Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΣΤΑΤΗΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΡΜΗΣ ΚΡΗΤΗ
ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΣΤΑΤΗΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΡΜΗΣ ΚΡΗΤΗ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
20€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
PAYPAL (ANCIENT_GREECE@HOTMAIL.COM) / IBAN ΚΑΤΑΘΕΣΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΧΡΕΩΣΗ 2.20 ΕΥΡΟ)
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
11/02/2008 - 20:07
 
 
Έληξε στις:
07/03/2008 - 18:14
 
 
ID:
10894568
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

0 θεός του κεφιού και της γιορτής Διόνυσος εμφανίζεται σε αυτό το Κρητικό νόμισμα, με πυκνή γενειάδα και επιβλητική μορφή, σε αντίθεση με ότι ίσως περιμέναμε... Στην πίσω όψη ο Ερμής φοράει τον πέτασο και κρατά το σκήπτρο. Επιγραφή: ΣΥΒΡΙΤΙΩΝ.


Το νόμισμα ήταν αργυρός στατήρας του 360 π.Χ, 1 από την περιοχή Σύβριτα της Κρήτης.

ΠΑΡΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑ:  Ασήμι 925, διάμετρος: 18 – 23 mm, βάρος: 12 – 14 gram.

Η ANCIENT GREECE δημιούργησε μια συλλογή νομισμάτων που εκτείνεται από τον 6 έως τον 3 αιώνα Π.Χ. Στη σελίδα μας θα βρείτε αντίγραφα των νομισμάτων από όλες τις περιοχές της αρχαίας Ελλάδας και του Βυζαντίου που χαρακτήρισαν την ιστορία μέσα στα χρόνια. Η συλλογή νομισμάτων αποτελεί ΑΚΡΙΒΈΣ ΑΝΤΊΓΡΑΦΟ που φέρει πλήρως, όλες τις λεπτομέρειες των αρχέτυπων. Κατασκευάζονται με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιήθηκε από τους πρώτους δημιουργούς και για αυτό το λόγω τα νομίσματα ενδέχεται να μην είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους δεδομένου ότι η κοπή τους γίνεται με το χέρι . Τα νομίσματα κατασκευάζονται από γνήσιο ασήμι 925 βαθμών ή ορείχαλκο ανάλογα με τις απετίσεις τού πελάτη. Μην συγκρίνετε ποτέ τα φτηνά νομίσματα που είναι σαν μια φλούδα με τα ασημένια νομίσματα της ANCIENT GREECE. Θυμηθείτε ότι είμαστε όχι μόνο διανομείς αλλά και ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ των ασημένιων αρχαίων νομισμάτων. Σας προτείνουμε να αποκτήσετε αυτήν την συλλογή ή τα νομίσματα χωριστά ένα- ένα, και να δημιουργήστε μια μικρή ιστορία!


Αποστολή


Οι ANCIENT GREECE παραδίδει τα προϊόντα της παγκοσμίως. Τα έξοδα αποστολής για όλες τις χώρες και οποιαδήποτε ποσότητα διατεταγμένων προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα προϊόντα μας παραδίδονται μέσα σε 3-5 ημέρες, μετά από την πληρωμή, αλλά ενδέχεται να πάρει μέχρι και 10 εργάσιμες ημέρες λόγω της αυξανόμενης απαίτησης και λόγω προμήθειας πρώτων υλών. Μην ξεχνάτε ότι τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ANCIENT GREECE ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και κατασκευάζονται κατόπιν εντολής, ειδικά για ΣΑΣ! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το νόμισμα σας ενδέχεται να μην είναι απόλυτα όμοιο με κάποιο άλλο που θα αγοράσει ένας άλλος πελάτης. Τα προϊόντα θα παραδοθούν σε σας σε ειδική συσκευασία. Οι ANCIENT GREECE δεν χρεώνει ποτέ τους πελάτες της με έξοδα ασφάλειας και χειρισμού! Δεν χρεώνουμε ποτέ φόρους επί των πωλήσεων.


Έλεγχος & πληρωμή


Η πληρωμή πρέπει να παραληφθεί μέσα σε 7 ημέρες από το τέλος της δημοπρασίας. Η ANCIENT GREECE δέχεται πληρωμές μέσω Paypal ή κατάθεση στην τράπεζα με χρήση IBAN.


Πολιτική επιστροφής


Η ικανοποίησή σας είναι το σημαντικότερο πράγμα για εμάς . Η ANCIENT GREECE προσφέρει 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν το αντικείμενο που λάβατε δεν συμμορφώνεται 100% με την περιγραφή που δίνεται. Πρέπει να λάβετε έναν αριθμό έγκρισης επιστροφής μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προγενέστερα της επιστροφής του αντικειμένου. Πρέπει να παραλάβουμε το αντικείμενο μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία που το λάβατε. Τα αντικείμενα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται άμεσα εφόσον παραληφθεί το αντικείμενο από μας. Η ANCIENT GREECE δεν χρεώνει ποινικές ρήτρες. ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Δίνουμε ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ χρημάτων εκτός των τελών αποστολής, και τις αμοιβής του Paypal. Ο πελάτης πληρώνει για την επιστροφή. Η συσκευασία πρέπει να ταχυδρομηθεί συστημένη και ασφαλισμένη. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!!!

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr