Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
KENTΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ FULL ΜΕ AUDI-LOOK ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!!!
KENTΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ FULL ΜΕ AUDI-LOOK ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
59€
 
Αρχική τιμή:   59€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
μετρητά, αντικαταβολή, κατόπιν συννενόησης
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
19/01/2008 - 00:32
 
 
Έληξε στις:
27/01/2008 - 22:48
 
 
ID:
10606390
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

H SAVEL-STORES ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Car Special Germany!

ANABΑΘΜΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΧ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΤ ΦΟΥΛ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!!!
FULL  ΣΕΤ ΑΠΟ 59 €


Επειδή σε λίγες μέρες έχουμε χριστούγεννα, φέραμε το Αι-Βασίλη πιο μπροστά και ξεκινάμε τις προσφορές μας με ένα σέτ υπερπλήρες κεντρικού κλειδώματος με 99% συμβατότητα από 59,00 €

Τα κλειδία είναι σε Audi-Look πανέμορφα με επίστρωση χρωμίου (2 τεμάχια) - ο εγκέφαλος εξελιγμένος και οι 4 μηχανισμοί πανίσχυροι. Συνεργάζεται και με συναγερμό αν έχετε αλλά και έτσι ...απέχετε ένα κλικ για να ανοιγοκλείνουν οι πόρτες του ΙΧ σας. Εϊναι μαζί με το VW-Look σέτ που έχουμε τα πιο μουράτα χειριστήρια της αγοράς.

με 59,-- €

 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ AUDI-LOOK

Ενδεικτικό φωτο (οι συσκευασίες αλλάζουν΄το προιόν μένει ίδιο)


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

  • 4,3 εκατομμύρια συνδιασμοί κωδικών --> ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ! ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
  • Προστασία αντιγραφής κωδικών
  • Συνεργάζεται και με συναγερμό αν έχετε!!
  • 4 Μηχανισμοί πανίσχυροι που συνδέονται παιδικά εύκολα και αρκούν 2 καλώδια μόνο από κάθε τρομπάκι ( πολύ εξελιγμένος εγκέφαλος)
  • ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ 7 κιλά ενώ τα φτηνά έχουν την μισή δύναμη! (Δεν εννοώ το βάρος...αλλά την δύναμη να πετάξει επάνω βάρος 7 κιλών!!!!!!!!!)
  • ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΕΩΣ 50 μέτρα όταν τα απλά πιάνουν ώς 7 μέτρα
  • Δουλεύουν τα φλασάκια κατά την ενεργοπόιηση
  • Ευκολη DIN τοποθέτηση
  • και και και ....

από 59  € μόνο!

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούν μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα ενημερώσουμε το εμάρκετ. Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής αντικαταβολής πέρα από την ενημέρωση του εμάρκετ η υπόθεση αυτόματα θα παραδοθεί στην εταιρία Inkasso (εταιρία είσπραξης) που συνεργαζόμαστε η οποία θα φροντίσει να σας εντοπίσει και να κινήσει όλα τα νομικά μέσα που υπάρχουν για την είσπραξη και το κόστος θα είναι δυσανάλογα υψηλό για όσους δεν παραλαμβάνουν αντικαταβολές.Για τον λόγο αυτό μην κάνετε προσφορές όταν δεν θέλετε ένα προιόν.Σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις από περιπτώσεις μη παραλαβής δεμάτων διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε κατάθεση των εξόδων αποστολής στον εταιρικό μας τραπεζικό λογαριασμό για την ασφάλεια όλων μας.Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr