Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Mini Laptop Psion Series 7 μόνο 300€!
Mini Laptop Psion Series 7 μόνο 300€!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
300€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Θεσσαλονίκη - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/04/2008 - 15:53
 
 
Έληξε στις:
17/04/2008 - 14:53
 
 
ID:
11302650
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Psion Series 7 αναβαθμισμένο σε Netbook Πωλείται σε άριστη κατάσταση μαζί με Compact Flash Memory Card και Wireless PC Card με την οποία συνδέεται ασύρματα με Wi Fi. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σε αυτές τις διευθύνσεις:


http://en.wikipedia.org/wiki/Psion_Series_7
http://en.wikipedia.org/wiki/Psion_Netbook
http://foundation.riscos.com/html/news/series7/review.htm
http://www.geek.com/geek-review-psion-netbook/

Παραθέτω επίσης το αφιέρωμα απο το RAM:

"Ανεβαίνουμε πάλι κατηγορία, αφού ο Series 7 μοιάζει περισσότερο με φορητό υπολογιστή. Πρόκειται για το πρώτο έγχρωμο μοντέλο της Psion, με μια τεράστια οθόνη αφής 7,7 ιντσών LCD, STN με δυνατότητα απόδοσης 256 χρωμάτων. Η ανάλυση φτάνει τα επίπεδα VGA, με 640x480 pixel. Έχει πολύ καλή ποιότητα που πλησιάζει αυτή των οθονών Pocket PC. O επεξεργαστής είναι ένας StrongARM SA1100 στα 133MHz. Η μνήμη RAM είναι 16MB (αναβαθμίζεται από το χρήστη) όπως και η ROM. Εξωτερικά έχει επενδυθεί με ένα πλαστικό που μοιάζει με δέρμα δείχνοντας αρκετά ποιοτικό, αλλά η συνολική εικόνα δεν φτάνει το επίπεδο της Jornada 680. Το πληκτρολόγιο είναι σχεδόν στο επίπεδο των φορητών υπολογιστών με άριστη αίσθηση. Η μπαταρία είναι εσωτερική Li-Ion με αυτονομία οκτώ ωρών. Από θύρες επέκτασης/ επικοινωνίας υπάρχουν μία CompactFlash Type I/II και μία PCMCIA Type I/II. Υπάρχει επίσης φωνητικός εγγραφέας, ενώ από πλευράς λογισμικού βρίσκεται στα επίπεδα του Series 5mx. Το συγκεκριμένο μηχάνημα απευθύνεται σε μια καθαρά επαγγελματική/βιομηχανική αγορά."

Το μηχάνημα έχει αναβαθμιστεί με ειδική ROM σε Netbook (έτσι αναγνωρίζεται απο το λειτουργικό) και έχει ταχύτατη λειτουργία. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και η μπαταρία του κρατάει άνετα 7 ώρες. Πωλείται στην αρχική του συσκευασία με όλα τα συνοδευτικά του, το CD της Εληνικής αντιπροσωπίας με τα Ελληνικά, το πρόγραμμα για συγχρονισμό με το PC  (συνεργάζεται άψογα με τα Windows), καθώς και δώρο δικό μου CD με προγράμματα. Το είχα αγοράσει το 2002 670€ (!) Το πουλάω γιατί έχω μαζέψει πολλά μηχανήματα,  μόνο 300€!
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr