Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Ο πρωτός ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ με Wi-FI. Gadget!
Ο πρωτός ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ με Wi-FI. Gadget!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   40€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Volos - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον πωλητή
 
 
Έξοδα αποστολής:
ΔΩΡΕΑΝ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
22/04/2008 - 21:42
 
 
Έληξε στις:
02/05/2008 - 21:42
 
 
ID:
10825096
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Το Nabaztagtag αποτελεί μια παρέα γραφείου καθώς χρησιμοποιεί τεχνολογία WiFi για να λαμβάνει πληροφορίες από το Internet.

Σε λίγο καιρό θα βασίζεστε σ’αυτό το γλυκό πλασματάκι για να σας λέει την ώρα, να λειτουργεί ως ξυπνητήρι, να σας διαβάζει τα νέα, να σας μιλάει όταν έχετε e-mail και να σας ενημερώνει για το τι καιρό θα έχει αύριo και να παίζει μουσική !

To βελτιωμένο μοντέλο Nabaztagtag, μπορεί πλέον να απαντά στην ανθρώπινη φωνή και να αντιδρά σε αντικείμενα που διαθέτουν RFID (Radio Frequency Identification).

Μόλις ο χρήστης πει “ταχυδρομείο” ή “μετεωρολογικό δελτίο”, το κουνέλι “κατεβάζει” τα ηλεκτρονικά μηνύματα του ή μεταδίδει την πρόγνωση του καιρού χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί στο Ιnternet.

Δεν είναι Pokemon, είναι ένα κουνέλι τελευταίας τεχνολογίας!Το Nabaztag συνδέεται ασύρματα με Wifi στο internet και σας ομορφαίνει την ζωή! Παίζει τραγούδια Mp3 από τον υπολογιστή σας ενώ σας ξυπνά κάθε μέρα με την γλυκιά του φωνή και με νέα απευθείας από το BBC! Σας προειδοποιεί για τον καιρό, αν έχετε email ή ακόμα και αν το αεροπλάνο σας θα έρθει στην ώρα του, σας λέει τι να βάλετε σύμφωνα με την μόδα και αν πρέπει να πουλήσετε τις μετοχές σας ή όχι και όλα αυτά κουνώντας τα αυτιά του, αλλάζοντας το χρώμα του ή μιλώντας σας, ανάλογα με την  προτίμηση σας! Έτσι αν έχει βροχερό καιρό θα το καταλάβετε αμέσως από το πεσμένο αυτί του, ενώ αν λάβετε ένα e-email θα γίνει κόκκινο ή γενικότερα ότι εσείς το προγραμματίσετε!! Ακόμα δέχεται φωνητικές εντολές μέσω μικροφώνου, αναγνωρίζει μυρωδιές, έχει ψηφιακό ράδιο και γενικά είναι το πιο σούπερ gadgetoκούνελο που έχετε δει!! (όχι καφέ δε φτιάχνει!!)

Να σημειωθεί ότι:

-Το Nabaztag συνδέεται ασύρματα στο internet χρειάζεται να έχετε μία ασύρματη σύνδεση στον χώρο σας ώστε να λειτουργήσει ομαλά! 

-Το Nabaztag έρχεται σε εσάς με μία σειρά παροχών ενώ μπορείτε να εγγραφείτε και σε επιπλέον υπηρεσίες για ακόμα περισσότερες δυνατότητες!


Περιεχόμενα:

  • 1 x Nabaztag

  • 1 x  αντάπτορας ρεύματος

  • 1 x  εγχειρίδιο χρήσης

Διαστάσεις:

  • Περίπου: 16cm(H) x 13.5cm(W) x 13.5cm(D)με αυτιά

  • Περίπου: 23cm(H) x 13.5cm(W) x 13.5cm(D) χωρίς αυτιά

Επιπλέον παροχές:

  • Εγγράψετε το Nabaztag σας  σε επιπλέον υπηρεσίες στο: www.nabaztag.com

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr