Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

Πολιτική Χρέωσης
Η Πολιτική Χρέωσης αφορά τα μέλη που προβαίνουν σε πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών μέσα από το Emarket.gr.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Πολιτική Χρέωσης από την 1η Μαΐου του 2014 και μετά είναι η εξής:

1. Η χρέωση ισχύει για τους πωλητές.
2. Η χρέωση μιας επιτυχημένης πώλησης διαμορφώνεται ανάλογα με την κατηγορία της καταχώρησης:
  • Χρέωση 0,5% επί της τιμής πώλησης για πωλήσεις ακινήτων
  • Χρέωση 1% επί της τιμής πώλησης για τα αυτοκίνητα, τις μηχανές και τα σκάφη
  • Χρέωση 2% επί της τιμής πώλησης για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες

3. Η εξόφληση της οφειλής γίνετε μέσω Πιστωτικής/Χρεωστική ή Προπληρωμένης Κάρτας, PayPal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Emarket.gr.

4. Σε περίπτωση που ο πωλητής δεν καταβάλει στο Emarket.gr την οφειλή του μέσα σε 20 ημέρες τότε θα ενεργοποιείτε η αυτόματη φραγή του λογαριασμό του που δεν θα του επιτρέπει να επανεκκινήσει, να δημιουργήσει νέα δημοπρασία ή ακόμα και να αγοράσει κάποιο αντικείμενο μέχρι την ημέρα της εξόφλησης του ποσού.

5. Σε περίπτωση μη ολοκληρωμένης συναλλαγής θα πρέπει να γίνεται ενημέρωση μέσα από τον ειδικό σύνδεσμο που υπάρχει στη σελίδα των χρεώσεων.

6. Οι περιπτώσεις της μη ύπαρξης επιθυμητής τιμής ή η χαμηλή τιμή κλεισίματος δεν αποτελούν λόγο για μη ολοκλήρωσης της συναλλαγής. Οπότε η χρέωση σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει κανονικά.

Χρεώσεις από προτεινόμενα

i. Οι χρεώσεις από τα προτεινόμενα δεν αποτελούν μέρος των τελών επιτυχημένης πώλησης είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κομμάτι.

ii. Η χρέωση από μια τέτοια προβολή ισχύει ανεξάρτητα αν ένα προϊόν έχει πουληθεί ή όχι. Τους προτεινόμενους τρόπους προβολής μιας καταχώρησης μπορείτε να τους δείτε εδώ.

iii. Σε περίπτωση που επιλέξετε οποιοδήποτε τρόπο προβολής σε κάποια καταχώρησης σας και υπάρχει στον λογαριασμό σας επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο τότε η προβολή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και το ποσό της χρέωσης θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας. Σε διαφορετική περίπτωση ο διαχειριστής θα εξετάσει το αίτημά σας και αν αυτό γίνει αποδεκτό θα ενημερωθείτε για την χρέωση από αυτή την υπηρεσία με email και μέσα από την καρτέλα των χρεώσεων στον λογαριασμό σας.
Σας τονίζουμε ότι η πολιτική αυτή θα πρέπει να τηρείται πιστά από όλα τα μέλη. Καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για την διατήρηση της αξιοπιστίας του Emarket.gr και των μελών του, ώστε να πραγματοποιούνται σωστές συναλλαγές σε ένα ασφαλές και αποδοτικό περιβάλλον για όλους.

Η πολιτική χρέωσης μπορεί να τροποποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Σε τέτοια περίπτωση θα υπάρχει ανακοίνωση από το Emarket.gr αλλά και ενημέρωση μέσω email.

Το Emarket.gr ενημερώνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να κινηθεί νομικά για οφειλόμενα ποσά προς την εταιρεία που δεν θα εξοφλούνται.

Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο παρακάτω email:ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ και ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται