Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
MIO C220 DIGIWALKER + ΧΑΡΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
MIO C220 DIGIWALKER + ΧΑΡΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   110€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
αρτεμιδα - αττικη
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή με Courier |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
08/05/2008 - 16:54
 
 
Έληξε στις:
12/05/2008 - 18:53
 
 
ID:
12929849
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΑΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ!!!

Το MIO C220 είναι η νέα πρόταση της MIO στην απαιτητική κατηγορία των συσκευών πλοήγησης. Προσφέρει υψηλής ακρίβειας δορυφορική πλοήγηση σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή και περιλαμβάνει προεγκατεστημένους χάρτες της Ελλάδας στην εσωτερική μνήμη flash, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση/συνδρομή. Διαθέτει ευρεία γκάμα σημείων ενδιαφέροντος με εύχρηστες κατηγοριοποιήσεις, ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε πληροφορίες για την απόσταση, τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης και τη μπαταρία.


Διαλέξτε τον τρόπο που θέλετε να ταξιδέψετε: Με την χρήση του σύγχρονου υλικού SirfStarIII και του ταχύτατου επεξεργαστή στα 400MHz, μπορεί να συνδεθεί με έως 20 δορυφόρους για ασφαλή ακριβή πλοήγηση. Διαθέτει λειτουργία πεζών, για χρήση και εκτός αυτοκινήτου και προεγκατεστημένους χάρτες της Ελλάδας για να μην χαθείτε ποτέ. Η δυνατότητα οδηγιών σε 16 γλώσσες (συμπεριλαμβανόμενων και ηχητικών οδηγιών στα Ελληνικά) διευκολύνει κατά την οδήγηση και δεν αποσπά την προσοχή σας.
Απλή, εμπνευσμένη πλοήγηση: Απλό και εύκολο περιβάλλον εργασίας με οθόνη αφής 3,5" κρυστάλλινης διαύγειας, μεγάλα κουμπιά και εύκολη εισαγωγή διευθύνσεων. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού παρέχονται πληροφορίες για την απόσταση, τον εκτιμώμενο χρόνο αφίξεως και την μπαταρία. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Σημεία Ενδιαφέροντος με εύχρηστες κατηγοριοποιήσεις όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, βενζινάδικα κτλ, αρκετά δε περιέχουν και τηλέφωνο επικοινωνίας
Αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση με την χρήση του προαιρετικού δέκτη TMC: Με την χρήση του προαιρετικού δέκτη TMC, το MIO C220 θα σας ενημερώσει για καθυστερήσεις στη διαδρομή σας και θα σας οδηγήσει γύρω από αυτές! Επίσης σας ενημερώνει για τις πιθανές τοποθεσίες σταθερών καμερών ελέγχου ταχύτητας και τα πιθανά μπλόκα είτε ηχητικά είτε οπτικά στην οθόνη .

Επεξεργαστής: Samsung 2440 στα 400Mhz.
Οθόνη: Αφής, 3.5" color micro Transflective LCD, LED Backlighting, 65K colors, VGA 320 x 240 pixel.
Προσανατολισμός οθόνης: Landscape.
Μνήμη: 32MB (RAM), 256MB Flash memory (ROM).
Προεγκατεστημένο λογισμικό: Microsoft Windows CE 5.0.
Τροφοδοσία: Εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 1200 mAh.
Υποδοχές Επέκτασης: SD card / MM card.
Αλλα χαρακτηριστικά: 1 x speaker, 1 x headphone (3.5 mm jack), ενσωματωμένη κεραία, δυνατότητα για χρήση κεραίας TMC (διατίθεται ξεχωριστά), ενσωματωμένος δέκτης GPS με το SiRFStarIII chipset, υποδοχή USB.
Προεγκατεστημένες εφαρμογές: MioMap v3 (σύστημα πλοήγησης) με χάρτες Ελλάδας. Παρέχεται η δωρεάν online δυνατότητα αναβαθμίσεων των χαρτών.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr