Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
LG Viewty Καινούριο
LG Viewty Καινούριο
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   200€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Περισσός - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
04/04/2008 - 12:56
 
 
Έληξε στις:
11/04/2008 - 12:56
 
 
ID:
11766812
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πωλείται στο κουτί του με αποδειξη αγορας και ολα τα αξεσουαρ του ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

Η LG παρουσιάζει ένα φωτογραφικό τηλέφωνο με κάμερα ανάλυσης 5.0 Μegapixel, το LG Viewty. Το τηλέφωνο έρχεται εφοδιασμένο με κομψή οθόνη αφής και παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν μια ευρεία ποικιλία χαρακτηριστικών των επαγγελματικού-επιπέδου ψηφιακών μηχανών σε μία μικρή και κομψή συσκευή.

H LG, που πρωτοπόρησε στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας πέρυσι με ορισμένα μοναδικά σχέδια, άλλη μια φορά οδηγεί τις νέες τάσεις της υψηλής τεχνολογίας. Το LG Viewty είναι το πρώτο παράδειγμα αυτής της νέας κατεύθυνσης. Εφοδιασμένο με εξελιγμένα χαρακτηριστικά φωτογραφικής μηχανής, το τηλέφωνο επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν την εμπειρία απεικόνισης στον μέγιστο βαθμό.

Το LG Viewty είναι ένα φωτογραφικό τηλέφωνο με ασύγκριτες λειτουργίες. Αυτό το μικρό τηλέφωνο παρέχει ποιότητα ανάλογη -ή και καλύτερη- με αυτή των συμβατικών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών. Με την χειροκίνητη λειτουργία εστίασης, που κανένα άλλο τηλέφωνο με κάμερα δεν παρέχει, το LG Viewty δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να πάρουν περισσότερο έλεγχο των εικόνων τους. Επιπλέον, η επιπλέον βοήθεια από τον ενσωματωμένο Σταθεροποιητή Εικόνας καταγράφει τις σαφέστερες εικόνες.

Οι χρήστες μπορούν να προσωποποιήσουν τις μοναδικές εικόνες τους ακόμη και γράφωντας πάνω τους ψηφιακά, χρησιμοποιώντας την μεγάλη και εύχρηστη οθόνη αφής 3,0 ιντσών και το συνημμένο stylus. Και, όταν είναι έτοιμες, οι εικόνες και τα βίντεο μπορούν να φορτωθούν εύκολα στο Διαδίκτυο.

Το μοντέλο της LG μπορεί ακόμη και να αναγνωρίσει τη χειρόγραφη εισαγωγή κειμένων μέσω stylus. Το τηλέφωνο καταγράφει επίσης το βίντεο σε μέχρι 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, η υψηλότερη ταχύτητα καρέ πάντα για ένα κινητό τηλέφωνο με κάμερα. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν περιεχόμενο σε ποιότητα αντίστοιχη με DVD χωρίς διακοπές, ακόμη και στην αργή κίνηση.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του LG Viewty περιλαμβάνουν ακόμη και τη δυνατότητα για τους χρήστες να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν τα αρχεία βίντεο απευθείας από το τηλέφωνο, και στη συνέχεια να τα φορτώσουν εύκολα στο YouTube. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν ακόμα να απολαύσουν την υψηλή ποιότητα ακρόασης και την γρήγορη σύνδεση HSDPA με ταχύτητες στα 3.6Mbps.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr