Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
HID BI-XENON KIT ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ HI-LOW H4 6000
HID BI-XENON KIT ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ HI-LOW H4 6000
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
130€
 
Αρχική τιμή:   130€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΚΙΛΚΙΣ - ΚΙΛΚΙΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατόπιν συννεόησης
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
08/01/2008 - 21:53
 
 
Έληξε στις:
26/01/2008 - 15:55
 
 
ID:
10503461
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Ολοκαίνουργιο HID XENON KIT ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ+BALLAST H1/H3/H4/H7/H8/H9/H13/881/D2s 6000K

Η χαμηλότερη τιμή στο e-market που είδατε ποτέ. Απίστευτη οικονομία. Ταιρίαζει σε όλα τα οχήματα με κάτοπρο ή προβολέα. Αδιάβροχα με αδιάβροχα μεταλλικά ballasts.
Εύκολα στη μετατροπη, δε απαιτείται κόψιμο καλωδίων, χρειάζεται μονο 20-40 λεπτά για την εγκατάσταση.
Κατά μέσω όρο, 10 φορές περισσότερο απο την ζωή της παραδοσιακής λάμπας αλογόνου.
Καλύτερη φωτεινότητα: το οποίο κάνει πανεύκολο να οδηγήσετε τη νύχτα και με κακό καιρό. Γερμανική τεχνολογία. Αμερικάνικα CMOS Chips.
ISO 9001:2000 & E-mark Certified.
Μεταλλικά & Αδιάβροχα ballasts.

Θερμοκρασία χρώματος : 6000K (Diamond White / 2900 lm)

6000K είναι το πιο διαδεδομένο και παράγει φωτεινόt και και όμως άνετο φως για τα μάτια σας.

Δουλεύει στα 12V. Όλες οι λάμπες είναι δοκιμασμένες στο εργοστάσιο ώστε να μήν λάβετε ποτέ ελατοματικές λάμπες!

Το κουτί περιλαμβάνει:

2 Ballasts
2 HID Λάμπες (Xenon Λάμπες)
2 Βάσεις
Βίδες και Κάλωδια
Οδηγιές στα Αγγλικα για την καλωδίωση και την εγκατάσταση

Εγγύηση:

1 χρόνο εγγύηση στα ballasts και στις λάμπες.
Οποια εξαρτήματα χαλάσουν μέσα στην εγγύηση πρέπει να σταλθούν πίσω και θα αντικασταθούν !
Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για το κόστος επιστροφής.Πως να το αγοράσετε

Αν ενδιαφέρεστε για αυτό το kit, παρακαλώ πρώτα βρείτε και επιβεβαιώστε τύπο της λάμπας για το αμάξι σας, διαθέσιμα ειναι οι H1, H3, H4 (Hi-Lo), H7, H8, H9, H11, H13, 9004(Hi-Lo), 9005(HB3), 9006(HB4), 9007(Hi-Lo), D2S/D2R/D2C.. BOSCH υψηλής ποιότητας HID λάμπες, με περισσοτερο απο 3000 ώρες ζωής, δίνοντας το 100% της φωτεινότητας σε ολη τη διάρκεια τις ζωής τους!

Δεν είστε σίγουροι για τον τύπο της λάμπας; Για να βρείτε τον τύπο της λάμπας του αυτοκινήτου σας- Κάντε κλικ εδώ

Σε Περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε τον τύπο της λάμπας για το όχημα σας, Επικοινωνήστε μαζί μου με το μοντέλο / μάρκα & Έτος κατασκευής του οχήματος (Συμπεριλαμβανομένου και την email διεύθυνση σας παρακαλώ).
Αν θέλετε μια άλλη αποχρωση στη λάμπα,παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, υπάρχουν 3000k-12000k διαθέσιμα.


Οδηγίες

Τι είναι HID Xenon;
High Intensity Discharge (HID) είναι μία καινούργια τεχνόλογια στο φωτισμό που διαφερει στην αρχή λειτουργίας απο τους συμβατικούς λαμπτήρες αλογόνου που χρησιμοποιούνε ένα θερμαινόμενο πλέγμα σύρματος. Αντίθετα με τις λάμπες αλογόνου, οι High-Intensity-Discharge (HID) λάμπες δεν έχουν πλέγμα αλλά δημιουργούν φώς από το τόξο ανάμεσα σε δύο ηλεκτρόδια. Το τοξο ενεργοποιείται το αέριο, το οποίο με τη σειρά του ενεργοποιεί τα μεταλικά ηλεκτροδια. Το φως που παράγεται απο έναν HID Xenon συστημα είναι ανώτερο απο μία standard λάμπα αλογόνου και με λιγότερη ενεργειακή καταναλωση. Στο δρόμο, τα HID Xenon συστήματα φαίνονται σαν μια φωτεινή άσπρη δέσμη η οποια αντιστοιχεί στο φυσικό φώς της ημέρας. Η φωτεινή άσπρη δέσμη προσφέρει καλύτερη ορατότητα στι δρόμο και οδηγική ασφάλεια.
Σε ένα HID Xenon Σύστημα για αμάξια, η τάση ανάμεσα στα δύο ηλεκτρόδια ανορθώνεται αρχικα απο τα 12V στα 23000V και μένει σταθερή στα 83V με τη χρήση του Xenon HID ballasts συστήματος. Λόγω της πολύ υψηλής τάσης, το Xenon αέριο ιονίζεται και μια πολύ φωτεινή δέσμη παράγεται, το χρώμα της οποίας είναι μέχρι 12000K. Το σύστημα HID Xenon είναι πολύ πιο οικονομικό, πιο σταθερο και φωτεινό από συμβατικό σύστημα των αυτοκινήτων.

H τεχνολογία HID:
XENON HID λάμπες δεν έχουν πλέγμα. Αντιθέτος το φώς δημιουργείται απο έναν ηλεκτρικό αποφορτισμό ανάμεσα σε δύο ηλεκτρλοδια σε μια μικρή κάψουλα αερίου γεμάτη με xenon αέριο, υδραργυρο και μεταλλικά άλατα αλογόνου. Αυτό βελτιώνει την δίαρκεια καθώς οι δονήσεις του δρόμου μπορεί να προκαλέσουν ζημία στις λάμπες αλογόνου. Αυτές οι πηγες φωτός παράγουν ένα μπλέ-άσπρο φώς που είναι ασφαλέστερο γιατί είναι πιο κοντά στο φυσικό φώς της ημέρας. Το χρώμα είναι περίπου στα 4200 K σε σύγκριση με τις λάμπες αλογόνου που είναι 3200 K. Η αυξανόμενη φωτεινότητα απο μια 35 watt XENON HID λάμπα είναι περίπου 80% πιο φωτεινή απο μια 55 watt λάμπα αλογόνου. Το XENON HID σύστημα θα απαιτεί επίσης λιγότερη ισχύ απο το ηλεκτρικό σύστημα του οχήματός σας .

Θερμοκρασία:
Το χρώμα θερμοκρασίας είναι μια μέτρηση σε βαθμούς Kelvin που μας δείχνει την απόχρωση απο ένα καθορισμένο τύπο φωτεινής πηγής. Πολλοί πιστεύουν, εσφαλμένα, ότι η θερμοκρασία του χρώματος είναι ένα κριτήριο για την φωτεινότητα του λαμπτήρα ή του HID kit. Αυτό φυσικα είναι λάθος. Η πραγματικότητα είναι ότι όσο πιο υψηλή θερμοκρασία έχουμε, τόσο χαμηλότερη φωτεινότητα θα επιτύχουμε. Ενα πολύ καλό παράδειγμα ειναι το "black light". Αυτό το φώς έχει θερμοκρασία χρώματος πανω απο 12,000k και η απόδοση σε φωτεινότητα ή σε lms είναι μηδαμινή. Υψηλότερα K kits όπως 7000k, 7500k, κ.τ.λ. έχουν κατασκευαστεί με έμφαση στο χρώμα και όχι την απόδοση σε φωτεινότητα

Θερμοκρασία χρώματος (Tcp)
Ένα μαύρο σώμα (ένα τέλεια ακτινοβολίζων σώμα) είναι ένα ιδανικό αντικείμενο που απορροφά όλη την ενέργεια, αλλάζει το χρώμα της απο κόκκινο σε κίτρινο και άσπρο καθώς η θερμοκρασία της αυξάνεται. Η απόλυτη θερμοκρασια T (K) του μαύρου σώματος αναφέρεται ως η θερμοκρασία χρώματος και χρωματίζεται από την θέση του χρωμοσώματος.
Το Παραπάνω δίαγραμμα μερικές φορές χρησιμοποιείται για να μας δείξει το χρώμα μιάς φωτεινης πηγής. Η σχετική χρωματική θερμοκρασία χρησιμοποιείται για να εφαρμόσουμε την γενική ιδέα μια θερμοκρασιας χρώματος σε αυτά τα χρώματα σε αυτά τα χρώματα που είναι κοντά, αλλά όχι ακριβώς οπως τα ιδανικά. Για παράδειγμα, μια φωτεινή πηγή η οποία έχει μια χρωματική διαφορά του 0.01 στην πράσινη κατεύθυνση (Duv) απο την ιδανική με χρωματική θερμοκρασία της τάξεως των 7,000K, έχει μια σχετική χρωματική θερμοκρασία των 7,000K + 0.01 (uv μονάδες).


FAQ'S

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr