Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΣΕΙΡΗΝΑ 6 ΤΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΚΤΛ
ΣΕΙΡΗΝΑ 6 ΤΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΚΤΛ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   17,5€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
6 ευρώ αντικαταβολή ΕΛΤΑ, ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
23/05/2008 - 19:15
 
 
Έληξε στις:
25/05/2008 - 08:51
 
 
ID:
13075239
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΣΕΙΡΗΝΑ 6 ΤΟΝΩΝ - ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ

***ΟΥΤΕ 2... ΟΥΤΕ 3...ΟΥΤΕ 4 ΤΟΝΟΙ***

***ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ
ΜΕ 6 ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΤΟΝΩΝ  - ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ****

ΣΕΙΡΗΝΑ 6 ΤΟΝΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ME EYΚΟΛΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝΩΝ - ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!

 

Βρήκαμε πάλι το καλύτερο προιόν για εσάς και σας το προσφέρουμε. Ξεχάστε μια για πάντα παλιότερων τύπων σειρήνες χαμηλής δυναμικότητας. Ψάξαμε αρκετά και με μιά σειρήνα 6 τόνων βρήκαμε την κατάλληλη από τον συνεργάτη μας στι Γερμανία.Θα ξεχωρίζετε στο δρόμο έχωντας 6 επιλογές σειρήνας!!! Οσο πιο πολλές επιλογές έχετε τοσο καλύτερα δεν είναι???  

Είναι βεβαίως σφραγισμένη στην συσκευασία της, η τοποθέτησή της είναι παιδικά εύκολη, μπορούμε να την συνδέσουμε ακόμα και σε σκάφος σε 12 V μπατραρία και μέσα στο πέλαγος να κάνουμε το εφέ μας, είτε με την μορφή ήχου σειρήνας περιπολικού είτε με άλλο ήχο!

 

*** Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  ***

H απόδοση αυτής της σειρήνας είναι πολύ μεγάλη και για αυτό θα σας παρακαλέσω να μην την ενεργοποιήσετε σε αυτοκίνητο μεσα στην καμπίνα με κλειστά παράθυρα. Για δείτε...αυτή η γάτα πως έλαβε τα...μέτρα της !!

aπό  17,50 € χωρίς επιθυμητή τιμή

Μια προσφορά της www.saveltrade.gr

EMAIΛ  INFO@SAVELTRADE.GR

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούν μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό για την ασφάλεια όλων μας.Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr