Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ADSL Crypto F330 Annex A & B
ADSL Crypto F330 Annex A & B
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
1€
 
Αρχική τιμή:   1€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
20/12/2007 - 11:46
 
 
Έληξε στις:
11/01/2008 - 13:46
 
 
ID:
10269696
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
 • Υψηλής Ταχύτητας Πρόσβαση ADSL
 • Συμβατότητα με Annex A ή Β
 • Σύνδεση με 1 Ethernet Port και 1 USB Port
 • Ασφάλεια μέσω Firewall με Τεχνολογίας NAT
 • Γρήγορη Εγκατάσταση και Εύκολη ρύθμιση
 • <SCRIPT language="JavaScript" type="text/javascript"> if (parent.frames[0] && parent.frames[0].load) { document.write (parent.frames[0].format_prod_single('Characteristics')) } else { document.write ('
  ') } </SCRIPT> Το Crypto F330 είναι η ιδανική λύση για τη παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών στο τελικό χρήστη. Η μικρή αυτή συσκευή σας παρέχει απεριόριστη ευρυζωνική πρόσβαση ADSL υποστηρίζοντας παράλληλα 1 Ethernet & 1 USB θύρες. Η συσκευή παρέχεται σε έκδοση που υποστηρίζει το Annex A όσο και το Annex B - ούτως ώστε να είναι συμβατή με οποιοδήποτε περιβάλλον σύνδεσης με το Internet.

  Με το Crypto F330 - μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την ισχύ του Διαδικτύου. Μπορείτε να αναπαράγετε μουσική - να ακούσετε τον αγαπημένο σας online ραδιοφωνικό σταθμό ή να παρακολουθήσετε video σε πραγματικό χρόνο - ενώ την ίδια στιγμή κατεβάζετε αρχεία από το διαδίκτυο.

  Χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία ΝΑΤ - δεκάδες δικτυακοί χρήστες μπορούν να σερφάρουν στο Διαδίκτυο και να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα την σύνδεση ADSL - χρησιμοποιώντας ένα μόνο λογαριασμό σε ISP και μία Διεύθυνση IP. Η τεχνολογία ΝΑΤ είναι ένα φυσικό firewall το οποίο μπορεί να παρέχει εξαιρετικά μέτρα προστασίας ενάντια σε εισβολείς. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για την ασφάλεια στο Internet και θα μπορείτε και πάλι να απολαμβάνετε τις Διαδικτυακές σας εμπειρίες.

  Το Crypto F330 είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα και το firmware του είναι πλήρως αναβαθμίσιμο. Μπορείτε να συνδεθείτε απλά με το δικτυακό τόπο της Crypto και να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση. Με αυτό το τρόπο - το λογισμικό του μόντεμ σας θα είναι πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες εκδόσεις του firmware.

  Το Crypto F330 ρυθμίζεται και ελέγχεται μέσω μιας Δικτυακής Διεπαφής Χρήστη (Web Interface) - η οποία καθιστά την εγκατάσταση και την διαχείριση της συσκευής εξαιρετικά εύκολη. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο γρήγορα και να ρυθμίσετε τις ευρυζωνικές υπηρεσίες σας εύκολα. To Crypto F330 παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τη συμπεριφορά του δικτύου και σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση της Διαδικτυακής Σύνδεσής σας.

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ SPEEDEX COURRIER ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ
  Επικοινωνηστε μαζι μου στο alfadeck@freemail.gr
   
  ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
  Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr