Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Asus L3400
Asus L3400
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
77€
 
Αρχική τιμή:   77€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athina - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal, μετρητά κατά τη συνάντηση
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
01/02/2008 - 15:00
 
 
Έληξε στις:
18/02/2008 - 17:00
 
 
ID:
10764433
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Το laptop αυτό (ή ό,τι έχει μείνει, τέλος πάντων) είναι ένα Asus L3400. Το αγόρασα πριν ενάμιση χρόνο, χωρίς οθόνη και χωρίς σκληρό. Ο σκληρός που έχει τώρα μέσα είναι ένας Western Digital Scorpio 80GB. Είναι εντελώς αχρησιμοποίητος. Τον αγόρασα Αύγουστο του 2007. Επειδή, όμως, ο υπολογιστής δεν είχε τροφοδοτικό, δανείστηκα ένα και έκανα μόνο μία εγκατάσταση λειτουργικού και κάποιες δοκιμές για το αν δουλεύει. Από τότε δεν τον έχω ξαναχρησιμοποιήσει.

Τα προβλήματα: Όταν τον αγόρασα ήταν σχετικά καινούριος (κάτι λιγότερο από ένα χρόνο σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του). Του έπεσε όμως από το γραφείο με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη και να χαλάσει και ο σκληρός. Έμεινε παροπλισμένος για λίγους μήνες οπότε και αξιώθηκα να αγοράσω το σκληρό. Το τροφοδοτικό το κράτησε ο ιδιοκτήτης του ώστε να το έχει εφεδρικό. Όταν με το καλό έκανα την εγκατάσταση είδα ότι δε δούλευε ούτε το touchpad, οπότε χρησιμοποιούσα εξωτερικό ποντίκι. Drivers κατέβασα από το δίκτυο, χωρίς όμως να βρω κατάλληλο για το touchpad. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό που δε δουλεύει ή η ελεύθερη πτώση που έκανε, οπότε το αναφέρω ως χαλασμένο. Από τη λίγη χρήση που του έκανα βρήκα μόνο αυτά τα προβλήματα. Η έξοδος για οθόνη δουλεύει μία χαρά, καθώς επίσης και η κάρτα ήχου. Δε δοκίμασα να κάνω κάτι άλλο. Λόγω έλλειψης τροφοδοτικού δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του. Δεν έχει το πλήκτρο “Enter” και το «κάτω» (νομίζω) από τα βελάκια θέλει πάτημα ακριβώς στο κέντρο του.

Τα θετικά: Τον υπολογιστή όπως φαντάζεστε τον πήρα σε εξευτελιστική τιμή, με σκοπό να τον χρησιμοποιήσω σα server ή firewall. Αν θυμάμαι καλά, είχα βρει και έτοιμο tar.gz με όλους τους drivers για Linux. Εάν κάποιος το θέλει για μία τέτοια δουλειά, κάνει. Επίσης είναι τέλειος για ανταλλακτικά (ειδικά για το σκληρό που είναι άθικτος). Η τιμή εκκίνησης, φυσικά, είναι χαμηλότερη από το κόστος του υπολογιστή και του σκληρού μαζί. Εάν μάλιστα κάποιος το θέλει μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κανονικά με οθόνη σα "σταθερό" υπολογιστή ή αν έχει τη δυνατότητα να του βάλει μία συμβατή οθόνη. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μου.

Σημειώσεις:

1)
Επειδή αυτή είναι η πρώτη φορά που πουλάω, εάν υπάρξει κάποιος που ενδιαφέρεται ή (τελικά) αγοράσει τον υπολογιστή, παρακαλώ να δείξει λίγη επιείκεια σε σχέση με οποιεσδήποτε καθυστερήσεις στην απάντηση ερωτήσεων ή στην αποστολή. Η αποστολή δηλαδή θα είναι δυνατή από 12-13/02/08/
2) Τα έξοδα αποστολής με όποιο τρόπο και εάν γίνει (ταχυμεταφορέα ή ΕΛΤΑ) επιβαρύνουν τον αγοραστή.
3) Ο τρόπος αποστολής θα αποφασιστεί κατόπιν συνεννόησης με τον αγοραστή.
4) Όταν με το καλό κλείσει η δημοπρασία και υπάρχει αγοραστής, παρακαλώ να μου δώσει μία-δύο μέρες να βρω που μου πάνε τα τέσσερα σχετικά με την αποστολή και εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής
5) Οι φωτογραφίες είναι του υπολογιστή προς πώληση και όχι κάποιου ίδιου
6)
Ευχαριστώ πολύ!

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr