Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
NetGear Wireless USB 2.0 Adapter
NetGear Wireless USB 2.0 Adapter
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   30€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
patra - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
20/04/2008 - 05:27
 
 
Έληξε στις:
30/04/2008 - 05:27
 
 
ID:
11682018
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Περιγραφή


η συσκευή ανιχνεύει συνέχεια το περιβάλλον για φυσικά εμπόδια και τροποποιεί το ασύρματο σήμα προκειμένου να αντισταθμίσει τη μείωση του ασύρματου σήματος που προκαλούν τα εμπόδια αυτά.
Έτσι για παράδειγμα όταν μεταφέρουμε ένα notebook από ένα δωμάτιο σε ένα άλλο,η συσκευή αυτόματα καταλαβαίνει την αλλαγή και μεταβάλει το ασύρματο σήμα έτσι ώστε να έχουμε πάντα το καθαρότερο και με τη μεγαλύτερη ταχύτητα σήμα.
Οι συσκευές που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία είναι ιδανικές για χώρους που υπάρχουν πολλά φυσικά εμπόδια μεταξύ των χώρων που θέλουμε να φτάσει το ασύρματο σήμα.
Είναι συμβατό με όλες τις υπόλοιπες ασύρματες συσκευές που μπορεί ήδη να υπάρχουν αλλά φυσικά θα αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων όλες οι ασύρματες συσκευές που έχουμε υποστηρίζουν την τεχνολογία αυτή.


Ως καταναλωτής του 21ου αιώνα, ο φορητός υπολογιστής σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας. Το οικιακό περιβάλλον υπολογιστή όμως σας υποστηρίζει; Ακόμα και αν έχετε ήδη ασύρματο δίκτυο, θα έχετε με σιγουριά εντοπίσει "νεκρά σημεία" στο σπίτι σας όπου η σύνδεση με το Internet εξαφανίζεται και εμφανίζεται , ή χάνεται εντελώς. Τώρα αποχαιρετήστε αυτά τα νεκρά σημεία... και χαιρετήστε στην ελευθερία του να δουλεύετε (ή να παίζετε) παντού, σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας! Με το ασύρματο Router και τον προσαρμογέα USB, όλο το σπίτι σας μετατρέπεται σε "hot spot". Η αποκλειστική τεχνολογία  της NETGEAR σας προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια από οποιοδήποτε άλλο ασύρματο δίκτυο της σημερινής αγοράς- μέχρι και 10 φορές ασύρματη κάλυψη 802.11g. Έτσι θα έχετε μια απίστευτα γρήγορη, συνεχή σύνδεση σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας... και έξω από αυτό. Βάλτε τον ασύρματο προσαρμογέα USB NETGEAR να δουλέψει για σας , και αυτό είναι ότι χρειάζεστε- αφήστε της συσκευές επέκτασης εμβέλειας, επανάληψης σήματος και τις εξωτερικές κεραίες στα μαγαζιά. O ασύρματος προσαρμογέας USB NETGEAR είναι βελτιστοποιημένος για χρήση με τον ασύρματο Router , το οποίο προσαρμόζεται στις παρεμβολές και τα φυσικά εμπόδια στο σπίτι σας και προσφέρει μέχρι και 150,000 m2 κάλυψη - 1000% περισσότερη από 802.11g. Και ο ασύρματος προσαρμογέας USB NETGEAR είναι 100% συμβατός με τα υπάρχουσα προϊόντα 802.11b/g.- έτσι ώστε να είστε ελεύθεροι να συνδεθείτε στο σπίτι, στο γραφείο ή σε δημόσιους χώρους.
Χαρακτηριστικα
Μοντέλο
WG111
.
Είδος
Κάρτα Ασύρματου Δικτύου
.
Συνδεσιμότητα
USB 2.0
.
Ταχύτητα
54 Mbps
.
Protection
Κρυπτογράφηση WEP, WPA & WPA2
.
Συσκευασία
Retail
 
 
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr