα 802.11g και 802.11b. Ο adapter DWA-142 υποστηρίζει ασφάλεια WPA/WPA2 και κρυπτογράφηση δεδομένων WEP, εμποδίζοντας τους εισβολείς και προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα.
Εύκολη εγκατάσταση και χρήση
Ο Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα, με οδηγίες στη γλώσσα σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τον adapter μόνοι σας, χωρίς να χρειάζεται να καλέσετε κάποιον τεχνικό δικτύων για  να σας βοηθήσει. Το προϊόν περιλαμβάνει και την εφαρμογή Wireless Manager, η οποία κρατάει αρχείο όλων των δικτύων στα οποία έχετε συχνή πρόσβαση. Με ασυναγώνιστη ασύρματη απόδοση, λήψη και ασφάλεια, ο adapter DWA-142 σας προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία σύνδεσης στο Internet, δίνοντάς σας ταυτόχρονα την ευκαιρία να διατηρείτε την κινητικότητα και την ευελιξία σας

http://www.dlink.gr/?go=jN7uAYLx/oIJaWVUDLYZU93ygJVYLelXSNvhLPG3yV3oV496gqltbNlwaaRp7jUqFT2onGQTo48EAdvgzKLjLE0Xue7dZ48=

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr