Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ - 6 ΤΟΝΩΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ - 6 ΤΟΝΩΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   17,5€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
6 ευρώ αντικαταβολή ΕΛΤΑ, ταχυμεταφορική κατόπιν συννενόησης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
20/05/2008 - 04:46
 
 
Έληξε στις:
20/05/2008 - 13:57
 
 
ID:
13068099
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΕ HXOΥΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ - 6 ΤΟΝΩΝ - ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ

 

Αναζητάς σειρήνα με ήχο περιπολικού ...2 τόνων...3 τόνων...4 τόνων?

Λυπάμαι....εμείς έχουμε ΜΟΝΟ σειρήνα 6 τόνων και με ήχο γνήσιου περιπολικού

Είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις  18 ευρώ για μια σειρήνα με ήχο περιπολικού και 2-3 ή 4 τόνων?

Λυπάμαι...σε εμάς θα πάρεις σειρήνα 6 τόνων (γιατί 6 τόνοι είναι περισσότεροι από 2-3 ή 4 και θα πάρεις και ρέστα γιατί την ξεκινάμε με 17,50 ευρώ!

*** Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  ***

H απόδοση αυτής της σειρήνας είναι πολύ μεγάλη και για αυτό θα σας παρακαλέσω να μην την ενεργοποιήσετε σε αυτοκίνητο μεσα στην καμπίνα με κλειστά παράθυρα. Για δείτε...αυτή η γάτα πως έλαβε τα...μέτρα της !!

Η σειρήνα αυτή είναι πολύ εύκολη στην τοποθέτηση. Εχει μια πλαφονιέρα με (6) πλήκτρα και ανάλογα τη ήχο θέλετε πατάτε το ανάλογο κουμπί. Η έντασή της είναι πολύ μεγάλη και η απόλαυσή σας θα φτάσει στο κατακόρυφο.Ποιοτικά είναι βελτιωμένη σε σχέση με παλιότερα μοντέλα που κυκλοφορούσαν στην αγορά και η τιμή της είναι πολύ ελκυστική για τους 6 τόνους που κάνει. Αν έχετε και σκάφος με 12 V  μπαταρία θα κάνετε και εκεί το κέφι σας.Αξίζει το κόπο! 

aπό  17,50 € χωρίς επιθυμητή τιμή

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούν μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό για την ασφάλεια όλων μας.Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr